edit_f pisze:dziś rano Tola była już bardzo słaba i pod tlenem.. o godz. 11ej pozwoliliśny jej odejść.. zabił ją strach, fip.. to jej pomiałkiwanie w kociarni, tak sobie teraz myślę, to takie było żalenie się na swój los, była taka przestraszona.. nie doczekała się nawet domku na chwilkę..
moja kochana Tolunia nie żyje..
Edit_f bardzo mi przykro

Tola (*)(*)
Akima pisze:Heniek dał radę, właśnie go odebrałam. objawy ustąpiły, mam nadzieję że tym razem na dobre. Nie wiadomo co, gdzie i dlaczego. Dostał 3 razy kroplówkę, chyba wypłukaliśmy to dziadostwo.
Może ktoś się spotkał z takimi objawami: ataki co kilka minut: poszerzone źrenice, ślinienie, tiki nerwowe, pobudzenie, obrzęk oskrzeli. Dzisiaj śpimy razem, jutro wraca do Leone.
Akima kwiatki ?
Jakieś odświeżacze powietrza ?
karaluch pisze:Chodzi o BIO-STALFRIS? Tosza, lutra, jak potrzebujecie na cito to mogę się podzielić, bo mam jeszcze ok. 1/3 kanistra. A potem się zamówi następny tu: http://germapol.istore.pl/pl,product,1311197,bio,stalfris,pakiet,dla,hodowcow,kanister,5,l,koncentratu.html. Chętni sie pewnie znajdą, sol coś wspominała, że sie chętnie dołączy.lutra pisze:Toszu,, nie było tego bio-s, ale karaluch to czasem zamawia, zapytam, kiedy przewiduje zam, bo i mnie by się przydało.
Też bym prosiła o odrobinkę - tak mi moje panny, w tym Etka zlały łóżko że nie da się na nim spać

Aha mam jeszcze pytanie gdzie mogę kupić prześcieradła podgumowane ( 200 x 120 cm i 120 x 80 ). Po wyczyszczeniu łóżka muszę coś takiego zamontować bo inaczej ....