tor zabaw CatIt, kolczyki, błyskotki- o 22.00 koniec

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon cze 07, 2010 21:36 tor zabaw CatIt, kolczyki, błyskotki- o 22.00 koniec

Witam serdecznie. To mój debiut bazarkowy :oops: Zysk z niego będzie przeznaczony na tymczasy mieszkające u mojego TŻ, szczególnie najnowszy nieplanowany nabytek zwany Pysioklonem.

Pysioklon trafił do nas w spadku po chorej psychicznie staruszce z piętra niżej. Kocur jest wielki, bury, 5 letni, głuchy jak pień, z krzywą głową, jednym okiem, gilem do pasa i zapaleniem oskrzeli. Leczymy go odkąd u nas jest, ale on nadal rzęzi. Pysioklon zjawił się w bardzo złym momencie gdy wszystkie fundusze pompowalismy w naszego chorego rezydenta, ale cóż począć przecież nie może tak smarkać w nieskończoność. Skąd jego dziwne imię? wystarczy spojrzeć piętro niżej.
    Obrazek Obrazek

Pysia, "krzywopyszczna" i jednooka koteczka zabrana od szalonej karmicielki z mojego bloku. Pysia w wyniku samodzielnej próby pozbawienie się szwów po sterylce musi brać antybiotyk. Potem może wyfrunąć do nowego domu.
    Maciek był zabrany od tej samej karmicielki odchuchany, zaszczepiony i niedawno wykastrowany. Z zasmarkanego kociątka zmienił się w tłustego łabądka. Pożera tonę chrupek i zasikuje sporo żwirku, musi na siebie trochę zapracować dopóki nie znajdzie DS, najlepiej razem z Pysią ;)
    Pysia: Obrazek Obrazek Maciek:Obrazek Obrazek
Bieżące informacje o tymczasach znajdują się pod moim banerkiem.

Fanty (zdjęcia to miniaturki otworzą się po kliknięciu):
Licytacja kończy się 13.06.2010 o godzinie 22.
1. Tor zabaw dla kotów CatIT wyprodukowany dla Royal Canin. Pierwszy test po szybkim zmontowaniu wyszedł świetnie, moja rezydentka ozdobiła plastik malutkimi rysami po próbie upolowania piłeczki :oops: . Zabawka jest ładna i bardzo solidna, ma czerwony kolor. Cena wywoławcza 20 zł, koszt przesyłki biorę na siebie. Tutaj jest jej profesjonalny opis.
Obrazek Obrazek

Biżuteria. Koszt przesyłki jest wliczony w cenę.
2.Kolczyki z czarnych piórek, z serduszkami, długie. Nigdy nie noszone. 8zł
Obrazek Obrazek
3.Kolczyki metalowe złote, długie. Nigdy nie noszone 8zł
Obrazek Obrazek
4.Kolczyki metalowe srebrne. Nigdy nie noszone. 8zł
Obrazek Obrazek
5.Naszyjnik: koraliki na rzemyku. 8zł
Obrazek
6.Zawieszka: metal+kamień. Rękodzieło przywiezione z Pragi. Wymiary 4x2 cm 8zł
Obrazek

najwyższa oferta:
1. 50zł kasiunia773
2. 8zł Dzyśka
3.
4.
5.
6.
Ostatnio edytowano Nie cze 13, 2010 15:22 przez 15pietro, łącznie edytowano 7 razy
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Pon cze 07, 2010 21:42 Re: tor zabaw CatIt, kolczyki, błyskotki- na Pysioklona i spółkę

1 za wywoławczą :piwa:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Pon cze 07, 2010 21:44 Re: tor zabaw CatIt, kolczyki, błyskotki- na Pysioklona i spółkę

udany debiut :D
tor za 30 zł poproszę
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Pon cze 07, 2010 22:00 Re: tor zabaw CatIt, kolczyki, błyskotki- na Pysioklona i spółkę

bardzo wam dziękuję :)
edit: uzupełniłam pierwszą stronę
Obrazek

15pietro

Post » Wto cze 08, 2010 6:23 Re: tor zabaw CatIt, kolczyki, błyskotki- na Pysioklona i spółkę

nr.6 zawieszka - wywoławczą

tylko chciałabym znać wymiar. Bo jak malutka - to zrezygnowałabym
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Od: Czw lut 24, 2005 18:55

Post » Wto cze 08, 2010 16:18 Re: tor zabaw CatIt, kolczyki, błyskotki- na Pysioklona i spółkę

musia pisze:nr.6 zawieszka - wywoławczą

tylko chciałabym znać wymiar. Bo jak malutka - to zrezygnowałabym

Zawieszka ma 4cm długości i 2 cm szerokości :)
Obrazek

15pietro

Post » Wto cze 08, 2010 19:50 Re: tor zabaw CatIt, kolczyki, błyskotki- na Pysioklona i spółkę

zapraszam :kotek:
Obrazek

15pietro

Post » Wto cze 08, 2010 21:00 Re: tor zabaw CatIt, kolczyki, błyskotki- na Pysioklona i spółkę

a to jednak zrezygnuję.
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Od: Czw lut 24, 2005 18:55

Post » Wto cze 08, 2010 21:13 Re: tor zabaw CatIt, kolczyki, błyskotki- na Pysioklona i spółkę

1. tor 35 zł :D

Bajewka

Od: Nie lut 04, 2007 21:08

Post » Wto cze 08, 2010 21:34 Re: tor zabaw CatIt, kolczyki, błyskotki- na Pysioklona i spółkę

nr 1 podbijam o 1 zł
Obrazek

eski

Od: Sob lip 25, 2009 13:29

Post » Śro cze 09, 2010 16:29 Re: tor zabaw CatIt, kolczyki, błyskotki- na Pysioklona i spółkę

dziękuję :) i zapraszam na dalsze zakupy
Obrazek

15pietro

Post » Czw cze 10, 2010 21:27 Re: tor zabaw CatIt, kolczyki, błyskotki- na Pysioklona i spółkę

może ktoś zajrzy wieczorową porą :D
Obrazek

15pietro

Post » Czw cze 10, 2010 21:41 Re: tor zabaw CatIt, kolczyki, błyskotki- na Pysioklona i spółkę

Pozwolę sobie zacytować swoje posty z innego wątku:

vega013 pisze:Zabawka jest naprawdę absolutnie wspaniała. Moje kociaste dostały taką pod choinkę i bawią się do dzisiaj. To przebój nad przeboje, daję słowo :lol: A ile radości i śmiechu my mamy, kiedy obserwujemy ich wyczyny!!! :ryk:

Popatrzcie proszę na fotki i licytujcie, bo warto. :lol: Życzę Waszym kotom świetnej zabawy (a z tą zabawką na pewno będzie wspaniała), a Wam samej radości z obserwowania Waszych cudnych kotów :1luvu:

Kliknij miniaturkę

Obrazek Obrazek Lili

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Oliwka

Obrazek Pancunio

Obrazek Obrazek Obrazek Filuś

Obrazek Bokirka, Oliwka, Pancuś

Kliknij miniaturkę

Zabawka jest trwała, dobrze zrobiona i naprawdę genialnie pomyślana. Co najważniejsze - podoba się wszystkim moim kotom :lol:

vega013 pisze:Moje koty mają dużo zabawek, ale ta akurat jest dla nich najatrakcyjniejsza. Zresztą zobaczcie sami:

Kliknij miniaturkę

Obrazek Filuś

Obrazek Pancuś

Obrazek Obrazek Oliwka

Obrazek Obrazek Lili

Obrazek Obrazek Oliwka i Lili

Obrazek Obrazek Obrazek Oliwka i Filuś

Obrazek Oliwka, Pancuś, Lili

Obrazek Oliwka, Filuś, Lili

Ta zabawka spełniła też inną, bardzo ważną, rolę. Dzięki niej Lili, która zawsze trzymała się na uboczu, zintegrowała się z pozostałymi kotami. Zaczęła bawić się z nimi, biegać, przytulać do nich. Przestała być samotnicą.

To cudo świetnie się myje. Można je rozebrać na części pierwsze - kolorowa góra jest zdejmowana.

Jeżeli chcę zrobić zbiórkę swoich kociastych, mam do wyboru trzy sygnały niewerbalne:
1. Otwieranie lodówki,
2. Kliknięcie laserkiem,
3. Popchnięcie piłeczki w tuneliku.
Po usłyszeniu jednego z tych sygnałów kociarstwo stawia się w komplecie. :lol:

Niestety, nie mam fotek Wedelka bawiącego się piłeczką w tuneliku. Kotunio tak gania za piłeczką, że trudno jest go sfocić. W dodatku ma czarne futerko. Każda fotka jest więc albo niewyraźna, albo poruszona. :oops:

Edit: Co najważniejsze - jest to zabawka trwała i bezpieczna. Mimo intensywnego eksploatowania przez pełną temperamentu bandę demolek, wciąż wygląda jak nowa.

Na spodzie ma gumowe nóżki zapobiegające przesuwaniu się. Jest więc stabilna.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw cze 10, 2010 21:56 Re: tor zabaw CatIt, kolczyki, błyskotki- na Pysioklona i spółkę

vega013 bardzo Ci dziękuję za opis i zdjęcia :1luvu: U mnie też ten tor zrobił furorę gdy go na chwilę z ciekawości zmontowałam :)
Obrazek

15pietro

Post » Pt cze 11, 2010 12:41 Re: tor zabaw CatIt, kolczyki, błyskotki- na Pysioklona i spółkę

nr 1 . przebijam o 1 :)
ZAGŁOSUJ NA POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY W ANKIECIE KRAKVETU!

Agonis

Od: Pt lut 05, 2010 12:50

[następna]