Granula pisze:ACHA13 a biały kocur słyszy?
bo w przypadku białych kotów często zdarza się głuchota
Może dlatego taki przerażony

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Granula pisze:ACHA13 a biały kocur słyszy?
bo w przypadku białych kotów często zdarza się głuchota
kasiatatry pisze:zostalam zaproszona na wątek przez Granule. W tym momencie jestem na wsi i zasieg mam katastrofalny![]()
Nie jestem w stanie przegladac watku. Napiszcie mi PW ile kosztuje ta klatka i czy dalej na nia zbieracie. Ta krolikowa na koty.
Granula pisze:kasiatatry dziękuję za zainteresowanie![]()
dziewczyny zorganizowały w piwnicy miejsce dla kotów i chcą wyciągać je po 2 po 3 i leczyć
więc w tym momencie klatka schodzi na drugi plan
bardziej potrzebna jest kasa na leczenie - jakakolwiek kwota
może też jakieś bazarki, z których dochód szedłby na leczenie
tym bardziej, że dziewczyny nie mają w Szczytnie dobrego weta i muszą dowozić kociaki do Olsztyna
ACHA13, horacy - dobrze myślę ?
taizu pisze:Granula pisze:kasiatatry dziękuję za zainteresowanie![]()
dziewczyny zorganizowały w piwnicy miejsce dla kotów i chcą wyciągać je po 2 po 3 i leczyć
więc w tym momencie klatka schodzi na drugi plan
bardziej potrzebna jest kasa na leczenie - jakakolwiek kwota
może też jakieś bazarki, z których dochód szedłby na leczenie
tym bardziej, że dziewczyny nie mają w Szczytnie dobrego weta i muszą dowozić kociaki do Olsztyna
ACHA13, horacy - dobrze myślę ?
Wydaje mi się, ze klatka (nie wiem czy taka) powinna się przydać także do piwnicy, sądząc ze zdjęć to piwnica z rzeczami i maluchy luzem mogą sobie zrobić krzywdę (i piwnicy też); do leczenia też może być potrzebna izolatka
horacy 7 pisze:Otrzymałam sms od lekarza Maciek jest zdrowy testy wyszły ujemne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 317 gości