Tweety pisze:WIEM - HUSSE.
a widzisz do tych Państwa jeszcze nie dzwoniłam o przekazanie karmy , zaraz to nadrobię

CZY KTOŚ JESZCZE MA TAKIE PEREŁKI W ZANADRZU W SENSIE PRODUCENTÓW KARM NA KTÓRYCH NIE WPADŁAM BO SĄ MNIEJ ZNANI???
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:WIEM - HUSSE.
katgral pisze:Tweety pisze:WIEM - HUSSE.
a widzisz do tych Państwa jeszcze nie dzwoniłam o przekazanie karmy , zaraz to nadrobię
CZY KTOŚ JESZCZE MA TAKIE PEREŁKI W ZANADRZU W SENSIE PRODUCENTÓW KARM NA KTÓRYCH NIE WPADŁAM BO SĄ MNIEJ ZNANI???
Etiopia pisze:katgral pisze:Tweety pisze:WIEM - HUSSE.
Chodzi o producentów karm z siedzibą w Polsce ??
solangelica pisze:Tweety, poniewaz masz niemiecka sklerozeprzypominam sie ze sterylka Sabiny.
Kiedy ja i gdzie i do kogo?
Panna jeszcze mruczy i miauczy ale roznosi klatke, chce wyjsc, czasem ja wypuszczam ale kociszcza ja strasznie nie lubia... Moja mama powoli sugeruje ze czas pobytu Sabiny u nas na DT dobiega konca. Prosze o informacje zatem co gdzie i jak.
czy ja trzeba bedzie wyciszyc hormonalnie przed sterylka?
Sprawa pilna.
Moja operacja ulega przesunieciu - znalazlam na sobie (w sobie) wbitego kleszcza... rumien obserwuje pilnie, mam antybiotyk, kolejny tydzien - przy okazji moze gardlo podleczy bo dalej nie przeszlo. Pech to pech. Ale przynajmniej bede mogla doprowadzic adopcje Sabiny do konca.
Przypominam ze dysponuje kawalkiem wolnej przestrzeni - jakby ktos nie mial gdzie dac darow dla Kocimskiej zapraszam do mnie.
Etiopia pisze:katgral pisze:Tweety pisze:WIEM - HUSSE.
Chodzi o producentów karm z siedzibą w Polsce ??
Etiopia pisze:
Poszło pw
Mam szukać dalej
?
Potem zajmę się producentami drapaków i legowisk
solangelica pisze:Przypominam ze dysponuje kawalkiem wolnej przestrzeni - jakby ktos nie mial gdzie dac darow dla Kocimskiej zapraszam do mnie.
lutra pisze:queen_ink pisze:
Czy mam dziś iść na Kocimską wieczorem?
nie. X
anna09 pisze:Test na białaczkę u Emila dał wynik ujemnyChłopak ma coś w uszach, ale nie wygląda to na świerzba. Niemniej jednak mamy krople i będziemy zakrapiać i czyścić. W tym celu ma przycięte pazurki
No nie tylko w tym
Również dlatego, że poluje na moje stopy
katikot pisze:Kot_pampasowy z Kociego Zakątka ma do oddania dwa koce - jesteście zainteresowani? Macie gdzie je przechować? Ewentualnie mogłyby poleżeć u mnie do czasu odnowienia kociarni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, lucjan123 i 74 gości