Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 07, 2010 7:45 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

bubor pisze:............
Obrazek

Ale tutaj Dorcia ma zdaje się jakiś zamysł... :wink: niekoniecznie pokojowy :lol:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto cze 08, 2010 7:14 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro cze 09, 2010 21:46 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

Witajcie nocną już porą :wink:
Jak to pozory mogą mylić Mahob , Dorcia jak na grzeczną pannę przystało poleżała jakiś czas w tej pozycji po czym wtuliła się w Kropciowe futerko i poszła spać :lol: :wink: .
Tak sobie właśnie pomyślałem że to już prawie pół roku jak Kropusia nie widziała sie z naszą ani też żadną inną Wetką :wink: , okazało sie że w zasadzie wystarczy tylko odrobina dobrej woli i nie mieszanie się w pewne kwestie naszego domownika abym mógł uznać ten czas za najspokojniejszy od czasu przyjazdu nakrapianej panny do Krakowa :D .
Ostatnio znów nieco więcej śmigam w teren co daje możliwość poczynienia intrygujących obserwacji , kilkadziesiąt kilometrów od Krakowa przy drodze krajowej można spotkać przy niewielkim skrzyżowaniu klęczącego człowieka , przy nim wbita w ziemię tyczka z biało czerwoną flagą - obok tablica z napisem " Przebaczenia proszę " .......
Nie pierwszy raz widzę tą klęczącą postać i zawsze zastanawiam się co go skłoniło do takiego a nie innego zachowania , jakie dramatyczne wydarzenie jest jego powodem ? , zapewne nigdy nie będzie mi dane sie o tym dowiedzieć ........ :roll:
Jutro po raz pierwszy od dłuższego czasu będę miał okazję spotkać się z kimś kogo bardzo cenię , lubię i szanuję , cieszę sie z tego powodu 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro cze 09, 2010 22:09 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

:ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw cze 10, 2010 7:10 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

Czyli same przyjemności Buborku! Tak trzymać! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Czw cze 10, 2010 7:45 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

Dokładnie! Hej kochani! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw cze 10, 2010 22:14 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

bubor pisze:.....Tak sobie właśnie pomyślałem że to już prawie pół roku jak Kropusia nie widziała sie z naszą ani też żadną inną Wetką :wink: , okazało sie że w zasadzie wystarczy tylko odrobina dobrej woli i nie mieszanie się w pewne kwestie naszego domownika abym mógł uznać ten czas za najspokojniejszy od czasu przyjazdu nakrapianej panny do Krakowa :D .
...............

..................
Jutro po raz pierwszy od dłuższego czasu będę miał okazję spotkać się z kimś kogo bardzo cenię , lubię i szanuję , cieszę sie z tego powodu 8) :wink:

To świetnie, że tak dobrze z Kropcią :ok:

A takie spotkania zawsze przynoszą radośc :D

mahob

Post » Czw cze 10, 2010 22:19 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

mahob pisze:

To fakt :) , zwłaszcza gdy ma się okazje spotkać takie piękne futerka 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

bubor

Post » Czw cze 10, 2010 22:27 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

bubor pisze:Obrazek

Yin&Yang :ryk: :ryk:

bubor pisze:
mahob pisze:

To fakt :) , zwłaszcza gdy ma się okazje spotkać takie piękne futerka 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

o, jakie sliczne koteczki! :1luvu: Ta krecia taka slodka :1luvu:
Ostatnio edytowano Czw cze 10, 2010 22:34 przez Kociara82, łącznie edytowano 1 raz

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw cze 10, 2010 22:31 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

Moja ulubienica 8) :wink:

Obrazek

bubor

Post » Czw cze 10, 2010 22:53 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

bubor pisze:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Przepiękne!
A ten drugi wygląda jak egipski mau.. :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt cze 11, 2010 7:01 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

kalair pisze:...........Przepiękne!
A ten drugi wygląda jak egipski mau.. :1luvu:

To samo pomyślałam :wink: :)

mahob

Post » Pt cze 11, 2010 7:22 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

Prawda? :D Cudne kociaki!
Hej kochani!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt cze 11, 2010 23:24 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

Dawno mnie tu nie było :oops: Witaj Buborku.
Piękne zdjęcia z wystawy. Koty bengalskie są absolutnie przepiękne ale jak patrzę na pyszczek twojej Dorci w podpisie to ZAWSZE się uśmiecham i myślę, że dachówki są najlepsze :D
Cieszę się, że udało ci się odwiedzić Zdrój.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob cze 12, 2010 13:34 Re: Kropcia i Dolores - Wesprzyj Kocią Chatkę - podpisz petycję

Nie udało nam się spotkać w poniedziałek, ani w czwartek w Krakowie, ale mam nadzieję, że gdy będziesz w najbliższym tygodniu w Warszawce - to uda się to jakoś zrobić :D .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]