Kotomania V-Pynia-nie ma przerzutów!:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob cze 05, 2010 8:02 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

No słyszałam,że trudny,ale chciałabym zobaczyć jak sie w tym działa,ale nikt z moich nielicznych,kumatych znajomych nie bawi się w te klocki :(

Anuś-to łatwe-skoro ja sama sobie daje radę!-a ze mnie prawdziwa blondynka komputerowa! :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob cze 05, 2010 8:04 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Wiesz Kasiu, ja szybciej zalapuje jak mi ktos pokaze i wytlumaczy, bo tez jestem anty. :lol:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob cze 05, 2010 8:06 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

A ja najszybciej sie uczę,jak sama do czegoś dochodzę,zresztą nie ma mi kto pokazać! :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob cze 05, 2010 9:17 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Cześć Kasieńko :1luvu:
Wpadłam podczytać co słychać :D
Kotusie jak zwykle cudniaste na foteczkach :1luvu: :1luvu: i przegląd umaszczenia i od razu przegląd paszczy :lol:
Klarusia niech szybciutko wraca do formy :ok:
Buźki :D
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Sob cze 05, 2010 9:23 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Alutku kochany-witam serdecznie! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Widzę,że suwaczek już przypiełas!-to odliczamy!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob cze 05, 2010 9:29 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Odliczamy :lol:
Mam nadzieję, że dotrwam, bom wielka juz teraz strasznie... co to będzie pod koniec :strach:
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Sob cze 05, 2010 9:50 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Dotrwasz!-Jacek Cię będzie na rękach nosił,jak Ci będzie ciężko chodzić! :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob cze 05, 2010 11:31 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Witam w słoneczne południe :D :D :D
Kasieńko :1luvu: , u mnie wreszcie trochę spokojniej, więc wreszcie wszystko dozytałam :oops:
Przede wszystkim ogrrromnie cieszą mnie wieści o Klarci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wielkie ufff!!!

Twoje kropkokotki cudowne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No i zobaczyłam nowe, cudne mebelki i "gadżety" - wspaniałe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak u Ciebie pięknie... Masz wielki zmysł estetyczny i do tego talenty manualne - efekty są zabójcze 8)
Muszę się wreszcie wybrać do Ciebie poleniuchować na Pyniusiowej kanapie 8) :wink:
ściskam całym serduchem z tarasiku, który wreszcie mogę wykorzystać, bo pogoda się ulitowała :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob cze 05, 2010 11:35 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

kropkaXL pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Z sobotnimi pozdrowieniami! :D :D :D

Dzień dobry Kasieńko :1luvu: Wspaniałe powitanie zgotowałaś cioteczkom :mrgreen: Zyczę Ci kochana radosnego dnia pełnego słoneczka i szczęścia :D Zmykam na razie, odezwę się wieczorkiem.
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob cze 05, 2010 11:49 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Miłego odgruzowywania,ja też wieczorkiem popracuję! :?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob cze 05, 2010 12:42 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

kasia86 pisze:
kropkaXL pisze:Miłej zabawy Aneczko!!!!

O nie, nie, Kasiu, dopiero jak wroce do Polski, to bedziemy kombinowac razem z moja Kaska. :mrgreen:
Sama, niestety niet! :oops:

Aniu, ale to naprawdę prościzna, tam nie ma żadnych kombinacji. :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob cze 05, 2010 17:07 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob cze 05, 2010 21:29 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Się melduję.
Ależ wspaniałe fotki koteczków. :1luvu:

Kasiu ja też uwielbiam ciemne meble.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob cze 05, 2010 22:08 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Ptyś to mój Kropeczkowy ulubieniec :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie cze 06, 2010 6:47 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Peciu kochana,ciemne meble sa nieco kłopotliwe,kazdy pyłek na nich widać,ale od dziecka o takich marzyłam,no marzyłam o antykach,ale na takie mnie nie stać,więc sobie choc namiastke zafundowałam.
Ptyś, Kamila jest wspaniałym kocurkiem,taki zwykły ,niezwykły kot-mnie zachwyca jego stosunek do maluszków i czułość jaką okazuje swojej Dużej!
Ale Klara to po prostu koci ideał-śpi w nocy,jest łagodna,przybiega na wołanie po imieniu,patrzy w oczy z uwielbieniem-no taki koto-piesek!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]