Radlin i koty Pani I. bez zmian ... WATEK DO ZAMKNIĘCIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 10, 2010 15:17 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

bluerat pisze:W ogóle zabawa w głuchy telefon przestaje być zabawna - rzekomo powiedziałam zerduszko i Ewelinie, że mogę zrobić z p.Langer co chcę - tak p.Langer powiedziała Bettcie, która jej we wszystko wierzy.
Powtórzę do znudzenia - ja nie chcę z p.Langer nic robić - otwarcie napiszę że jej los mnie nie interesuje - za to zależy mi żeby pomóc kotom. I to rzeczywiście pomóc a nie tylko wywieźć do schroniska.

Druga sprawa - jak zrozumiałam w naszej dzisiejszej rozmowie - Betta posądza mnie o to, że jeżeli p.Langer wyląduje jutro w psychiatryku, to będzie to mój misterny plan i specjalne działanie.

Nie życzę sobie takich pomówień!!!

Za to zamiast mówienia/pisania przydałyby się konkretne fizyczne/namacalne działania!
Chcę zabrać p.Langer koty - źle.
Jak jechałam z terapeutą - źle.
Nie głaszczę jej po główce i nie sponsoruję zakupu posesji o której marzy, żeby zabrać tam swoje koty - źle.

Wybaczcie, ale miałam długi dzień, wydałam kupę kasy na telefony w tej sprawie, wygląda na to że jutro dołączy do tego wyjazd do Opola, musiałam wziąć wolne w pracy, a tu ciągle moje działania są krytykowane, za to brak jest innych propozycji. Można się wkurzyć, prawda?

Pan terapeuta mający doświadczenie w pracy z tego typu osobami stwierdził, że niestety sądząc po zachowaniu p.Ireny są duże szanse że jutro wpadnie w histerię i ją zamkną.
Moim zdaniem ją trzeba leczyć.
Ciągle powtarza ile pieniędzy jest jej winne miasto, że za te pieniądze kupi sobie posesję i zamieszka tam z kotami. Takie są jej oczekiwania. Chęci do współpracy żadnej. Bo cały świat jest przeciw niej, i koniec!
Opowiadała o wycinaniu drzew, że na jakiejś ulicy powycinali korony drzew, że brzozy tam były. A potem zaczyna prawie płakać "bo ja mam na nazwisko Brzezinka" i pyta nas czy wiemy co to znaczy - "to mały lasek z brzózkami".

teraz doczytałam..... w rozmowie telefonicznej dot zwierzat zadałam ci okazayjnie personalne pytanie o wiadomy tekst tłumaczac zreszta czemu pytam...... widze ze nie zrozumiałaś i posądzasz mnie o pomówienia..... nie rozumeim jakim cudem kiedy pytam wprost i to w prywatnej rozmowie...nie na forum żeby wszyscy musieli to czytac....
poza tym - prosze nie rób ze mnie totalnego ignoranta....nie krytykowałam konkretnych działan, a ze zadawałam pytania "myslisz ze dobrze bedzie jeśli......" to tylko dlatego że miałam wrażenie i głebokie przekonanie że z p.Langer wiecej sie da załatwic spokojnie do niej mówiąc i raczej uważając na słowa...
moge przeprosic jedynie za to ze moje pytania wybijały cie z rytmu pracy

dzwonienie po znajomych , fundacjach czy moglliby wziac kota, czy robienie bazarków (z rzeczy które wcale nie mam na zbyciu) z których pieniadze ida na transport i na lecenie tez nie sa konkretnymi działaniami ?
jedni maja zdolności do organizowania takich akcji i chwała ci za to, ale weź sie troche zastanów...każdy pomaga na ile może i na ile potrafi

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Czw cze 10, 2010 16:52 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

:!: jeśli koty trafią do schroniska czeka ich nieciekawy los :!:

potrzebne dt

Betta

Post » Czw cze 10, 2010 17:47 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

ok sa kolejne 2 miejsca w hotelu w zabrzu - !dla spokojnych kotów!....Formica weźmie koszty utzrymania na fundacje :1luvu:

ponadto 3 kotki któe pojechały dzis do gliwic sa juz wysterylizowane i jutro przewożone do stajni gdzie beda sobie wiodły reszte żywota.... młodej buraski szkoda trochu bo spokojna miziunia...oby sobie poradziła
Ostatnio edytowano Czw cze 10, 2010 18:38 przez Betta, łącznie edytowano 2 razy

Betta

Post » Czw cze 10, 2010 18:06 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

z iloma kotaminie ma co zrobić? z 9 teraz?
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Czw cze 10, 2010 18:24 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

tak mi wychodzi...jeszcze 9 bid :(

ale czekam na odp z kociego świata....

Betta

Post » Czw cze 10, 2010 18:29 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

Betta pisze:ponadto 3 kotki któe pojechały dzis do gliwic sa juz wysterylizowane i jutro przewożone do stajni gdzie beda sobie wiodły reszte żywota.... młodej buraski szkoda trochu bo spokojna miziunia...oby sobie poradziła

Weź mnie nie denerwuj :P Ta Twoja buraska wcale nie jest miziasta, pojechały 2 szylkretki i ten z koszyka wiklinowego, a buraska do Opola.

Potrzebne są nam fundusze na paliwo....

Beata - a jak z kosztami sterylek tych trzech?? To bure z koszyka to też kotka??

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Czw cze 10, 2010 18:40 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

ZWROT KOSZTÓW ....dziewczyny piszcie mi na PW komu ile trzeba zwrócic za co.... nie piszcie na watku bo sie po gubie.... PW z tytułem ZWROT KOSZTÓW ..... ok. 140 zł bedzie z tego I bazarku....

Betta

Post » Czw cze 10, 2010 18:43 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

zerduszko pisze:
Betta pisze:ponadto 3 kotki któe pojechały dzis do gliwic sa juz wysterylizowane i jutro przewożone do stajni gdzie beda sobie wiodły reszte żywota.... młodej buraski szkoda trochu bo spokojna miziunia...oby sobie poradziła

Weź mnie nie denerwuj :P Ta Twoja buraska wcale nie jest miziasta, pojechały 2 szylkretki i ten z koszyka wiklinowego, a buraska do Opola.

Potrzebne są nam fundusze na paliwo....

Beata - a jak z kosztami sterylek tych trzech?? To bure z koszyka to też kotka??

o rety a ja tu Formice gadam głupoty o 2 buraskach .... no to dobrzez że "moja" miziasta buraska pojechała do fundacji ....

tak wszystkie 3 kocice (to nam sie udało: ) ps ja wracam na forum o 22.30 jakby co to dzwoncie na którys nr

Betta

Post » Czw cze 10, 2010 18:46 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

Musisz zrobić rozliczenie, ile wpływów i skąd. Rozchody też.

Ja mam już oba tel. wygadane... :roll:

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Czw cze 10, 2010 18:50 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

Witam was.
Powiedziano mi że będzie tu potrzeba ogłoszeń, czy potrzeba owa jest? :)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw cze 10, 2010 19:30 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

Jeśli któremuś z kotów w domu tymczasowym będzie potrzebne wsparcie immunologiczne zapraszam do Funduszu Immunologicznego (banerek w moim podpisie)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw cze 10, 2010 19:48 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

Jeszcze dziewięć czeka na pomoc :!: :!: :!:
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Czw cze 10, 2010 19:59 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

:!:

Anna Rylska

Post » Czw cze 10, 2010 20:30 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

:ok: :ok: :ok: :kotek:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Czw cze 10, 2010 21:25 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

:!: :!: :!: 9 kotów potrzebuje POMOCY :!: :!: :!:

Anna Rylska

[poprzednia][następna]