Gda.Aisha w DS :) Hallera wyciachane, NewPort w toku...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto cze 08, 2010 7:51 Re: Gda. Nowe kociaki, Rudy i Szylkrety na działkach PILNIE DT!

Marea pisze:Działkowe kociaki czują się coraz lepiej, oczka już ładne, ale jeszcze kilka dni zastrzyków nas a raczej JE czeka :roll: jeszcze trochę są syczące i gryzące, szczególnie przy tych szczypiących zastrzykach ale oswoimy małe dziady :lol: Apetyt mają b dobry i brzuszki już okrągłe :) kuwetkują :D
Szylkretkowa dziewczynka nazwana SUZI (b ciekawie umaszczona), rudaskowy chłopak TOBI :D

Obrazek Obrazek

filmiki:
http://www.youtube.com/watch?v=E4YUdA_eUXw

http://www.youtube.com/watch?v=U_C1eSM1cP4

Ależ te koteczki cudne :1luvu: A u nas biegunka i wymioty, ale już wiemy co i jak :ryk: Luna się domaga wypuszczenia z klatki...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Wto cze 08, 2010 7:59 Re: Gda. KOCIAKI - PILNIE DT! Wspracie Finansowe!

Zamknij swoje towarzystwo i niech dziewczynka polata trochę :) coby futro nie latało :lol:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto cze 08, 2010 8:03 Re: Gda. KOCIAKI - PILNIE DT! Wspracie Finansowe!

Ale fajne te małe żarłacze z działek- ta ruda łapka w misce...

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Wto cze 08, 2010 8:06 Re: Gda. KOCIAKI - PILNIE DT! Wspracie Finansowe!

Marea pisze:Zamknij swoje towarzystwo i niech dziewczynka polata trochę :) coby futro nie latało :lol:

Zaraz w ogóle składam kletkę, wstawiam legowisko i kuwetę do łazienki i niech sobie chodzi, bo ilez w klatce można siedzieć;)))
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Wto cze 08, 2010 8:08 Re: Gda. Nowe kociaki, Rudy i Szylkrety na działkach PILNIE DT!

Marea pisze:Działkowe kociaki czują się coraz lepiej, oczka już ładne, ale jeszcze kilka dni zastrzyków nas a raczej JE czeka :roll: jeszcze trochę są syczące i gryzące, szczególnie przy tych szczypiących zastrzykach ale oswoimy małe dziady :lol: Apetyt mają b dobry i brzuszki już okrągłe :) kuwetkują :D
Szylkretkowa dziewczynka nazwana SUZI (b ciekawie umaszczona), rudaskowy chłopak TOBI :D

Obrazek Obrazek

filmiki:
http://www.youtube.com/watch?v=E4YUdA_eUXw

http://www.youtube.com/watch?v=U_C1eSM1cP4

Ale ładne :D
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto cze 08, 2010 8:14 Re: Gda. KOCIAKI - PILNIE DT! Wspracie Finansowe!

Ifaciastu i słusznie :ok: legowisko w łazience coby miała spokoju z maluszkiem trochę a nie w tej klatce ciągle :) choć chyba czuje się w niej bezpiecznie skoro sama do niej wraca...

Mpacz...na działkach została ich siostra czarno-ruda szylkreta, była w najlepszym stanie zdrowotnym i nie dała się złapać...
Obrazek

Marea

Post » Wto cze 08, 2010 9:57 Re: Gda. KOCIAKI - PILNIE DT! Wspracie Finansowe!

Marea pisze:
Mpacz...na działkach została ich siostra czarno-ruda szylkreta, była w najlepszym stanie zdrowotnym i nie dała się złapać...

Czekam na nią ;) jak tylko Hugoś pojedzie :)

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Wto cze 08, 2010 14:28 Re: Gda. KOCIAKI - PILNIE DT! Wspracie Finansowe!

Hugoś pojechał :D

seja

Post » Wto cze 08, 2010 14:38 Re: Gda. KOCIAKI - PILNIE DT! Wspracie Finansowe!

seja pisze:Hugoś pojechał :D

Wszystkim któw ubywa tylko u mnie ciągle tłum :roll:
Luna biega w łazience, a jak wchodzę to chybcikiem za sedes :ryk:

ifciastu

Post » Wto cze 08, 2010 14:41 Re: Gda. KOCIAKI - PILNIE DT! Wspracie Finansowe!

pikny rudziasek :)

TZtowi podobaja sie rudziaski :)
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

Post » Wto cze 08, 2010 15:20 Re: Gda. KOCIAKI - PILNIE DT! Wspracie Finansowe!

ifciastu pisze:
seja pisze:Hugoś pojechał :D

Wszystkim któw ubywa tylko u mnie ciągle tłum :roll:
Luna biega w łazience, a jak wchodzę to chybcikiem za sedes :ryk:

Masz 4 własne :ryk: to na wstępie już tłum :)
Może więcej ogłoszeń porób?
Zostaw w zoologicznym jakieś ze słodkim zdjęciem...albo u Weta.
W zeszłym roku Wet mi nagrał dwie adopcje, bo tak się złożyło , że koty tamtych Państwa odeszły za TM [*][*] z przyczyn nowotworowych i została dziura... a Wet wiedząc , że u mnie zatrzęsienie kociąt...zdrowych już wtedy :) zareklamował moją kociarnię :) i tak trafiły się dwa wspaniałe DS :)

seja

Post » Wto cze 08, 2010 20:39 Re: Gda. KOCIAKI - PILNIE DT! Wspracie Finansowe!

Ifciastu, podeślij mi jakieś super fotki kociaków i mamusi, dodam do mojego ogłoszenia na trojmiasto.pl Wkleimy zdjęcie kotuni i napiszemy że po pół rasowej kotce :lol: pójdą jak cieple bułeczki :lol:

Hugosia zawiozłam dziś do nowego domku, nowa Pani i jej dzieci maksymalnie przezywają i się cieszą. To ich pierwszy kotek :)
Hugos zamieszkał w Jelitkowie na pięknym nowym osiedlu nad samym morzem, jodu będzie miał po dziurki w nosie :mrgreen:
Pojechalismy do zoologa kupiliśmy wyprawkę, jedzonko i w ogóle, dzieciaki nie odstępują go na krok. Hugoś troche przestraszony bo przyzwyczajony do ciszy i spokoju u Seji ale da chłopak radę, będzie miał szkołę życia, bo on taki trochę płochliwy na nowe sytuacje to się chłopak zahartuje, na wstepie zrobił siusu do kuwetki i podjadł jedzonka :1luvu:
Obrazek

Marea

Post » Śro cze 09, 2010 8:54 Re: Gda. KOCIAKI - PILNIE DT! Wspracie Finansowe!

Marea pisze:Ifciastu, podeślij mi jakieś super fotki kociaków i mamusi, dodam do mojego ogłoszenia na trojmiasto.pl Wkleimy zdjęcie kotuni i napiszemy że po pół rasowej kotce :lol: pójdą jak cieple bułeczki :lol:

Hugosia zawiozłam dziś do nowego domku, nowa Pani i jej dzieci maksymalnie przezywają i się cieszą. To ich pierwszy kotek :)
Hugos zamieszkał w Jelitkowie na pięknym nowym osiedlu nad samym morzem, jodu będzie miał po dziurki w nosie :mrgreen:
Pojechalismy do zoologa kupiliśmy wyprawkę, jedzonko i w ogóle, dzieciaki nie odstępują go na krok. Hugoś troche przestraszony bo przyzwyczajony do ciszy i spokoju u Seji ale da chłopak radę, będzie miał szkołę życia, bo on taki trochę płochliwy na nowe sytuacje to się chłopak zahartuje, na wstepie zrobił siusu do kuwetki i podjadł jedzonka :1luvu:

Już im zrobiłam na trójmieście ;)

ifciastu

Post » Śro cze 09, 2010 9:00 Re: Gda. KOCIAKI - PILNIE DT! Wspracie Finansowe!

ifciastu pisze:
Już im zrobiłam na trójmieście ;)

Daj linka bo nie widzę ogłoszenia, musisz robić wyróżnione bo inaczej na bóg wie któej stronie są :roll:
Obrazek

Marea

Post » Śro cze 09, 2010 9:13 Re: Gda. KOCIAKI - PILNIE DT! Wspracie Finansowe!

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 36540.html

Luna cwaniara nauczyła się otwierać drzwi od łazienki i łazi po mieszkaniu całym;) Ale jakoś tak sie nie tłuką dziś... No cóż, niech sobie dziewczyna biega :ryk:

ifciastu

[poprzednia][następna]