Shy stracił dom przez aktualnych opiekunów z fundacji AFN...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob cze 05, 2010 20:31 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gda-Poznań lub Wawa-Pozn

hop
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Sob cze 05, 2010 20:33 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gda-Poznań lub Wawa-Pozn

Dziewczyny, sprawa ma się następująco: do środy Shy musi zostać w Ostródzie. Wczoraj dostał tylko smektę, a nie antybiotyk, jak w pierwszej wersji miało być, i jeśli dobrze zrozumiałam, to w poniedziałek idzie na kontrolę. Po smekcie jest pewna poprawa, tj. biegunka jest mniej intensywna.

Także najlepsza opcja to opcja: dowieźć Shy`a w następny piątek do Warszawy i mam nadzieję przewaletować go u Rakei do niedzieli. Rakea dzwoniła do mnie wczoraj i umówiłyśmy się, że jakoś w razie czego go przewaletuje, ale jeszcze się z Rakeą w tej sprawie skonsultuję. Mam nadzieję, że jej lokum będzie nadal wolne.

I oby tym razem się udało, bo stres mnie zje w całości i potem mym popije...
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Sob cze 05, 2010 21:31 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gda-Poznań lub Wawa-Pozn

amen.
:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Sob cze 05, 2010 22:10 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gda-Poznań lub Wawa-Pozn

vega29 pisze:Dziewczyny, sprawa ma się następująco: do środy Shy musi zostać w Ostródzie. Wczoraj dostał tylko smektę, a nie antybiotyk, jak w pierwszej wersji miało być, i jeśli dobrze zrozumiałam, to w poniedziałek idzie na kontrolę. Po smekcie jest pewna poprawa, tj. biegunka jest mniej intensywna.

Także najlepsza opcja to opcja: dowieźć Shy`a w następny piątek do Warszawy i mam nadzieję przewaletować go u Rakei do niedzieli. Rakea dzwoniła do mnie wczoraj i umówiłyśmy się, że jakoś w razie czego go przewaletuje, ale jeszcze się z Rakeą w tej sprawie skonsultuję. Mam nadzieję, że jej lokum będzie nadal wolne.

I oby tym razem się udało, bo stres mnie zje w całości i potem mym popije...

No to teraz wszystko w rekach ... tfu, w lapach Shya :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie cze 06, 2010 8:48 Re: PILNIE! Jutro lub poniedz transport Gda-Poznań lub Wawa-Pozn

:!:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie cze 06, 2010 9:57 Re: PILNIE! Dziś lub jutro transport Gda-Poznań lub Wawa-Pozn

:!:

Marzenia11

Post » Nie cze 06, 2010 11:12 Re: Kciuki za zdrowie i podróż Shy'a do domu!piatek-niedziela :)

No to kciukamy ! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie cze 06, 2010 12:01 Re: Kciuki za zdrowie i podróż Shy'a do domu!piatek-niedziela :)

Ano kciukamy, bo musi się udać. Jak jutro będzie wszystko w porządku, zacznę powyższy plan wprowadzać w życie, tj. informować wszelkie ogniwa łańcucha transportowego o czasie, roli w przedsięwzięciu, itp., itd. ...
Obrazek

vega29

Post » Nie cze 06, 2010 12:37 Re: Kciuki za zdrowie i podróż Shy'a do domu!piatek-niedziela :)

vega29 pisze:Ano kciukamy, bo musi się udać. Jak jutro będzie wszystko w porządku, zacznę powyższy plan wprowadzać w życie, tj. informować wszelkie ogniwa łańcucha transportowego o czasie, roli w przedsięwzięciu, itp., itd. ...

no to proszę bardzo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Nie cze 06, 2010 22:00 Re: Kciuki za zdrowie i podróż Shy'a do domu!piatek-niedziela :)

Shy'u, dobrej nocy! I skończ juz z tymi dolegliwościami bo domek czeka! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Marzenia11

Post » Nie cze 06, 2010 22:06 Re: Kciuki za zdrowie i podróż Shy'a do domu!piatek-niedziela :)

Shy dziękuje i również życzy dobrej nocy :)
Obrazek

vega29

Post » Pon cze 07, 2010 7:50 Re: Kciuki za zdrowie i podróż Shy'a do domu!piatek-niedziela :)

kciuki za zdrowie i nowe zycie Shy'a :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
i czekam na dobre wieści o wdrożeniu transportowego łańcuszka :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon cze 07, 2010 12:43 Re: Kciuki za zdrowie i podróż Shy'a do domu!piatek-niedziela :)

Biegunka przeszła!!!

I mamy ustalony transport do Stolicy na piątek. Tylko godzina jeszcze nie jest do końca pewna. Ale wyjazd będzie na pewno.
Obrazek

vega29

Post » Pon cze 07, 2010 12:52 Re: Kciuki za zdrowie i podróż Shy'a do domu!piatek-niedziela :)

Vega w piątek jest Ok - bez specjalnych ograniczeń!

Sobota i niedziela mam jakieś mocne zajęcia - więc dawaj sygnał wcześniej, żebym się ogarnęła ze wszsytkim!
Chłopaku nie choruj już..
(może to po prostu zmiana karmy tak wpłynęła!)
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pon cze 07, 2010 15:22 Re: Kciuki za zdrowie i podróż Shy'a do domu!piatek-niedziela :)

Rakeo, Shy na pewno przyjedzie w piątek. W niedzielę musisz go tylko jakoś wydać osobie wiozącej do Poznania - tu już więcej pewnie powie/napisze Marzenia11.
Obrazek

vega29

[poprzednia][następna]