charm-super ze sie tym zajęłaś
Boenko-cieszę sie ,że Mrunia w domu
jej pobyt e schronisku to był koszmar nad koszmary, nie wychodziła z budy, caly czas w mega strsie.
Mam nadzieję,że domek okaze się trafionym dla niej
Dom znalazła tez jedna mała burasia
......................
Oprócz tej trojki ,ktora wymieniła Boenka bardzo mnie martwi Kicia.
Dzis też trafiła na kociarnie i jak narazie to powtórka z Mruni.Total stres, syk, wciśnięcie w kąt.
a ona nawet w klatce jadła dopiero jak się ja wygłaskało.Jak teraz będzie nie wiem
Alex jest piekny, totalnie zestresowany.Rano połknął kilka kawałków surowego mięsa jak sie mu go włożyło do pysia. Będzie trzeba extra dla niego na razie takie przynosić.
Jest olbrzymi

Dacuś tez zjadł dzis surowego indyka trochę, ale też miał go wkładany bezposrednio do pysia.Łykał, nawet nie gryzł.Zresztą nie bardzo ma czym. Biedny starzec

Mnie najbardziej chyba martwi Tybek

ta krew w kuwecie niefajnie, niefajnie
Nic nie zjadł

Klatki pełne
kociarnie pełne
tak strasznie duzo miziastych ,ślicznych kotów czeka na dom
tekst do gazetki-posprawdzajcie
Schronisko-to nie uzdrowisko
Zbliżają się wakacje-zwierzęta masowo tracą domy. Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Katowicach już dziś pęka w szwach.
Zapraszamy-przyjdź, poznaj naszych podopiecznych. Może zyskasz wiernego przyjaciela na długie lata. Czekają na dom domowe pupile,którym runął cały ich dotychczasowy świat. Czekają psy i koty. Zaszczepione,wysterylizowane, bądź posiadające talon na bezpłatny taki zabieg.
Twój Dom-może dla nich oznaczać życie.
W schronisku działa wolontariat fundacjii S.O.S dla Zwierząt.
Więcej informacjii na temat schroniska, jego podopiecznych i wolontariatu znajdziesz tu
-www.schronisko-katowice.eu-strona schroniska
-www.fundacjasosdlazwierzat.org-strona fundacjii
-www.niekochane.org-kocia stronka
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt znajduje się w Katowicach przy ul Milowickiej 1b ( Dąbrówka Mała) tel 32 256 61 15
Informujemy również, że miasto Katowice po raz kolejny organizuje akcję darmowej sterylizacjii kotów wolnożyjących. Na ten temat więcej dowiesz się na stronie UM http://tnij.org/sterylizacja lub pod nr tel. 32 251 75 30 ;32 255 57 36 i jeszcze
jeden mały burasio

psiaczki