» Nie cze 06, 2010 22:48
Re: Seterka,Smakusia, Gucio i Ryś cz.3
Birfanka pisze:Lojlojlojloj!
Ale foty, Rys wymiata, to spojrzenie ze Shreka!

Anulka, ostrzegam, ze Gucio podejrzanie dokladnie przyglada sie kwiatkom i najwyrazniej cos kombinuje!

Nie mozesz zamknac kotow w lazience i strzelic psinie petardy w poblizu?
bo rakietnicy pewnie nie masz...
Strzelac petarda to szkodnik strzelal a raczje rzucil swego czasu naszej psinie i bratu pod nogi

Strzelac to ja mam ochote do szkodnikow -wyeliminowalabym te bezmozgie stworzenia chetnie
Poprawka na balkonie to Smakusia przyglada sie kwiatkom (Smakusia jasny grzbiet,a Gucio ciemny)
Rys mine szrekowa robi jak chce isc spac albo prosi o mizianki udaje wtedy na biurku malego kotecka i zajmuje biurko cale ...plus najczesciej kladize mi sie na rece lub na myszy komputerowej-inna pozycja to ogonem na klawiaturze
Przy okazji widzicie na zdjeciu caly moj przedpokoj o wymiarach 1.20 m na 1m-to ta namiastka pomieszczenia ,w ktorym Rys lezy na polce i czai sie ,bo wtedy ludzie idacy pod balkonem go nie widza ,a on czuje sie bezpiecnzy-gucio swoim cykorskim zachowaniem edukuje Rysia,ze dobrze sie schowac jak ktos nadchodzi -slysza po zblizajacych sie krokach

Gucio jest tylko na zdjeciu numer 3 w pierwszym rzedzie z kawalkiem rudej kity w lapce

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.