fiona.22 pisze:Never a może masz ochotę na drugiego białaska
Chanelka to cholera taka sama jak i Śnieguła

ekhm.... yyyyyy....... myślę, ze jedna Snieguła w domu wystarczy
A na poważnie - mam do wydania jedną tymczaskę, bo ze mój drugi tymczas nie znajdzie domu, to prawie jestem pewna....

więc w najlepszym razie zostanę z 3 kotami (na razie 4, miesiąc wczęsniej 5 w 1 pokoju). Snieguła jest teraz w trakcie leczenia, wg lekarza jej klopoty moga wynikać ze stresu (nawet pozytywnego) związanego z tymczasami. Dopoki nie wyleczę jej, nie mogę brać do domu zadnego tymczasa, a ds już dla zadnego kota nie przewiduję (finanse + stres dla Zoe). Więc w grę jeśli o mnie chodzi wchodziłoby tylko dt, ale aż się boję pomyśleć co by było, gdybym potem tych choler nie umiala odróżnić

Zwłaszcza gdyby Chanel nabrała trochę ciałka....

A co do charakterków - Zoe brałam jako diabła, po podpisaniu umowy adopcyjnej zrobił się z niej najgrzeczniejszy kot na świecie.... tylko nie za bardzo kocha inne koty. A Sniegułę brałam jako najgrzeczniejszego kota na świecie, przyjechał biały diabeł

Stąd wnioskuję, ze Chanel całkiem dobrze rokuje
Biały diabeł mimo wszystko jest kochany, chociaz biega i tłucze tymczaskę, chociaz w nocy kocha rzucac grzechoczącymi piłeczkami, chociaż lubi się awanturować, mimo wszystko jest to moj kochany gad