ŚL: Radliniątka - Willy'ego czeka operacja...pomoc potrzebna

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 07, 2010 17:15 Re: !! ŚL: chore zmęczone MALEŃSTWA pilnie DT bo nie doczekają!!

mam propozycję.

napiszcie jasno i wyraźnie: które kociaki na 100% mają już zapewnione miejsca, które jadą do jakich lecznic a także ile ich zostaje do znalezienia domu tymczasowego.

Ciężko coś zrozumieć póki co......

nosorożcu

Od: Pt maja 14, 2010 0:59

Post » Pon cze 07, 2010 17:52 Re: !! ŚL: chore zmęczone MALEŃSTWA pilnie DT bo nie doczekają!!

zerduszko sie czasem liczby myla :) zostana 2 buraski w szopie ijesli szybko wyadoptujemy czarnulki eweliny to bedzie mogła wziac buraski

.... oczywiście zrobie aktualizacje.... jak zerduszko wróci bo nie wiem czy bluerat dzisiaj bierze i które.... takze cierpliwości ..bedzie w 2 poscie

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Pon cze 07, 2010 18:22 Re: !! ŚL: chore zmęczone MALEŃSTWA pilnie DT bo nie doczekają!!

wszystkie maleństwa zabrane do lecznicy.... 3 jedzie do pszczyny....

zerduszko i bluerat napisza słów pare jak wrócą....

a ja mam pytanko, czy widziałyście biała kotke z kk ?

Betta

Post » Pon cze 07, 2010 18:27 Re: !! ŚL: chore zmęczone MALEŃSTWA pilnie DT bo nie doczekają!!

trzymam kciuki i proszę o wieści.... :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pon cze 07, 2010 18:30 Re: !! ŚL: chore zmęczone MALEŃSTWA pilnie DT bo nie doczekają!!

Betta pisze:wszystkie maleństwa zabrane do lecznicy.... 3 jedzie do pszczyny....

zerduszko i bluerat napisza słów pare jak wrócą....

a ja mam pytanko, czy widziałyście biała kotke z kk ?

wszystkie, czyli te 8 ?
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon cze 07, 2010 18:39 Re: !! ŚL: chore zmęczone MALEŃSTWA pilnie DT bo nie doczekają!!

:ok:

xyz12345

Od: Nie gru 06, 2009 0:19

Post » Pon cze 07, 2010 18:49 Re: !! ŚL: chore zmęczone MALEŃSTWA pilnie DT bo nie doczekają!!

PILNIE POTRZEBNE DT :!:

Anna Rylska

Post » Pon cze 07, 2010 19:08 Re: !! ŚL: chore zmęczone MALEŃSTWA pilnie DT bo nie doczekają!!

Dzięki bluerat wszystkie maluchy opuściły szopę, zabrany został również ten bez oka.... nie obyło się bez scen. Słów mi już brakuje, ona się w chory sposób dowartościowuje, że im pomaga... ma cel w życiu - a jak jest wszyscy wiedza. Teraz dostałam esemesa od dziewczyny, która jest tam na miejscu, że ona chce żeby ten bez oka został w Rybniku i żeby po wyleczeniu mogła go odzyskać... a jego matka źle się czuje bez niego :roll: Nie wiem o co chodzi, ale ktoś tu się na pewno gorzej czuje!

Jak dalej to ogarniemy nie wiem, przecież zostało tam jeszcze tyle kotów, a na te zabrane nie mamy funduszy :roll:

Ten bez oka tez chyba zaczyna chorować, więc zaraz jej się wszystkie w domu rozkichają...

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Pon cze 07, 2010 19:14 Re: !! ŚL: chore zmęczone MALEŃSTWA pilnie DT bo nie doczekają!!

ten bez oka ma zapewnione dt w lodzi a w nim opieke weterynaryjna..... i jeszcze jeden chory.

nosorożcu

Post » Pon cze 07, 2010 19:14 Re: !! ŚL: chore zmęczone MALEŃSTWA pilnie DT bo nie doczekają!!

Na jutro jesteśmy już umówieni na odbiór maluchów. Od razu potem pędzimy do weta.

Trójka, która przyjeżdża do nas dostanie wsparcie od pewnej kochanej forumowiczki :1luvu:
Myślę, że jakoś sobie poradzimy.

Najważniejsze teraz zająć się resztą maluchów. Mam nadzieję, że szybko znajdzie się dt dla maluszków, które pojechały do lecznicy.
Mam też nadzieje, że szybko znajdzie się jakiś transport do Łodzi :ok:

bluerat, niestety zarobiła mandat po drodze :(
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pon cze 07, 2010 19:25 Re: !! ŚL: chore zmęczone MALEŃSTWA pilnie DT bo nie doczekają!!

nosorożcu pisze:ten bez oka ma zapewnione dt w lodzi a w nim opieke weterynaryjna..... i jeszcze jeden chory.

Chyba nie myślisz, że w rozmieszczaniu kotów w DT będzie brane pod uwagę zdanie tej nie do końca logicznie myślącej osoby. Ja byłam pierwszy raz u niej "na salonach" i jedyne co można się załamać. Kot na kocie, smród odrzucający :roll: a w czwartek eksmisja.

Jeszcze ten mandat się przypałętał :?
Ostatnio edytowano Pon cze 07, 2010 19:30 przez zerduszko, łącznie edytowano 1 raz

zerduszko

Post » Pon cze 07, 2010 19:28 Re: !! ŚL: chore zmęczone MALEŃSTWA pilnie DT bo nie doczekają!!

tak, tak. domyslam sie, ze ta 'karmicielka' nie ma zadnego wplywu na jakiekolwiek decyzje, to logiczne ;)
Jedynie przypomnialam cichutko, ze 2 maluchy daleko bo daleko ale tez maja jakis cieply kacik..... ;)

nosorożcu

Post » Pon cze 07, 2010 19:33 Re: !! ŚL: chore zmęczone MALEŃSTWA pilnie DT bo nie doczekają!!

zerduszko, do mnie dzwoniła tez i gorzej było nim jak tego z łapka zabrałyśmy.... ona sie zachowywała jakbyście jej go siłą wzięły 8O ja jej powiedziałam, że raz że mi mówiła ze te z bez oczek chce oddac, a dwa że wiekszosc kotków w tym ten pojechał do Pszczyny...obiecałam ze sie jeszcze upewnię i oddzwonię <yhm>
masakra....nie użyłas swojego kojcego głosu i racjonalnych argumentów?

Betta

Post » Pon cze 07, 2010 19:38 Re: !! ŚL: chore zmęczone MALEŃSTWA pilnie DT bo nie doczekają!!

tak bardzo żal tych, które tam zostały :(
i ta biedna chora kotka :(
a czwartek już tak bardzo blisko :(

Anna Rylska

Post » Pon cze 07, 2010 19:49 Re: !! ŚL: chore zmęczone MALEŃSTWA pilnie DT bo nie doczekają!!

Betta pisze:masakra....nie użyłas swojego kojcego głosu i racjonalnych argumentów?

Ona się rozhisteryzowała jak pojechałyśmy. Jak byłyśmy, było w miarę ok. W ogóle nie chce mi się tego komentować co zobaczyłam :roll: Dla niej najważniejsze jest żeby one tam zostały... a że w czwartek wylądują w schronie, to ona już ma winnego :roll:

zerduszko

[poprzednia][następna]