Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Dziś przed południem zapadła ostateczna decyzja w sprawie mojej przeprowadzki: zakładam ogrzewanie całoroczne w domu na wsi. Jak dobrze pójdzie, za rok o tej porze Szczypiorki będą sobie bezpiecznie hasać po ogrodzie.
Femka pisze:no właśnie
niby na wsi, a jednak przy mieście
ptaszki, kwiatki, żabki (bo mam małe bajorko), trochę lasu i owoce. I taras do jedzenia śniadań.
Zupełnie nie wiem, jak mogłam w ogóle rozpatrywać branie jakiegoś chorego kredytu tylko po to, żeby dalej mieszkać w blokowisku, choćby nie wiem, jakie fantastyczne i wypasione ono było.
Femka pisze:Dziś przed południem zapadła ostateczna decyzja w sprawie mojej przeprowadzki: zakładam ogrzewanie całoroczne w domu na wsi. Jak dobrze pójdzie, za rok o tej porze Szczypiorki będą sobie bezpiecznie hasać po ogrodzie.
moś pisze:Femka pisze:Dziś przed południem zapadła ostateczna decyzja w sprawie mojej przeprowadzki: zakładam ogrzewanie całoroczne w domu na wsi. Jak dobrze pójdzie, za rok o tej porze Szczypiorki będą sobie bezpiecznie hasać po ogrodzie.
super, ogrodek to jest to, nie am jak kawa w łapciach na laweczce
![]()
Femka, ty jestes bezcenna jak ta waza chińska- liz liz
moś pisze:Albo na golo za altanka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 72 gości