JaEwka pisze:Rakea pisze:Gibutkowa pisze:To się jakoś ładnie nazywa, taka moja przypadłość
nerwica natręctw?
O tym samym pomyślałam
ja też

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:Rakea pisze:Gibutkowa pisze:To się jakoś ładnie nazywa, taka moja przypadłość
nerwica natręctw?
O tym samym pomyślałam
JaEwka pisze:Basia (i mama tż-ta) ślicznie dziękują za mleczko
Gibutkowa pisze:Nerwicę natręctw ma raczej TŻ - otwiera szafki (czy lodówkę, czy mikrofalówkę), choć nic nie chciał stamtąd wyjąć i zaraz zamyka drzwiczki.
kasia86 pisze:Gibutkowa pisze:Nerwicę natręctw ma raczej TŻ - otwiera szafki (czy lodówkę, czy mikrofalówkę), choć nic nie chciał stamtąd wyjąć i zaraz zamyka drzwiczki.
To jest chyba, ze cos bym zjadl, ale nie widze nic konkretnego.
Ja-Ba pisze:kasia86 pisze:Gibutkowa pisze:Nerwicę natręctw ma raczej TŻ - otwiera szafki (czy lodówkę, czy mikrofalówkę), choć nic nie chciał stamtąd wyjąć i zaraz zamyka drzwiczki.
To jest chyba, ze cos bym zjadl, ale nie widze nic konkretnego.
Gibutkowa, tam zawsze powinno byc jakieś piwko...![]()
![]()
![]()
gdy byłam młoda mężatką, czyli kilka wieków temu, zwierzyłam się swojej starszej koleżance z pracy że mąż zapowiedział późny powrót do domu na dodatek w stanie wskazującym.....nawymądrzałam się jak to ja na to nie zareaguję..![]()
Starsza i mądrzejsza koleżanka na to " Janka, jak mąż mówi że wróci po spożyciu to Ty nie miotłę szykuj, tylko kwaśnie mleko!!! Ty wiesz jak on będzie się czuł?, jaki będzie zmaltretowany? a jaki wdzięczny, że mu pomożesz?"
Usłuchałam.
Dobra rada - leć po to piwko..![]()
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:A to wszystko przez mojego Tatę, bo to on mnie tak rozpuściłJak jeszcze jeździłam co tydzień na weekend do domu (w czasie studiów) to rano jak odsypiałam imprezę (chodziłyśmy w soboty praktycznie co tydzień z siostrą na dyskoteki i wracałyśmy ok 4 nad ranem
) to nam najpierw Tatuś przynosił kawusię i śniadanko do łóżka, a potem drineczka albo piwko na kacyka
![]()
![]()
No i teraz chłop musi kontynuować tradycję![]()
kasia86 pisze:![]()
![]()
viewtopic.php?f=1&t=105836&start=465![]()
![]()
![]()
![]()
Mała Dzikuska pisze:
- Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/gpo0][IMG] http://tnij.org/gpo1[/IMG][/URL]
Użytkownicy przeglądający ten dział: ruda_maupa, Silverblue i 12 gości