Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Edi100 pisze:Tę klatkę co pożyczyła Cammi za tydzień muszę oddać. Mam co prawda, tez pożyczoną ale znacznie mniejszą, za to ciężką jak diabli i miałam swoją podrzucićKiedyś ktoś mi mówił że w hurcie w w Łodzi można za 100zł, tam gdzie się zaopatrują sklepy zoologiczne.
Może ktoś używaną by sprzedał, albo może ktoś ma znajomości w zoologicznymJa zapytam moją wetkę, bo wiem że gdzieś też kupowała w hurcie. Może odsprzeda po kosztach. Tak czy siak, uważam że powinnaś mieć " na stanie". To bardzo ułatwia życie.
Legnica pisze:Mulesia pisze:A jak Ci się to podoba?
http://www.allegro.pl/item1056758551_ko ... 60x60.html
Edytuję: Zauważyłam, że siatka jest tylko dla trzech pierwszych kupujących.
Podobać to sie podoba.Tylko jak kupować to pod kątem wszelkiego rodzaju potrzebujących:kotka z kocietami,silny wkurzony kocur itp.
Nie wiem czy w tej wkurzony kocur tych prętów by nie wyginał,albo i z całą klatka maszerował po pokoju.
Legnica pisze:Wysłałam zapytanie o klatkę do której Mirka podała linka.Jeśli uszkodzenia dotyczą tylko wyglądu np. otarcia,ślady rdzy itp. to ta byłaby ok. ma ponad 1 m i tylko 150 z transportem.Normalnie taka wielkosć klatki to ponad 200zł.
Wima Sasza siedzi teraz w klatce o długosci najdłuższego boku 85cm.Obrócic moze sie tylko w miejscu gdzie leży podkład.Na styk weszła najmniejsza kuweta,miski.Nie jest zbyt duza.
Legnica pisze:Na pewno ułatwia.Decyzje o przyjęciu nowego też ułatwia.
Popytaj Edi100,bo te ceny na allegro powalają.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], moniczka102 i 439 gości