Legnica ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 05, 2010 20:56 Re: Legnica.

Legnica pisze:Niestety pupy nie pozwala dotknać,ogon tuli pod siebie i od razu siada.On ma odparzenia nawet na udach.
Ja sie tak przymierzam żeby choc troszkę sudokremem mu tam maźnąć.Tylko że on w nocy znów sie ufajda i znów podrażni.

sudokrem trochę ochroni odparzenia od zafajdania posmaruj go nie zaszkodzi na pewno

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Sob cze 05, 2010 21:23 Re: Legnica.

Podejrzewam u Saszy problem z nerkami.Brzuch mu "opadł" ale zostału "gulki" identyczne jak miała Beza.
:(
Nie fajnie...
Legnica

Post » Sob cze 05, 2010 21:27 Re: Legnica.

spokojnie z tym kennelem
jak będzie potrzebny to może zostać i dłużej
ten na aukcji wygląda podobnie - mój to jest 3 - kupiony w karusku - w wersji bez metalowej podłogi
aukcja kończy się jutro i narazie nikt nie licytuje więc macie szansę
ja zwykle wkładałam do niej wiklinowy koszyk - a najczęściej w srodku siedziały koty wystraszone lub po zabiegu i wydaje mi sie, że ograniczenie przestrzeni im wówczas służyło
ja bym nie kupowała czegoś "pośredniego'. Te psie kojce - nawet jak się zabezpieczy siatką mają niewielkie szanse z jakimś zdesperowanym kotem. A jak by to się jeszcze wywali to tylko więcej stresu się biedak nabawi
trzymam kciuki za Szmrodka :-)

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Sob cze 05, 2010 21:34 Re: Legnica.

Cammi pisze:spokojnie z tym kennelem
jak będzie potrzebny to może zostać i dłużej
ten na aukcji wygląda podobnie - mój to jest 3 - kupiony w karusku - w wersji bez metalowej podłogi
aukcja kończy się jutro i narazie nikt nie licytuje więc macie szansę
ja zwykle wkładałam do niej wiklinowy koszyk - a najczęściej w srodku siedziały koty wystraszone lub po zabiegu i wydaje mi sie, że ograniczenie przestrzeni im wówczas służyło
ja bym nie kupowała czegoś "pośredniego'. Te psie kojce - nawet jak się zabezpieczy siatką mają niewielkie szanse z jakimś zdesperowanym kotem. A jak by to się jeszcze wywali to tylko więcej stresu się biedak nabawi
trzymam kciuki za Szmrodka :-)

Dziękuję w imieniu Szmrodka, vel Saszy :1luvu:

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

Post » Sob cze 05, 2010 22:10 Re: Legnica.

Parę fotek dzisiejszego Saszy:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Legnica

Post » Sob cze 05, 2010 22:16 Re: Czy mógłby mi ktos pomóc w zakupie klatki kennelowej-150zł-?

Wpisałam w tytule prośbę o pomoc w zakupie klatki.Jutro powinnam sie zdecydować na tą licytację,lub nie.
Gdyby faktycznie wystawiający oddał za jedyną stówkę,szkoda byłoby przegapić okazję.
Legnica

Post » Sob cze 05, 2010 22:17 Re: Czy mógłby mi ktos pomóc w zakupie klatki kennelowej-150zł-?

Legnica - podeślij proszę na pw nr konta.
150zł na klatkę dla Saszy się znajdzie :D

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Sob cze 05, 2010 22:26 Re: Czy mógłby mi ktos pomóc w zakupie klatki kennelowej-150zł-?

Willow_ :1luvu: :love: no nie wiem co napisać :oops: :D
dziękuję jak nie wiem co
:spin2:
Legnica

Post » Sob cze 05, 2010 22:32 Re: Czy mógłby mi ktos pomóc w zakupie klatki kennelowej-150zł-?

kibicuję Saszy od początku i nie zostawię go w potrzebie :D
co do podziękowań - to ja dziękuję, że się Saszą tak wspaniale opiekujesz, a ja mogę odrobinkę pomóc :mrgreen:

Willow_

Post » Sob cze 05, 2010 22:47 Re: Czy mógłby mi ktos pomóc w zakupie klatki kennelowej-150zł-?

Legnica pisze:Willow_ :1luvu: :love: no nie wiem co napisać :oops: :D
dziękuję jak nie wiem co
:spin2:

Ja się dokładam do podziękowań :1luvu: :1luvu: :1luvu: Saszka, tak wielu na Tobie zależy :1luvu: :1luvu: Zdrowiej Chłopaku:)

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

Post » Sob cze 05, 2010 22:48 Re: Czy mógłby mi ktos pomóc w zakupie klatki kennelowej-150zł-?

Willow_ pisze:Legnica - podeślij proszę na pw nr konta.
150zł na klatkę dla Saszy się znajdzie :D

Obrazek
krynia08

Post » Sob cze 05, 2010 22:52 Re: Ktoś mi pomoże :)))))))))))) DZIĘKUJE !

się wzięłam i wzruszyłam na okoliczność tych pięknych kwiatków :oops:

Willow_

Post » Sob cze 05, 2010 22:55 Re: Ktoś mi pomoże :)))))))))))) DZIĘKUJE !

:D
Legnica

Post » Sob cze 05, 2010 23:05 Re: Ktoś mi pomoże :)))))))))))) DZIĘKUJE !

Obrazek
krynia08

Post » Nie cze 06, 2010 8:31 Re: Ktoś mi pomoże :)))))))))))) DZIĘKUJE !

Dzień dobry w ten piękny poranek :D
Ten poranek jest baaardzo piękny,bo to pierwszy od niewiemkiedy nie zasikany i nie zakupkany poranek.
Dziewczynki wzorowo zapełniły kuwetke.Sasza też sie postarał,swiatło miał zaswiecone w nocy :lol: naprowadzacz tak Krynia08 sie to nazywa? :lol:
Suchy świat to piękny świat :spin2:
Legnica

[poprzednia][następna]