Legnica ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 06, 2010 13:06 Re: Apartament dla Saszy-jedzie :)))))))))))))))))))))))))))))))

apartament klasa lux dla biedulka :ok: cieszę się :mrgreen: Willow jesteś wielka :1luvu:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Nie cze 06, 2010 13:17 Re: Apartament dla Saszy-jedzie :)))))))))))))))))))))))))))))))

PearlRain pisze:apartament klasa lux dla biedulka :ok: cieszę się :mrgreen: Willow jesteś wielka :1luvu:

:dance2: :dance: :dance2: :D :D :D :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie cze 06, 2010 13:54 Re: Ktoś mi pomoże :)))))))))))) DZIĘKUJE !

Cammi pisze:
Willow_ pisze:Ja się cieszę :ryk: ... a reszta zwyczajnie jeszcze nie ogarnęła :lol:

Taką Sasza dostanie klatkę:
Obrazek

taka szczodrość zawsze bywa podejrzana :-)
założe się że do klatki dolączony jest ten futrzany bonus ze zdjęcia.
No bo jak widac klateczki pilnować trzeba, prawda?

:piwa:

Podzielę się-bonus pojedzie do Willow_ :mrgreen:
Legnica

Post » Nie cze 06, 2010 15:01 Re: Ktoś mi pomoże :)))))))))))) DZIĘKUJE !

Legnica pisze:Podzielę się-bonus pojedzie do Willow_ :mrgreen:

Jeśli przyślą, to czemu nie :D
Zawsze marzyłam o psie - osobiście stawiałam raczej na bulteriera, a ostatnio na buldoga francuskiego :wink:
Ale ten biszkopcik na zdjęciu jest całkiem apetyczny, wiec ... kto wie :dance:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Nie cze 06, 2010 15:16 Re: Apartament dla Saszy-jedzie :)))))))))))))))))))))))))))))))

8) na pod forum -zwierzyniec ogólny-buldożków do adopcji mnóstwo,do wyboru do koloru 8)
Legnica

Post » Nie cze 06, 2010 15:38 Re: Apartament dla Saszy-jedzie :)))))))))))))))))))))))))))))))

Wiem ... niestety nie mam warunków dla psa (za długo siedziałby sam w domu, pod tym względnem koty rulez) - dlatego napisałam, że to marzenie.
Może na emeryturze jak będe miała dużo czasu to przygarnę jakiegoś staruszka psiego :mrgreen:

Willow_

Post » Nie cze 06, 2010 15:39 Re: Apartament dla Saszy-jedzie :)))))))))))))))))))))))))))))))

PearlRain pisze:apartament klasa lux dla biedulka :ok: cieszę się :mrgreen: Willow jesteś wielka :1luvu:

Wiem, wiem ... ale cały czas się staram zrzucić kilka kilogramów :ryk:

Willow_

Post » Nie cze 06, 2010 16:03 Re: Apartament dla Saszy-jedzie :)))))))))))))))))))))))))))))))

Willow_ pisze:Wiem ... niestety nie mam warunków dla psa (za długo siedziałby sam w domu, pod tym względnem koty rulez) - dlatego napisałam, że to marzenie.
Może na emeryturze jak będe miała dużo czasu to przygarnę jakiegoś staruszka psiego :mrgreen:

To bardzo dobry pomysł :ok:
Legnica

Post » Nie cze 06, 2010 18:11 Re: Apartament dla Saszy-jedzie :)))))))))))))))))))))))))))))))

Willow_ pisze:

Wiem, wiem ... ale cały czas się staram zrzucić kilka kilogramów :ryk:

ja też zrzucam i zrzucam :wink: :ok: :ryk:
Legnica jak minął dzionek naszemu bohaterowi? :mrgreen:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Nie cze 06, 2010 18:29 Re: Apartament dla Saszy-jedzie :)))))))))))))))))))))))))))))))

Przespał go i przeleżał.Nawet mu sie nie chce dzisiaj wstać,kiedy do pokoju wchodzę.Śladu już nie ma po saszetce i setce suchej.Został mu na pocieszenie jeno indyk :lol: Podkład suchutki.Powiedziałam mu dzisiaj ze flejtuchów sie do apartamentów nie wpuszcza,no to się teraz stara :lol:
Legnica

Post » Nie cze 06, 2010 20:04 Re: Apartament dla Saszy-jedzie :)))))))))))))))))))))))))))))))

Legnica pisze:Przespał go i przeleżał.Nawet mu sie nie chce dzisiaj wstać,kiedy do pokoju wchodzę.Śladu już nie ma po saszetce i setce suchej.Został mu na pocieszenie jeno indyk :lol: Podkład suchutki.Powiedziałam mu dzisiaj ze flejtuchów sie do apartamentów nie wpuszcza,no to się teraz stara :lol:

Pojętny Sasza:) :lol:

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

Post » Nie cze 06, 2010 21:24 Re: Apartament dla Saszy-jedzie :)))))))))))))))))))))))))))))))

Radocha, że są LUDZIE na tym świecie, przez duże L!!! Aż serce rośnie!
Trzymaj się Sasza-chłopie, nie daj się chorobom, to Cię cioteczki na Koty wyprowadzą :ok:
Fox
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

iwo_wawa

Od: Czw gru 24, 2009 0:41

Post » Nie cze 06, 2010 22:19 Re: Apartament dla Saszy-jedzie :)))))))))))))))))))))))))))))))

Będa z niego koty,a potem bedzie piękny łabadek.Przed chwilą kończył kolacje,jedną z wielu :lol: i bekną :lol: wreszcie pierwszy sygnał że jest syty i mimo że w misce co nie co zostało,odszedł i położył się.
:lol:
Legnica

Post » Nie cze 06, 2010 22:20 Re: Apartament dla Saszy-jedzie :)))))))))))))))))))))))))))))))

W kuwecie znów był komplecik.
Legnica

[poprzednia][następna]