tu potrzebna jest większa, zorganizowana akcja
koty w małym mieszkaniu chore, koty w szopie bardzo chore, umierające w męczarniach

mnożące się chore kocięta

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna Rylska pisze:zerduszko ugotuj maluszkowi kurczaka,na samej wodzie, drobniutko pisiekaj, pewnie nigdy go nie jadł![]()
gotowana rybka też może być, nie dawaj mleka - powoduje biegunki
zerduszko pisze:Anna Rylska pisze:zerduszko ugotuj maluszkowi kurczaka,na samej wodzie, drobniutko pisiekaj, pewnie nigdy go nie jadł![]()
A co myslicie o mleku by whiskas?? Wiem, że to nie najlepsza karma, ale cóż jej dawać skoro nie chce jesć... mam też royala suchego, ale nie chce nawet namoczonego.
BOZENAZWISNIEWA pisze:zerduszko pisze:Anna Rylska pisze:zerduszko ugotuj maluszkowi kurczaka,na samej wodzie, drobniutko pisiekaj, pewnie nigdy go nie jadł![]()
A co myslicie o mleku by whiskas?? Wiem, że to nie najlepsza karma, ale cóż jej dawać skoro nie chce jesć... mam też royala suchego, ale nie chce nawet namoczonego.
BABY CAT?RC?
Zje ...tylko zostaw..mój 2 dni wydziwiał,az posmakował...Ja bym mleka Wiskas nie dawała..lepiej chyba Klare...Jest taki wspaniały srodek wzmacniajacy dla maleńtasów i podrostków VIJO JUNIORbardzo wzmacnia..i jest smaczny...lepiej niz mleczko...).Moje maluszki miesko póbowały juz wciagac.....ale drobno posiekane, bądx zmielone...trzymam kciuki...
RudyiSrebrnyKot pisze:Jakie są szanse takich maluszków? Da się to oszacować w ogóle?
BOZENAZWISNIEWA pisze:BABY CAT?RC?
Zje ...tylko zostaw..mój 2 dni wydziwiał,az posmakował...Ja bym mleka Wiskas nie dawała..lepiej chyba Klare...Jest taki wspaniały srodek wzmacniajacy dla maleńtasów i podrostków VIJO JUNIORbardzo wzmacnia..i jest smaczny...lepiej niz mleczko...).Moje maluszki miesko póbowały juz wciagac.....ale drobno posiekane, bądx zmielone...trzymam kciuki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, elmas, Google [Bot] i 106 gości