Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kiche_wilczyca pisze:Na miejscu Lakiego bym się obraziła![]()
![]()
![]()
Duszek686 pisze:... ma uczulenie na truskawki...![]()
szybenka pisze:
Anetko, a te pobudki nad ranem w celu zabaw to masz często?
ruru pisze:Karmel, od tróskafek
są lepsze pomidorki koktajlowe![]()
![]()
henio
Duszek686 pisze:Pobudki o 5 - 6 rano mam więc codziennie, nie wyłączając weekendów... Rzadko też udaje mi się zasnąć przed 1 w nocy... Raz na miesiąc mój organizm się buntuje i zapada w 14- 15-godzinny letarg, z którego żadna siła nie jest go w stanie wybudzić...![]()
A potem wszystko wraca do "normy"...
szybenka pisze:Wyściskam, może Niki zniesie moją wylewność
Duszek686 pisze:Karmel przechodzi sam siebie![]()
W poniedziałek postanowił za wszelką cenę pobawić się z Miki![]()
Ta - specjalnej ochoty nie miała, więc uciekła przed rudą wścieklizną na regał. Ale Karmel nie łapie takich niuansów i uznał to najwyraźniej za zachętę do pogoni... Efektem galopady po regałach i półkach w dużym pokoju był stłuczony na miazgę mój ulubiony, gliniany wazon![]()
Wczoraj Karmelek postanowił dokładniej zapoznać się z elementami "wystroju" wiszących kuchennych szafek... Ponieważ kotuś uważa, że wszystko, co się uda ruszyć z miejsca służy do zabawy więc zaczął zrzucać po kolei wszystko, co na tych szafkach było... Niestety - podłoga nie przeżyła upadku mosiężnego wazonu i teraz 2-ie płytki terakoty ozdobione są wielkimi, czarnymi dziurami...
Dziś postanowiłam zrobić spagetti z brokułami... Wyjęłam brokuły z zamrażalnika i odstawiłam w torebce, żeby się rozmroziły... Rozmroziły się ładnie i za chwilkę miałam je robić... I nagle - siedzę sobie w pokoju i widzę... leci Karmel z foliówką z brokułami w pysku, gubi co chwilę jakąś po drodze i widać, że jest cały happy, a za nim leci Laki z brokułą w japie i wydaje z siebie głupie dźwięki, z których warczenie jest jeszcze najsensowniejsze...
Brokuły wylądowały w śmieciach...![]()
Dom wariatów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości