[Olsztyn] Wszystkie kociaki już w DS!!! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 06, 2010 10:14 Re: [Olsztyn] Bezdomna rodzinka + młodziutki kocurek - POMOCY!

Endżii wraca dziś do Olsztyna, przy okazjii zabierze swoją kotkę ode mnie.
I w końcu dostaniemy jakieś informacje odnośnie kociej rodzinki, no i dwóch kawalerów.

Dark_Night

Od: Pt maja 14, 2010 19:13

Post » Nie cze 06, 2010 20:24 Re: [Olsztyn] Kocia rodzinka- transport do DT i kocurki - DT!

to czekamy
i kciukamy :ok: :ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie cze 06, 2010 21:11 Re: [Olsztyn] Kocia rodzinka- transport do DT i kocurki - DT!

niestety na tymczas moge wziasc tylko kociaki małe-w tym przypadku domyslam sie ze to nie wchodzi w gre bo kotka musi z nimi byc.
Moja druga polowa stanowczo zaprotestowala-po ostatniej takiej mamusi ktora darla sie po nocach nieda sie przekonac :evil:
osobiscie uwazam ze niema sensu wiesc samyc kociat taki kawal drogi moze blizej cos sie znajdzie zeby mogly byc z mama-to moje zdanie choc oczywiscie moge maluchy przyjac.mam nadzieje ze sa zdrowe jakby mialy przyjechac bo czekam na maluchy ktore odchowa mamka i wroca do mnie wiec nie chcialabym ryzykowac bo i tak sukces ze te maluchy "odemnie"przezyly
zrobilam troche zamieszana ale niestety nie mam w tej sytuacji sily przebicia :(
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon cze 07, 2010 10:42 Re: [Olsztyn] Kocia rodzinka- transport do DT i kocurki - DT!

:?:
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

Post » Pon cze 07, 2010 14:06 Re: [Olsztyn] Kocia rodzinka- transport do DT i kocurki - DT!

Kicia była u weta. Dowiedziałam się tylko, że jest mocno przeziębiona, a krwawienie już dawno ustało.
Kotki są całe, zdrowe i najedzone.
Nic więcej nie wiem. Endżii pewnie dzisiaj wszystko napisze.

Dzisiaj dostanę nowe zdjęcia tych dwóch kawalerów i jutro porozwieszamy ogłoszenia w mieście i w szkole.

MartynaP, rozumiem. W takim razie ponownie szukamy DT. :(

Dark_Night

Od: Pt maja 14, 2010 19:13

Post » Pon cze 07, 2010 18:44 Re: [Olsztyn] Kocia rodzinka- transport do DT i kocurki - DT!

to kciuki potrzymam za jakieś DT :ok:
dziewczyny, radzicie sobie doskonale :1luvu:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto cze 08, 2010 14:39 Re: [Olsztyn] Kocia rodzinka- transport do DT i kocurki - DT!

Kotka jest mocno zakatarzona i ma rozwolnienie, ale ogólnie wszystko z nią będzie ok . Natomiast gorzej z jej dziećmi. Prawdopodobnie jedno nie przeżyje ; ( a oba są zakatarzone . Starsze kotki, które znaleźliśmy wyssały całe mleko matki . A maluch jest już i tak słaby . Prawdopodobnie znalazłyśmy już dom dla starszych maluchów dzisiaj dostaniemy ostateczną decyzję . Jednak pozostaje problem kociej matki . Do końca tyg. trzeba znaleźć jej dom inaczej wyląduje w schronisku . Kobieta, u której teraz są kociaki nie może ich dłużej trzymać ponieważ wraca jej mąż, a on nie przepada za kotami .

Apeluję więc o domek dla kociej matki i jej dwójki dzieci .

Endzii

Od: Czw cze 03, 2010 17:48

Post » Wto cze 08, 2010 14:45 Re: [Olsztyn] Kocia rodzinka- transport do DT i kocurki - DT!

Podnoszę!

PILNE!!!
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto cze 08, 2010 15:00 Re: [Olsztyn] Kocia rodzinka- transport do DT i kocurki - DT!

Kotkę i maluchy powinien jak najszybciej obejrzeć weterynarz, kotka powinna od razu dostać lekarstwa, biegunka i katar to bardzo niedobrze.
Czy możecie dokarmiać maluchy MIXOL lub NAN1?
Kotce by się przydała wysokokaloryczna karma.

Za domek tymczasowy!
Zmieńcie tytuł postu.

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Wto cze 08, 2010 18:25 Re: [Olsztyn] Kocia rodzinka- transport do DT i kocurki - DT!

Kotkę i maluchy obejrzał weterynarz . Nasza osiedlowa pani weterynarz zgodziła sie zająć kotka za darmo. Kotka przyjmuje leki i mleko kocie tez jest od weterynarza zamówione .

Endzii

Post » Wto cze 08, 2010 18:37 Re: [Olsztyn] Kocia rodzinka- transport do DT i kocurki - DT!

:ok:

po domek kociaki

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Wto cze 08, 2010 18:38 Re: [Olsztyn] Kocia rodzinka- transport do DT i kocurki - DT!

Endzii, a można wiedzieć, co to ca pani wet? Do jakiej lecznicy chodzicie? Ja tak tylko, z ciekawości...
Moja znajoma dzisiaj powiedziała, że chciała by mieć kotka, ale chce kocurka. Jeżeli małe sreberko nie ma domu, to może ona by wzięła, albo poczekała, aż któreś z tych maluchów podrośnie. Oczywiście to nie jest pewne, ale może... Czy mogłaby dostać jakiś kontakt do osoby, która mogłaby jej pokazać kociaki? Dałabym jej, niech już się sama by dowiedziała, zobaczyła. J

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto cze 08, 2010 20:12 Re: [Olsztyn] Kocia rodzinka szuka DT/DS ! PILNE !

Sihaja, weterynarz to p. Iwona Borkowska . Jeżeli twoja koleżanka chce zobaczyć maluchy niech zadzwoni do mnie . Numer telefonu napisze ci na prywatnym .

Endzii

Post » Śro cze 09, 2010 5:11 Re: [Olsztyn] Kocia rodzinka szuka DT/DS ! PILNE !

Ok, więc czekam na nr tel. Panią Borkowską znam, jest dobrym lekarzem :)

Sihaja

Post » Śro cze 09, 2010 17:29 Re: [Olsztyn] Kocia rodzinka szuka DT/DS ! PILNE !

I co?

Sihaja

[poprzednia][następna]