Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 09, 2010 22:31 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

dorcia44 pisze:mogłam na sekundę usiąść ,padłam na tą duchotę ,więc łapanka jutro o świcie ,przed 6 rano :strach:
oby sie udało .
lecę spać.
dobrej nocki kochani.

toz to środek nocy :roll:

dobranoc

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Czw cze 10, 2010 7:19 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

witam, dziś straszny upał i duża wilgoć w powietrzu

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw cze 10, 2010 7:25 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

Kochani :cry:

Nasza forumowa Dorcia44 złapała właśnie 7 malutkich kociąt, mają ok. 5 tygodni. Dwa czarne, reszta krówki, wyglądają na zdrowe.
Nie ma dla nich tymczasu :cry: Kociaki są wiezione właśnie do Azylu w Konstancinie :(
Kto przejmie, można rozdzielić, jest wsparcie finansowe na karmę. Prosimy..
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Czw cze 10, 2010 9:35 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

Siem przywitam przelotem ;) Z pozdrowieniami od Bazylcia, który miał wczoraj 10 urodziny :)

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Czw cze 10, 2010 9:48 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

sherina pisze:Kochani :cry:

Nasza forumowa Dorcia44 złapała właśnie 7 malutkich kociąt, mają ok. 5 tygodni. Dwa czarne, reszta krówki, wyglądają na zdrowe.
Nie ma dla nich tymczasu :cry: Kociaki są wiezione właśnie do Azylu w Konstancinie :(
Kto przejmie, można rozdzielić, jest wsparcie finansowe na karmę. Prosimy..

ja moge zaproponowac (choc z dusza na ramieniu - bo nie wiem jak moje 'rezydenty' sie zachowaja) odebranie czarnej kotki od Dorci i tym samym zwolnienie jednego miejsca. Najwieksza przeszkoda, ktora uniemozliwiała mi tymczasowanie jej - neurotyczna wyżlica-wrocila do swojego domu, wiec jesli jest taka sytuacja to moge ja zabrac.
Kociakow nie podejme sie - po doswiadczeniach pażdziernikowych, kiedy moj kocur urządzal sobie prawdziwe polowania na małe:(

sasza925

Od: Pon maja 31, 2010 22:06

Post » Czw cze 10, 2010 10:20 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

Tu szukają małej kotki z Warszawy viewtopic.php?f=13&t=109907
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Czw cze 10, 2010 14:34 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

mam niesmak ,jest mi zle i przykro ,pierwszy raz w życiu odwaliłam taką spychologię :oops: :cry: nie miałam gdzie zabrać 7 kociąt,nie mam ani miejsca ani pieniędzy ani nic ,po prostu dno i wodorosty . :cry:

muszę się teraz jakoś ogarnąć .

maluchy mają własny pokoik na piętrze tz. jest tam jeszcze jedna zdrowa mamusia z maluszkami ,własną klatkę ,dużą i przestronną ,zostawiliśmy naszą klatkę wystawową ,miseczki ,troszkę jedzonka ,obiecałam że jedzonko jeszcze dla nich przyjedzie

jeżeli ktoś mógłby pomóc w utrzymaniu tych maluszków nasza wdzięczność była by ogromna

i w tym miejscu wszystko wydaje mi się bez sensu .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw cze 10, 2010 16:01 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

Pisalam na PW, ale musze napisac i tu: Dorciu dalas im SZANSE - nawet odwożac je do azylu. i nie dalas szansy na pojawienie sie kolejnych pokolen, to bardzo duzo. i prosze, nie czuj sie źle, nie smuc sie juz wiecej. zrobilas wiecej niz ktokolwiek inny, i nie mniej niz po prostu moglas
ja w tym tygodniu moge je troche wspomoc, jakiej karmy potrzeba? moge tez jeżdzić do konstancina, troche je pooswajac - jesli jest na to zgoda. i pooglaszac.

sasza925

Od: Pon maja 31, 2010 22:06

Post » Pt cze 11, 2010 7:17 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

Dorciu Sasza925 ma całkowitą rację, więcej już nie mogłaś zrobić i tak robisz dla futerek bardzo dużo :)

kaja888

Post » Pt cze 11, 2010 8:17 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

cześć kochani .
dostałam 100zł od kaja888 ,bardzo ci kochana dziękuje ,jutro kupie jedzonko dla maluszków i po proszę o kogoś o zawiezienie .

jestem w takiej dupie że nie mam domków nie łapie .

Roma ,dziewczyna która łapała (główna łapaczka ja przyboczna) co miesiąc wozi tam wory karmy i tylko dla tego mogłyśmy je tam zostawić i zapewnić im spokojny ,malutki pokoik .
Byłam u PANI IRENY pierwszy raz ,oprowadziła mnie po całości ,czyściutko i schludnie i koty mają wspaniały wybieg,parę pań krzątających się nieustająco i dezynfekujących wszystko ,podłoga myta cały czas....Pomoc jest jej potrzebna nieustająco .

POMOC W KAŻDEJ POSTACI JEDZENIE ,KLATKI NAJLEPIEJ KRÓLICZE PIENIĄDZE
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 11, 2010 8:33 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

NA DZIAŁKACH PRZY JAGIELOŃSKIEJ SĄ KOCIAKI ,LUB BYŁY WCZORAJ STARSZA PANI WYCIĄGNĘŁA Z WODY JEDNEGO MALUCHA ,NIE WIEM JAKIEGO ,BYŁO CIEMNO ,TOPIŁ SIĘ CO Z RESZTĄ ..PODOBNO BYŁY 4 :cry: KOBIETA ZAMIAST MALUCHA WSADZIĆ DO TRANSPORTERA WPUŚCIŁA DO DOMKU :twisted: BO MAŁE JEST PIĘKNE ,KOTECZKA WYLIŻE ITP. :twisted:
DZIŚ LUB JUTRO BĘDĘ TAM JECHAŁA .
MOŻE CHOCIAŻ DLA JEDNEGO ZNAJDZIE SIĘ TYMCZAS :?:

TAM WODY ZAMIAST UBYWAĆ PRZYBYWA :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 11, 2010 8:37 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

:( rany no
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt cze 11, 2010 10:19 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

zwierzaki leżą do góry brzuchami ,nawet nie chcą jeść ,tylko dużo wody .
tylko dwa najmłodsze popierdółki szaleją .
ja nie muszą wykonywać żadnych czynności żeby płynąć strugami potu :?

w nocy nie da rady spać ,jest tak duszno ,zimą trudno ogrzać .latem nie można wytrzymać z duchoty

na działki mamy jechać jutro.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 11, 2010 11:24 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

ja też się topię :wink:

kaja888

Post » Pt cze 11, 2010 12:40 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

a ja jechałam samochodem, przeciag wyrywał mi włosy z cebulkami, a kierownicy nie mogłam trzymać. pokonałam rekord trasy i wysiadłam wściekła z upału.

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

[poprzednia][następna]