Moderator: Estraven

millkaj pisze:A jednak potwierdzily sie moje podejrzenia co do osoby Ika6.
A takze, fakt iz jest to kobieta obrazajaca, pomawiajaca i straszaca innych.
Tak sie zachowuje byly prawnik ?
Kolejna powtorka z Bożeny z Wiśniewa

BOZENAZWISNIEWA pisze:i moje podejrzenia co do Ciebie się potwierdziły...
millkaj pisze:A jednak potwierdzily sie moje podejrzenia co do osoby Ika6.
A takze, fakt iz jest to kobieta obrazajaca, pomawiajaca i straszaca innych.
Tak sie zachowuje byly prawnik ?

BOZENAZWISNIEWA pisze:Sebriel...mnie sie tez wiele wpisów nie podoba...a odzywam sie tylko dlatego,ze sledziłam watek Czupurka i rudasków z Wrocławia....Na temat mleka sie nie wypowiadam,bo sie nie znam,ale przeczytałam tu wiele fałszywych "opowiastek'i dlatego sie z nimi nie zgadzam...Kazdy swoje opinie wpisuje,a mnie sie tez wiele z nich nie podoba ...ale czy to znaczy ,ze mam wpływ na złosliwosci innych wpisujacych swoje opinie/Nie.
Widzisz Sebriel...niektórzy powielaja plotki na temat innych osób i to mnie zasmuca...na mój temat tez...plotkowania jakie to u mnie sa zwierzeta nieszczesliwe,jaka to ja nie jestem- tez bulwersuje wiele osób na forum, które były u mnie, widziały i sa pełne podziwu.A nie wypowiadaja sie publixcznie zeby na advokatów diabła nie wyjść..
Można sobie wypisywac co sie chce-niestety i ludziom tyłki obsmarowywac bezkarnie...ale ja akurat wierze,ze pewnego dnia kazdy otrzyma zapłate za swoje-za to co robi i co gada...Natknełam sie dzisiaj na smutny watek ,gdzie tez nagonke juz zrobili na osobe u której kot odszedł po 2 tygodniach adopcji...jej wina...to własnie mnie wkurza...
Skoro jak zauwazyłas IKA6 sie tu nie odzywa to po co sa inne wpisy?Przeciez sama do siebie nie pisze...
a co do złosliwosci to kolejny raz napisze :ilość świeczuszek symbolizujacych nieżywe kocięta jest za duża...

BOZENAZWISNIEWA pisze:Sebriel...mnie sie tez wiele wpisów nie podoba...a odzywam sie tylko dlatego,ze sledziłam watek Czupurka i rudasków z Wrocławia....Na temat mleka sie nie wypowiadam,bo sie nie znam,ale przeczytałam tu wiele fałszywych "opowiastek'i dlatego sie z nimi nie zgadzam...Kazdy swoje opinie wpisuje,a mnie sie tez wiele z nich nie podoba ...ale czy to znaczy ,ze mam wpływ na złosliwosci innych wpisujacych swoje opinie/Nie.
Widzisz Sebriel...niektórzy powielaja plotki na temat innych osób i to mnie zasmuca...na mój temat tez...plotkowania jakie to u mnie sa zwierzeta nieszczesliwe,jaka to ja nie jestem- tez bulwersuje wiele osób na forum, które były u mnie, widziały i sa pełne podziwu.A nie wypowiadaja sie publixcznie zeby na advokatów diabła nie wyjść..
Można sobie wypisywac co sie chce-niestety i ludziom tyłki obsmarowywac bezkarnie...ale ja akurat wierze,ze pewnego dnia kazdy otrzyma zapłate za swoje-za to co robi i co gada...Natknełam sie dzisiaj na smutny watek ,gdzie tez nagonke juz zrobili na osobe u której kot odszedł po 2 tygodniach adopcji...jej wina...to własnie mnie wkurza...
Skoro jak zauwazyłas IKA6 sie tu nie odzywa to po co sa inne wpisy?Przeciez sama do siebie nie pisze...
a co do złosliwosci to kolejny raz napisze :ilość świeczuszek symbolizujacych nieżywe kocięta jest za duża...
Dulencja pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Sebriel...mnie sie tez wiele wpisów nie podoba...a odzywam sie tylko dlatego,ze sledziłam watek Czupurka i rudasków z Wrocławia....Na temat mleka sie nie wypowiadam,bo sie nie znam,ale przeczytałam tu wiele fałszywych "opowiastek'i dlatego sie z nimi nie zgadzam...Kazdy swoje opinie wpisuje,a mnie sie tez wiele z nich nie podoba ...ale czy to znaczy ,ze mam wpływ na złosliwosci innych wpisujacych swoje opinie/Nie.
Bożena, naprawdę proszę, nie prowokuj mnie!!!
Chcesz, żebym wkleiła PW, które otrzymałam od innych z Twoimi opisami mojej osoby??!!!
Obsmarowałaś mi dupę przed połową forum!!! Na PW i przez tel - opisy tych rozmów też mam!!! Też na PW!!! I smsa, w którym inforrmowałam Cię o chorobie Amika też mam, sprawdziłam, mogę wkleić!!!
Napisz mi czy naprawdę tego chcesz???!!!!
Jutro założę wątek na KŁ. Z wyjaśnieniem, opisami, cytatami, PW... I proszę nie chzrań mi, że to nieeleganckie... Bardziej nie fair jest to co Ty robisz...

BOZENAZWISNIEWA pisze:Liwia załozyła ten watek do celu opisania rzeczywistosci w domu IKA6..i poprosiła o podzielenie sie wiedza na ten temat...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kota_brytyjka i 80 gości