Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 06, 2010 23:45 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

Figaro52 pisze:
Rudaa pisze:Jimi i Karolek nie mają swojego wątku więc tutaj wkleję ich aktualne zdjęcia. Mogę? :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
[url=http://www.fotosik.pl]Obrazek
[/url]Obrazek Obrazek
Pozdrowienia od Gerarda i Demi

Ogłoszenia dla maluchów
W sumie to mają podwójne
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z209790020
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1071555244
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5494489 ... ja_na.html

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Pon cze 07, 2010 8:15 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

:ok: dziękuję za ogłoszenia. Mam nadzieję, że domek się szybko znajdzie, bo chłopcy są w idealnym wieku do adopcji. Zależałoby mi żeby do domku poszli razem, nie musi to być dom z kotem, Jimmi i Karolek sami się zabawią jak będą we dwójkę. Jimmi dałby sobie świetnie radę nawet jakby trafił do domu sam i był tylko z ludźmi, natomiast Karolek to taka życiowa pierdoła, obawiam się, że byłby bardzo zagubiony bez brata i to przez niego tak mi zależy na wspólnej adopcji.
Obrazek Obrazek

Rudaa

Od: Pon maja 18, 2009 12:51

Post » Pon cze 07, 2010 22:28 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

komu pięknego szczurzaka? twój kot napewno będzie zadowolony :ok:
pomózmy ulv viewtopic.php?f=20&t=112285

natasza25

Post » Pon cze 07, 2010 22:32 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

dzisiaj w miejscu karmienia kotków pojawiła się nowa kicia, widziana przez panią Zosię już kilkakrotnie wczesniej, obserwowałam ją dzisiaj trochę, głodna bardzo, drobniutka i karmiąca najwyraźniej....
no to mamy w przyszłości kotkę do sterylizacji i ..... jak się znajdą ..... kocie dzieci..... :(
p.s. o ile dobrze pamietam, to jest ta kicia , którą rok temu z nataszą widziałayśmy przy Małachowskiego :(

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon cze 07, 2010 22:38 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

jessi74 pisze:dzisiaj w miejscu karmienia kotków pojawiła się nowa kicia, widziana przez panią Zosię już kilkakrotnie wczesniej, obserwowałam ją dzisiaj trochę, głodna bardzo, drobniutka i karmiąca najwyraźniej....
no to mamy w przyszłości kotkę do sterylizacji i ..... jak się znajdą ..... kocie dzieci..... :(
p.s. o ile dobrze pamietam, to jest ta kicia , którą rok temu z nataszą widziałayśmy przy Małachowskiego :(

ta z białymi skarpetkami i burą sierścią podobna do Staśki?

natasza25

Post » Pon cze 07, 2010 22:42 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z209404759 - chętni na kociaka dowolnej płci

:ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon cze 07, 2010 22:44 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

natasza25 pisze:
jessi74 pisze:dzisiaj w miejscu karmienia kotków pojawiła się nowa kicia, widziana przez panią Zosię już kilkakrotnie wczesniej, obserwowałam ją dzisiaj trochę, głodna bardzo, drobniutka i karmiąca najwyraźniej....

ta z białymi skarpetkami i burą sierścią podobna do Staśki?

taaaaak, prawie jak Stasiunia, tylko wyższa, główka prosta, czujna, zeza brak 8) , ale umaszczenie identiko jak Stasia :ok:
widziałaś ją ? 8O

jessi74

Post » Wto cze 08, 2010 18:26 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto cze 08, 2010 18:37 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

Czy z domkami dla maluchów nadal cisza?? :(
Obrazek Obrazek

Rudaa

Post » Wto cze 08, 2010 22:00 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

Ja odebrałam dzisiaj tylko fajny telefon w sprawie Kubusia, rodzina musi się jeszcze naradzić

Na osłodę wstawiam zdjęcia i podziękowania z nowego domu Kleksika, który tymczasował u Beatki.
Obrazek
Obrazek

natasza25

Post » Wto cze 08, 2010 22:03 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

Rudaa pisze:Czy z domkami dla maluchów nadal cisza?? :(

nie wiem co jest :? może w weekend ......

jessi74

Post » Wto cze 08, 2010 22:24 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

jessi74

Post » Śro cze 09, 2010 8:33 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

jessi74 pisze:
Rudaa pisze:Czy z domkami dla maluchów nadal cisza?? :(

nie wiem co jest :? może w weekend ......

Nikomu nie podoba się Jimmi i Karolek?? :cry: Kurcze to jakiś obłęd chyba....
Obrazek Obrazek

Rudaa

Post » Śro cze 09, 2010 8:37 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

Jimmi i Karolek są śliczni :1luvu:
kurcze co z tymi domkami, może to przez ten długi weekend i teraz się coś ruszu..

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro cze 09, 2010 9:07 Re: KOCIE PODZIEMIE ! CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ II

Kolejna dawka zdjęć Jimmiego i Karolka :twisted:

Obrazek Obrazek
Jestem nietoperz albinos 8)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
ObrazekObrazek

Jest więcej zdjęć Karolka, bo się zmobilizowałam i spróbowałam mu cyknąć jakieś ładniejsze fotki. Jimmi jest bardzo fotogeniczny i już ma ładne portreciki, Karolek jakoś niekorzystnie zawsze wychodzi, a przecież robi się z niego ładny kotek. Niestety jest nadal dużo mniejszy i chudszy od brata, choroba dała mu się mocno we znaki,a może po prostu ma taką budowę, i zawsze będzie od Jimmiego odstawał. Sierść mu się zrobiła ładna, mięciutka i bielutka (no poza pysiem, bo ciągle je jak prosiak i jest brudny przy mordce), a co najważniejsze zrobiły mu się ładne, zielone oczka i ZNIKNĄŁ ZEZ 8O :roll:
Obrazek Obrazek

Rudaa

[poprzednia][następna]