15pietro pisze:mih podeślij mi jakiś link do muzyki, która graliście w muzeum. Ciągle za mną chodzi to plumkanie
jakie granie Stefcia ciekawa
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
15pietro pisze:mih podeślij mi jakiś link do muzyki, która graliście w muzeum. Ciągle za mną chodzi to plumkanie
CatherineTheGreat pisze:15pietro pisze:mih podeślij mi jakiś link do muzyki, która graliście w muzeum. Ciągle za mną chodzi to plumkanie
jakie granie Stefcia ciekawa
mih pisze:Kilka słów o Bobku:
Bobek jest długi niczym jamnik. Ma dłuuugaśny ogon. Przypomina z wyglądu panterę. Jest chudziną ale zjada duużo i rośnie. Kiedy dostaje mokre jedzenie to warczy na wszystkich w kuchni. Pierwszy zjada swoją porcję i przegania Menaszke od jej miski albo kradnie z michy i ucieka warcząc przy tym jak doberman. Po jedzeniu zwykle dostaje głupawki i tłucze wszytkich w ogony lub też jeździ na na Laochu albo gania za przedmiotami i kotami.
Bardzo lubi spać w różnych dziwnych pozycjach i robi to często i długo. Po śnie mruczy okropnie i wpycha sie na kolana albo gdziekolwiek i trzeba go miziać. Jak sie mizia źle to gryzie mordką. Ma oczy jakby chciał kogoś zlać i twarz nieco jak dziadek, co może utrudnić adopcję.
Jest dość słodziutki mimo wszytko- wygląda też jak ninja <czyt. nindża>.
Czy ktoś go chce???
mih pisze:mordką.. a Stefcia gryzie czymś innym??![]()
foty bedą jak seidhee wephnie.
trzymamy kciku za Marusię...co to??????
mih pisze:u nas najlepiej szczeka Menaszka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Silverblue, zuza i 30 gości