Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 06, 2010 11:53 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Właśnie został zakupiony apartament dla Saszy,sponsorem jest Willow_.
A tu jest fotka :
viewtopic.php?f=1&t=109754&start=675

Willow_ dziękujemy :1luvu:
Legnica

Post » Nie cze 06, 2010 11:57 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Łoj, to się Sasza ucieszy bardzo zapewne :1luvu: Ja bardzo się cieszę i bardzo dziękuję :1luvu:

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

Post » Nie cze 06, 2010 11:59 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Teraz musze odpowiednio syna zmotywować,coby porobił jakąś półeczke,wymysliłam sobie taką ze schodkami 8)
Legnica

Post » Nie cze 06, 2010 12:16 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Kolejna dobra wiadomość,jest kupal i to w kuwecie!Podkład i posłanko nadal czyste.A kupal dzisiejszy jest w "kupie" :lol: mozna by powiedzieć ze jest juz w normie :D
Żegnamy sie uroczyście z biegunką :ok: Pa,pa,szerokiej drogi :D
Legnica

Post » Nie cze 06, 2010 12:34 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Brawa za kupkę :ok: Eeee no klateczka pierwsza klasa :mrgreen:
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Nie cze 06, 2010 13:10 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Legnica pisze:Kolejna dobra wiadomość,jest kupal i to w kuwecie!Podkład i posłanko nadal czyste.A kupal dzisiejszy jest w "kupie" :lol: mozna by powiedzieć ze jest juz w normie :D
Żegnamy sie uroczyście z biegunką :ok: Pa,pa,szerokiej drogi :D

Sasza pokazuje, że chce ucieszyć tych co mu kibicują :1luvu: Grzeczny Chłopak :1luvu:

Edi100

Post » Nie cze 06, 2010 13:59 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Dzisiaj wciąż śpi,albo tylko leży.Mam nadzieję że chodzi tylko o to że odpoczywa.Gorączki nie ma,apetyt taj jak do tej pory,czyli drugą saszetkę,tym razem intensinala pochłoną,seteczka suchej na ukończeniu,jak braknie indorem dopcha,zainteresowany mną :mrgreen: tak jak zwykle :roll: chyba wszystko ok.,tylko zaglądam czesciej do niego,bo sie martwię.
Legnica

Post » Nie cze 06, 2010 14:14 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie bardzo gorąco i też koty wylegują się leniwie na słońcu. Nawet jedzeniem nie zainteresowane.
Obrazek

zorba

Post » Nie cze 06, 2010 14:29 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

A faktycznie!
Nie zwróciłam uwagi nawet ze od wczoraj bardzo upalnie na dworze.
Legnica

Post » Nie cze 06, 2010 16:02 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Nie ma nic fajniejszego od położenia się na wygrzanym kocim futerku :mrgreen: I to mruczenie ..... Mrrrr ......
Obrazek

zorba

Post » Nie cze 06, 2010 20:06 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Duchota nie odpuszcza :roll: Moje psy nawet jeść nie chcą, Kotka także:( Tylko Królicy nawet upał nie przeszkadza szamać :lol:

Edi100

Post » Nie cze 06, 2010 20:51 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Już jutro jest jutro :lol: znaczy sie poniedziałek,nie mogę sie doczekać informacji od weta.
Sasza przespał upalny dzień ale znajdował chwilki na zakanszanie,miseczki wciaż puste,mimo ze stale cos mu tam nakładam lub wsypuje(przysięgam :| ).Sporo pije.Ciekawe co bedzie robił w nocy,jak sie tak za dnia wyspał?
Legnica

Post » Nie cze 06, 2010 20:56 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Czekam niecierpliwie na wieści z jutrzejszej wizyty u weta.
Masz za zadanie szczegółowo wszystko zrelacjonować :lol:

Sasza - trzymam za Ciebie kciuki i bądź jutro grzeczny u doktora :kotek:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Nie cze 06, 2010 21:06 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

No i proszę Saszka pamiętać, że do kuwety się robi, a nie że jutro do doktora to znów po nocy po uszy osr..y :wink:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie cze 06, 2010 21:13 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Będę pisać,zaraz po powrocie.
Dzisiaj jeszcze muszę sobie zanotować wszystkie pytania,wszystko co udało mi sie zaobserwować:
-przednia łapka(boli)
-ogon(boli)
-te gulki w brzuchu(nerki?)
-dokładnie obejrzeć wnętrze pysia+język
-określić wiek
-skontrolować oczy(czemu maja taką czarna obwódkę-uroda?)
-doczyścic na glanc wnętrze uszek
-czym jest pokryta zewnętrzna strona uszek
-skontrolować skórę(przerzedzenia sierści na szyi,za uszami)
-sprawdzić czy cos jeszcze go nie boli
-jeśli juz można rozpoczać badania
chyba wszystko?trochę posiedzimy w gabinecie :wink:
Legnica

[poprzednia][następna]