DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 05, 2010 12:04 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

[/quote]

Jeszcze trochę na maluchy pofukują ale jest ok. Wieczorem wstawię zdjęcia maluchów. Dziś Lesia pierwszy raz na rączkach mi się rozmruczała. Ona jest taki napędzacz, mały fuka dopiero jak ona zacznie :kotek:[/quote]
Lesia wszystkie nam tak nakręcała,ale pierwsza bo chyba już drugiego dnia właziła nam na kolana i spała na ramieniu ;)
ObrazekObrazek

Sinea

Od: Nie lip 29, 2007 12:23

Post » Nie cze 06, 2010 13:03 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Co dziś słychać u maluszków Madie i ifciastu?
U nas zrobiło się pusto i cicho w tymczaskowym pokoju...
Pewnie nie na długo :roll:
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Nie cze 06, 2010 14:39 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Sinea pisze:Co dziś słychać u maluszków Madie i ifciastu?

obyś w złą godzinę nie wypowiedziała :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie cze 06, 2010 15:29 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

dorcia44 pisze:
Sinea pisze:Co dziś słychać u maluszków Madie i ifciastu?

obyś w złą godzinę nie wypowiedziała :mrgreen:

Obawiam się,że za późno...Jak wiem,że tam kociaki + jeszcze 2 do zabrania z poprzedniej piwnicy,to chyba widoki na święty spokój są dość odległe...
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Nie cze 06, 2010 17:05 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Przy okazji podłączę się z apelem. Potrzebny jest transport dla Szymka Warszawa- Wrocław.
Złożyło nam się losowo tak, że nasza psina bardzo się rozchorowała i w tej sytuacji niemal wszystkie moje fundusze pochłania leczenie. Nie jestem w stanie po małego pojechać, a i z opłaceniem transportu może być ciężko.

Na Szymka czeka już cały osprzęt i karma i my rzecz jasna. Potrzebny tylko transport.
Obrazek

Meruee

Od: Czw maja 20, 2010 18:34

Post » Nie cze 06, 2010 18:51 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Wczoraj nie dałam rady dodać zdjęć taka jestem zabiegana :roll:
Dodaję więc dziś:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Nie cze 06, 2010 19:26 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Moje maleństwa śliczne :1luvu:
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Nie cze 06, 2010 19:50 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Sinea pisze:Moje maleństwa śliczne :1luvu:

śliczne, śliczne :1luvu: i minimalnie mniej fukające
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Nie cze 06, 2010 21:40 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

ifciastu pisze:
Sinea pisze:Moje maleństwa śliczne :1luvu:

śliczne, śliczne :1luvu: i minimalnie mniej fukające

Zawsze coś ;)
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Nie cze 06, 2010 22:06 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

dziś w nocy filip i sylwia spali mi w nogach:)

jutro albo za dwa dni kolega przyjedzie zabrać wybraną dwójkę do siebie:) wiem, ze bedzie im dobrze i tez sie ciesze ze ida razem:)
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Nie cze 06, 2010 23:41 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Madie pisze:dziś w nocy filip i sylwia spali mi w nogach:)

jutro albo za dwa dni kolega przyjedzie zabrać wybraną dwójkę do siebie:) wiem, ze bedzie im dobrze i tez sie ciesze ze ida razem:)

Słodziaki :1luvu: :ryk:
Czyli wszystkie kociaki idą w dwupaku?
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Pon cze 07, 2010 7:40 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

tak:) jesli wszystko dobrze pojdzie to tak, dwa na pewno.
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Pon cze 07, 2010 7:45 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Madie pisze:tak:) jesli wszystko dobrze pojdzie to tak, dwa na pewno.

Eh.. szkoda, że tak niewiele jest takich adopcji.

A w pokoju tymczasowym nie tylko zrobiło się ciszej ale i o wiele czyściej :P Fifi, Syla, Piaseczek i Maciuś przemieszczali się po pokoju jak tajfun. Zresztą dzięki ich żywiołowości usłyszałyśmy gdzie są w tej piwnicy! Harce odchodziły na całego :D

paulina777

Od: Sob sie 11, 2007 12:29

Post » Pon cze 07, 2010 8:46 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

:ok: za następną piwnicę .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon cze 07, 2010 9:18 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Meruee pisze:Przy okazji podłączę się z apelem. Potrzebny jest transport dla Szymka Warszawa- Wrocław.
Złożyło nam się losowo tak, że nasza psina bardzo się rozchorowała i w tej sytuacji niemal wszystkie moje fundusze pochłania leczenie. Nie jestem w stanie po małego pojechać, a i z opłaceniem transportu może być ciężko.

Na Szymka czeka już cały osprzęt i karma i my rzecz jasna. Potrzebny tylko transport.

Czy podałaś może Sinei adres do wysyłki umowy adopcyjnej? :>
Widziałam drapak dla Szymka.. Super!

paulina777

Od: Sob sie 11, 2007 12:29

[poprzednia][następna]