Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 03, 2010 12:47 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Frycek, kot nie w porę..

shira3 pisze:Omatko, jaki on ładny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A widziałaś kiedyś brzydkiego kota, shira? 8)
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw cze 03, 2010 14:20 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Frycek, kot nie w porę..

Prowadzi jak wilczur 8O :1luvu: :lol: A szeleczki ma takie same jak moje kotecki :D ,tylko że moje duże to brzuchem przy ziemi :ryk: :ryk: :ryk:
No to jak bryka to znaczy że zdrowy :mrgreen:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw cze 03, 2010 14:46 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Frycek, kot nie w porę..

JoasiaS pisze:
shira3 pisze:Omatko, jaki on ładny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A widziałaś kiedyś brzydkiego kota, shira? 8)

No chyba nie ;) Ale są takie, które mi się mniej lub więcej podobają :mrgreen: Ten więcej :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw cze 03, 2010 15:20 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Frycek, kot nie w porę..

Rewelacja 8O
Faktycznie jak urodzony w szelkach 8O

Fajne ma umaszczenie :1luvu:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Sob cze 05, 2010 19:21 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Frycek, kot nie w porę..

Witaj Joasiu :1luvu:
Jakoś nie od razu "zajarzyłam" co się kryje za nowym tytułem, dopiero dzisiaj :twisted:
Frycek jest powalająco-zachwycający pod każdym względem.
Nie stoi już po niego kolejka najlepszych domków pod słońcem?
Zanim go oddasz, proszę-proszę jak najwięcej Obrazek !!!
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Sob cze 05, 2010 21:53 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Frycek, kot nie w porę..

I niech mi ktoś powie że on nie jest piękny :mrgreen:

Ciocia Joasia doprowadzi kocurra do stanu "używalności" :mrgreen: znaczy, utuczy, pozbawi jajek, etc :mrgreen:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon cze 07, 2010 9:27 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Frycek, kot nie w porę..

Cameo pisze:Ciocia Joasia doprowadzi kocurra do stanu "używalności" :mrgreen: znaczy, utuczy, pozbawi jajek, etc :mrgreen:

O niczym bardziej aktualnie nie marzę :roll:

W czwartkowe przedpołudnie wyspacerowałam się z Fryckiem do bólu. Myślałam, że częściowo załatwi to problem jego nudzenia się w samotności oraz siurania po meblach, ścianach i podłodze biura w celu oznaczenia swojego terenu :? .

Późnym popołudniem przyjechaliśmy do drukarni, by jeszcze przed nocą powtórzyć spacerki. Zastaliśmy dokładnie oznaczone biuro i kota tarzającego się w rui po podłodze :| . Nie zważając na święto, wykonałam telefony do dwóch lokalnych wetów, pytając czy wykastrują go w piątek najszybciej jak się da. Niestety, pierwszy wolny termin – poniedziałek po południu...

Zdecydowaliśmy, że wypuścimy kota na noc w teren. Założyłam, że z grubsza może znać okolicę, bo sklep, pod którym go znalazłam znajduje się zaledwie trzy uliczki dalej. Zresztą nie mieliśmy wyjścia – nie miałam go gdzie umieścić, a piątek był u nas w firmie normalnym dniem pracy. Niestety nie mogliśmy pozwolić, by pracownicy siedzieli w smrodzie kociego moczu (kto zna zapach kocura w rui, ten wie o czym mówię... :? ).

Zanim odpięłam szelki, pokazałam Fryckowi, że miseczki z jedzeniem i piciem oraz pudełko z kocykiem znajdują się w kantorku z osobnym, kocim wejściem. Odnotował ten fakt w swej głowinie, pokręcił się jeszcze chwilę koło moich nóg i poooooszedł za głosem natury :roll: .

W piątek zameldował się na śniadaniu. Posiedział z nami do południa, wyspał się trochę i znów ruszył w teren. Podobnie było w sobotę i niedzielę (kilka razy podjeżdżałam do drukarni, żeby go nakarmić i wymiziać).

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dziś jest umówiony na kastrację na godz. 18. Chcę go przetrzymać po zabiegu w mieszkaniu. Oczywiście od rana kota ni ma :roll: .
Potrzymajcie kciuki, ciotki. Niechże przylezie, bo już się o niego martwię... :(
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon cze 07, 2010 9:43 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Frycek, kot nie w porę..

Frycek czyta w myślach? :wink:
trzymam kciuki:) jak znam koty zjawi sie po czasie.....
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pon cze 07, 2010 9:45 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Frycek, kot nie w porę..

:ok:
no wracaj, Fryc, nooo :lol:
Ostatnio edytowano Pon cze 07, 2010 12:20 przez Maryla, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Pon cze 07, 2010 9:45 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Frycek, kot nie w porę..

gosikbaum pisze:jak znam koty zjawi sie po czasie.....

:roll:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon cze 07, 2010 9:54 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Frycek, kot nie w porę..

ło mamuśku kciuki za lejka i jego natentychmiastowy powrót :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon cze 07, 2010 11:53 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Frycek, kot nie w porę..

Musisz chyba sobie zapewnić gorącą linię z wetem bo to może się skończyć tak jak z Behemotem i naszym powrotem do domu :wink:
A swoją drogą czy mnie sie wydaje, czy on jakiś czyściejszy się zrobił :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon cze 07, 2010 12:15 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Frycek, kot nie w porę..

AYO pisze:Musisz chyba sobie zapewnić gorącą linię z wetem bo to może się skończyć tak jak z Behemotem i naszym powrotem do domu :wink:

Tak chyba zrobię. Nadal go nie ma :?
AYO pisze:A swoją drogą czy mnie sie wydaje, czy on jakiś czyściejszy się zrobił :roll:

No tak :lol:
Przecież z niego teraz chwilowo pan na drukarnianych włościach 8)

Obrazek
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon cze 07, 2010 12:17 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Frycek, kot nie w porę..

No Fryyyyyc ... nie czas teraz na marcowanie ;)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon cze 07, 2010 12:40 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Frycek, kot nie w porę..

Oby zdążył wrócić :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

[poprzednia][następna]