Jak zaplanuję ściany, to chyba coś wybiorę sobie u Ciebie

Sis pisze:
Proponuję:
1. Odbitki zdjęć z mojej autorskiej strony http://www.sistermoon.art.pl. Ceny preferencyjne dla użytkowników Miau
Tutaj można marudzić co do wielkości odbitek, ilości, i - dostępne jest KAŻDE zdjęcie z mojej strony.
Każde też będzie miało na odwrocie sygnaturę.
Odbitki na papierze Kodak Supra Endura Professional półmat bądź błysk, same odbitki, ew. w passepartout (kolorystyka od białego, beż, krem, butelkowa zieleń, szary, czarny) bądź w antyramie (antyramy raczej przy odbiorach osobistych w Łodzi - w celu uniknięcia uszkodzenia podczas transportu - duże formaty wysyłam zabezpieczone w tubie bądź jako płaskie usztywnione paczki.)
Możliwe laminowanie UV, podklejanie na piance - niestety poI o co chodzi z tydwyższy koszty.
Osobiście polecam zwykłą antyramę, prostą, większą od samej odbitki, co dodaje przestrzeni. I tło - czarne bądź białe. Ew. passepartout z ramką.
Kwota wysyłki wg cennika Poczty Polskiej - małe zdjęcia w kopercie bąbelkowej i kartonach - list. Duże od 30x45cm w tubie.
Same odbitki - dostępne formaty (zależą od oryginalnego kadru):
10/15cm, 13/18cm oraz 10/10cm i 13/13cm - 20zł
15/21cm oraz 15/15cm - 30zł
24/30cm oraz 24/24cm - 40zł
30/45cm oraz 30/30cm - 60zł
Większe bądź mniejsze formaty, ew. oprawa i szczegóły - do uzgodnienia.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości