K-ów, walki popowodziowej ciąg dalszy :-[[

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 08, 2010 13:24 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

Tweety pisze:WIEM - HUSSE.

a widzisz do tych Państwa jeszcze nie dzwoniłam o przekazanie karmy , zaraz to nadrobię :)

CZY KTOŚ JESZCZE MA TAKIE PEREŁKI W ZANADRZU W SENSIE PRODUCENTÓW KARM NA KTÓRYCH NIE WPADŁAM BO SĄ MNIEJ ZNANI???
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Wto cze 08, 2010 13:58 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

katgral pisze:

a widzisz do tych Państwa jeszcze nie dzwoniłam o przekazanie karmy , zaraz to nadrobię :)

CZY KTOŚ JESZCZE MA TAKIE PEREŁKI W ZANADRZU W SENSIE PRODUCENTÓW KARM NA KTÓRYCH NIE WPADŁAM BO SĄ MNIEJ ZNANI???

Chodzi o producentów karm z siedzibą w Polsce ??
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto cze 08, 2010 14:56 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

Etiopia pisze:
katgral pisze:

TAK, tzn większość produkuje za granicą, ale w polsce mają dystrybutora czy też autoryzowanego przedstawiciela

bardzo dużo już obdzwoniłam......ale o efektach jak będą :)

obdzwaniam też producentów legowisk i drapaków, na razie znalezionych przez allegro, pierwszą wstępną deklarację mam ale o efekcie....jak wyżej :)

jesli ktoś może poświęcić chwilę na wyszukanie producentów legowisk i drapaków dla kotów to byłabym wdzięczna za pomoc, a ja ich obdzwonię
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Post » Wto cze 08, 2010 15:27 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

TAK, tzn większość produkuje za granicą, ale w polsce mają dystrybutora czy też autoryzowanego przedstawiciela

bardzo dużo już obdzwoniłam......ale o efektach jak będą :)

obdzwaniam też producentów legowisk i drapaków, na razie znalezionych przez allegro, pierwszą wstępną deklarację mam ale o efekcie....jak wyżej :)

jesli ktoś może poświęcić chwilę na wyszukanie producentów legowisk i drapaków dla kotów to byłabym wdzięczna za pomoc, a ja ich obdzwonię
[/quote]

Katgral poinformowana o moich wyczynach :)
Ostatnio edytowano Wto cze 08, 2010 15:52 przez kosma_shiva, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto cze 08, 2010 15:36 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

Tweety, poniewaz masz niemiecka skleroze ;) przypominam sie ze sterylka Sabiny.
Kiedy ja i gdzie i do kogo?
Panna jeszcze mruczy i miauczy ale roznosi klatke, chce wyjsc, czasem ja wypuszczam ale kociszcza ja strasznie nie lubia... Moja mama powoli sugeruje ze czas pobytu Sabiny u nas na DT dobiega konca. Prosze o informacje zatem co gdzie i jak.
czy ja trzeba bedzie wyciszyc hormonalnie przed sterylka?
Sprawa pilna.

Moja operacja ulega przesunieciu - znalazlam na sobie (w sobie) wbitego kleszcza... rumien obserwuje pilnie, mam antybiotyk, kolejny tydzien - przy okazji moze gardlo podleczy bo dalej nie przeszlo. Pech to pech. Ale przynajmniej bede mogla doprowadzic adopcje Sabiny do konca.

Przypominam ze dysponuje kawalkiem wolnej przestrzeni - jakby ktos nie mial gdzie dac darow dla Kocimskiej zapraszam do mnie.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto cze 08, 2010 15:39 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

Test na białaczkę u Emila dał wynik ujemny :D Chłopak ma coś w uszach, ale nie wygląda to na świerzba. Niemniej jednak mamy krople i będziemy zakrapiać i czyścić. W tym celu ma przycięte pazurki 8) No nie tylko w tym :wink: Również dlatego, że poluje na moje stopy :roll:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto cze 08, 2010 15:55 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

solangelica pisze:Tweety, poniewaz masz niemiecka skleroze ;) przypominam sie ze sterylka Sabiny.
Kiedy ja i gdzie i do kogo?
Panna jeszcze mruczy i miauczy ale roznosi klatke, chce wyjsc, czasem ja wypuszczam ale kociszcza ja strasznie nie lubia... Moja mama powoli sugeruje ze czas pobytu Sabiny u nas na DT dobiega konca. Prosze o informacje zatem co gdzie i jak.
czy ja trzeba bedzie wyciszyc hormonalnie przed sterylka?
Sprawa pilna.

Moja operacja ulega przesunieciu - znalazlam na sobie (w sobie) wbitego kleszcza... rumien obserwuje pilnie, mam antybiotyk, kolejny tydzien - przy okazji moze gardlo podleczy bo dalej nie przeszlo. Pech to pech. Ale przynajmniej bede mogla doprowadzic adopcje Sabiny do konca.

Przypominam ze dysponuje kawalkiem wolnej przestrzeni - jakby ktos nie mial gdzie dac darow dla Kocimskiej zapraszam do mnie.

nie mam aż takiej sklerozy, po prostu mieliśmy potop i mam mnóstwo administracyjno- pomocowej roboty (mogę pożyczyć Ci mój telefon :twisted: ). Jak wiadomo resztki darmowych sterylek są u Lisa a te umawia Noemik więc ja się nie wypowiadam

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto cze 08, 2010 15:55 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

Etiopia pisze:
katgral pisze:

Poszło pw

Mam szukać dalej
?
Potem zajmę się producentami drapaków i legowisk
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto cze 08, 2010 15:57 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

Etiopia pisze:
Poszło pw

Mam szukać dalej
?
Potem zajmę się producentami drapaków i legowisk

SUPER :) Dziękuję Ci bardzo, jest tam parę firm na które nie wpadłam :) będę do nich dzwonić, dziękuję Ci bardzo za pomoc!!
Obrazek

katgral

Post » Wto cze 08, 2010 15:57 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

solangelica pisze:Przypominam ze dysponuje kawalkiem wolnej przestrzeni - jakby ktos nie mial gdzie dac darow dla Kocimskiej zapraszam do mnie.

Forumowiczka z Kociego Zakątka chciałaby Wam przekazać 2 koce - jeśli jesteście zainteresowani, może by je do Ciebie wysłała? Ja bym ewentualnie mogła je przechować, ale mam dość ciasno.

katikot

Od: Pt paź 26, 2007 23:31

Post » Wto cze 08, 2010 16:00 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

dziewczyny, Aga, co prawda mowilas, ze mamy jeszcze jakis niewielki zapas karmy dla maluchow, ale tu jest naprawde swietna okazja - nawet Zoodragona bym nie nadwyrezala.
Royal Canin KITTEN 10 kg za 160 pln.
Mamy teraz bardzo wiele maluchow a moze byc i wiecej a sucha karma sie nie zmarnuje przeciez

http://allegro.pl/item1066032677_royal_ ... _10zl.html

moze moglabym zrobic zbiurke na taki worek, albo po prostu, albo sprzaekajac cegielki mojego Krzyska, ktore wlasnie przyszly.
Zaznaczyc musze tylko, ze Fufinowe wyszly poblakle i niezbyt fajnie :(

Tweety, co Ty na to?
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto cze 08, 2010 16:11 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

queen_ink pisze:
Czy mam dziś iść na Kocimską wieczorem?

nie. X
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto cze 08, 2010 16:18 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

lutra pisze:
queen_ink pisze:
Czy mam dziś iść na Kocimską wieczorem?

nie. X

Chyba że chcesz sobie utrwalić obraz zagłady :( Byłam rano, przerażające, chociaż ślady wody już o wiele mniej widoczne. Tylko ten smród....
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto cze 08, 2010 16:21 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

anna09 pisze:Test na białaczkę u Emila dał wynik ujemny :D Chłopak ma coś w uszach, ale nie wygląda to na świerzba. Niemniej jednak mamy krople i będziemy zakrapiać i czyścić. W tym celu ma przycięte pazurki 8) No nie tylko w tym :wink: Również dlatego, że poluje na moje stopy :roll:

Super:)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto cze 08, 2010 16:41 Re: K-ów, Roma odeszła ....[']['][']

katikot pisze:Kot_pampasowy z Kociego Zakątka ma do oddania dwa koce - jesteście zainteresowani? Macie gdzie je przechować? Ewentualnie mogłyby poleżeć u mnie do czasu odnowienia kociarni.

wszystko potrzebne, bo ogonki mają wybór pomiędzy drewniana półką a betonową podłogą na ten czas :(

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

[poprzednia][następna]