Angel & coony

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 31, 2010 15:25 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

Tosia i Jędrek są totalnie do schrupania :1luvu: Miły azylek mają na balkonie ;)

anitamta

Od: Wto paź 13, 2009 18:26

Post » Wto cze 01, 2010 23:20 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

Oj tak dzieciaki maja nie lada atrakcje z tym balkonem;) wrecz nie mozna ich stamtad sciagnac przez caly dzien jak jest ladnie;) sliwka tez odwiedzila balkon raz,ale zdecydowanie woli ogladac bezpieczny swiawt zza szyby :lol: wogole to mam am filmik jak Sliweczka BAWI SIE Z SWIATELKIEM LASERKA 8O jak kociak! Wrzucilam na youtuba ale strasznie ciemny jest ;( ogolnie sliwunia czuje sie z nami rewelacyjnie (nie skromnie mowiac :p) nie stresuje sie absolutnie juz niczym. Chetnie zwiedza mieszkanie , koty pogoni jak sie zbytnio zbliza,ale bez wiekszego stresu. Owszem,kicia lubi sie czasem zaszyc gdzies za lozkiem i pokimac, ale ten typ tak ma ;-) je doslownie wszystko-z suchego rewelacyjny wg mnie applaws, mokre-ulubiona sheae i whiskas supreme i czasem mieso +biotyna. Siercs robi sie supeq, i nie pamietam kordoniu ile wazyla ale teraz waga wgaha sie ok 3,1 kg. Jak pisalam z kotami na dystans,ale nie ma agresji czy streru. Ot obsyczy jak naruszy ktorys jej przestrzen. Jest super ;-)

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Śro cze 02, 2010 2:19 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

Cieszę się :) :)
Wspaniale :D
W momencie sterylki ważyła 2700g, ale potem jeszcze schudła, wiec ciesze sięz e nabiera w końcu niebieskiego swego ciałka :lol:
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Czw cze 10, 2010 13:06 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

Masz jeszcze watpliwosci czyje to lozko?

Obrazek

Obrazek

Tosia jest wkoncu rujkowa ;) Mysle, ze w lipcu juz bedzie sterylka..
Uff i wszystkie futra z ciachaniem juz z glowy beda :lol:

Obrazek

Obrazek

A Jedrus vel Johny ( Dzony) to kawal kocura mi sie robi 8O Juz jest wielki co bedzie potem??
Nie jedza za duzo, applaws + miesko ( nie saszetki tylko mielony kurczak) a rosna jak na drozdzach :strach:

Obrazek

Obrazek

Ale za to futro im sie bliszczy jak psu jajca :mrgreen: :ryk:

Obrazek

Angel_

Post » Czw cze 10, 2010 13:16 Re: Angel i zwierzaki. Tymczaski -Bacardi i Kesha mają domy!

Angel_ pisze:Nikt tu do Nas nie zaglada:( No cóż tylko dwa zwykłe burasy i jeden durny pies;)
Aż dziwnie tak dwa pyszczki tylko śpią sobie w Kocim Pokoju..Tak długo były 3-4.
No cóż kto wie co przyniesie los..

Angel, wez pod uwage, ze powiadomienia nie przychodzą ;) A jak wątek wolno idzie do przodu, to nikt go nie podrzuca i nie ma jak go wypatrzec na pierwszych trzech stronach. Ale fajnie, ze mozna trafic po banerku :D

Wlasnie czytam i nadrabiam zaleglosci - cudowne fotki - takie radosne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw cze 10, 2010 13:55 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

a propos podejscia rodziny to powiem Ci, ze dla mnie tez jest to bolesny temat - traktują zwierzeta jak prawdziwe zło ignorujac kompletnie fakt, ze one daja nam szczescie - u mnie w rodzinie tylko jedna ciocia (siostra mamy) szczerze ucieszyla sie z naszego dokocenia - ona mowi tez na koteczki swojej córki "wnusie" - reszta rodziny jest nastawiona bardzo sceptycznie :| :| :| najgorzej, ze ludzie chca ustawiac zycie innym - inna ciocia sprzedala mi taki tekst: "a po co wam tyle kotow? czy to nie wystarczylby jeden? przeciez nie macie pieniedzy, to po co tyle tych zwierzakow? a co z dzieckiem? kiedy dziecko?" - sama sobie przeczy i mowi, ze nie mamy pieniedzy na koty, ale na dziecko mamy miec - i ustawia nam zycie wedle wlasnych potrzeb ;)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt cze 11, 2010 18:46 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

Super wygladaja- wszystkie trzy :D
Masz świetny balkon :)
Obrazek

kordonia

Post » Śro cze 16, 2010 13:37 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

Ale kto powiedzial, ze swiezutkie , miekkie ubranka nie nadaja sie na legowisko? :roll:

Obrazek

Dziki szal do laczka :D ( i widac jak ladnie sie futerkiem brzuszek zarosl po sterylce ;) )

Obrazek

Obrazek

Gruby JOHN :roll:

Obrazek

Obrazek

Angel_

Post » Wto cze 29, 2010 20:51 Re: Angel i futrzaki ;) Blizniaki Tosia i Jedrek + Sliwka!!

A coz to.. nikt nie zaglada to nie daje wiecej fotek :twisted:

Dobra dam ;)

Sliwka jest juz nasza w 100000%! :)
Zero stresu, chowania sie... nie uwierzycie ona zaczepia do zabawy kociaki!! 8O
Jestesmy teraz u tesciow, ktorzy maja dwie swoje kotki..

Wiecie jak Sliwka na nie reaguje...? :roll:

Obrazek

:ryk:

Sama tak sie kladzie ;)
Sama przychodzi sie glaskac, apetyt dopisuje, bawi sie..
Coz wiecej moge dodac ? ;)
Chyba tylko jeszcze kilka fotek:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ostatnio cos sam Jedrek brylowal to dzis Tosienka :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nierozlaczne blizniaki ;)

Obrazek

Angel_

Post » Wto cze 29, 2010 21:00 Re: Angel i futrzaki ;) Blizniaki Tosia i Jedrek + Sliwka!!

No ja nie wierzę :lol:

Super wszystkie wygladają :):)
Obrazek

kordonia

Post » Pon lip 05, 2010 22:07 Re: Angel i futrzaki ;) Blizniaki Tosia i Jedrek + Sliwka!!

Wiem , ze okolicznosci nie sprzyjaja foceniu, ale poprostu nie moglam sie powstrzymac z wrzuceniem fotorelacji z afery jaka sie rozpetala po przywiezieniu Tosi po sterylce 8O :ryk:

Oczywiscie do zamknietego kontenerka dobijal sie Jedrek, nie rozumiejac totalnie co sie dzieje z jego ukochana siostrzyczka.
No to kontenerek zostal dla niego otwarty zeby mogl na chwile zobaczyc i powachac, ze kicia zyje tylko 'spi'..
No ale jak widac afera poszla na caly dom:

Jedrek:

Zdjęcie usunęłam w związku z tym co się dzieje na forum. Aby potem nie zostało użyte przeciwko mnie..

Potem przybiegla Mia:

Zdjęcie usunęłam w związku z tym co się dzieje na forum. Aby potem nie zostało użyte przeciwko mnie..
Sliwka tez chciala zobaczyc co sie stalo:

No i nawet nie ufna i nie lubiaca kotow Maja sie przelamala :

Ku radosci calego stada Tosia doszla do siebie bardzo szybko :mrgreen:

Z braciszkiem:

Obrazek

Obrazek

Jedrek z Mia:

Obrazek

I Tesciow Maja , moj Jedrek i tesciow Lara ;)

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto kwi 05, 2011 14:39 przez Angel_, łącznie edytowano 1 raz

Angel_

Post » Nie lip 18, 2010 20:26 Re: Angel i futrzaki ;) Blizniaki Tosia i Jedrek + Sliwka!!

No chyba zrezygnuje z zasypywania wątka fotkami :evil: :wink:

Zamulamy za dnia w domku..

Obrazek

Ale przy każdej okazji ''balkonujemy'' się :lol:

Obrazek

Obrazek

Angel_

Post » Pon lip 19, 2010 20:43 Re: Angel i futrzaki ;) Blizniaki Tosia i Jedrek + Sliwka!!

Jak zwykle wyrazam swój zachwyt całą trójką :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Sliwka jaka puszysta :) :)
Obrazek

kordonia

Post » Nie sie 15, 2010 0:38 Re: Angel i futrzaki ;) Blizniaki Tosia i Jedrek + Sliwka!!

My chyba dla cioci Kordonii wogóle tu jestesmy :roll: ;)

Nic nowego.. Młode złpać można w kadr jak śpią, a Królową Niebieską jak ostentacyjnie przeparaduje po mieszkaniu :lol:

Więc standardowe foto bliźniaków:

Obrazek

W upalne dni wygląda to nawet tak ( a gdzie miejsce dla domowników??)

Obrazek

No i standardowy obchód Królowej Śliwki :lol:

Obrazek

Angel_

Post » Nie sie 15, 2010 1:47 Re: Angel i futrzaki ;) Blizniaki Tosia i Jedrek + Sliwka!!

Angel_, ale marudzisz. Ludzie oglądają, bo przecież zdjęcia są do oglądania a Ty chcesz żeby jeszcze komentowali. :mrgreen:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

[poprzednia][następna]