Czyli,że astmę mam już na 100% tylko doktorka nie chce mi wprost powiedzieć

Bo pani w aptece zrobiła takie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Proszę - przestraszyłam się trochę: STERYD
charm pisze:AYO pisze:Proszę - przestraszyłam się trochę: STERYD
nie ma czego się bać...
AYO pisze:A żeby było merytorycznie to spieszę donieść, że Kot-B. spuścił mi wczoraj manto w odwecie za próbę wycałowania go po brzuszku - nie mogłam się powstrzymać, tak ślicznie spał do góry kołami.
Najpierw ze zdumienia nie zareagował na moją zuchwałość a następnie okręcił się jak piskorz i prał z obu łap po czym odskoczył i obserwował efekt
AYO pisze: że Kot-B. spuścił mi wczoraj manto w odwecie za próbę wycałowania go po brzuszku - nie mogłam się powstrzymać, tak ślicznie spał do góry kołami.
Najpierw ze zdumienia nie zareagował na moją zuchwałość a następnie okręcił się jak piskorz i prał z obu łap po czym odskoczył i obserwował efekt
AYO pisze:Powiem tak;
Kot-B. spuścił mi wczoraj manto w odwecie za próbę wycałowania go po brzuszku - nie mogłam się powstrzymać, tak ślicznie spał do góry kołami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości