Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 03, 2010 14:42 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok CUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS

Obrazek

Kaja888 zapraszam :D
Ostatnio edytowano Nie cze 06, 2010 17:23 przez dorcia44, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw cze 03, 2010 14:52 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

zapraszam jednak jutro ,jedna się wyłamała ..więc jutro na popołudnie. :D

kaja888 obejrzałam fotki ,tylko ci pozazdrościć 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 04, 2010 6:53 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

witam

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt cze 04, 2010 8:54 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

ja też witam ,zupełnie nie chciało mi się tyłka podnieść ,te potwory tak rozrabiają że jestem nieprzytomna ,zwłaszcza ze rozrabiają o świcie .
W dodatku spać już nie mogę bo czarna kocinka dziś ma sterylkę ,a szylka ma sranie :? znów do weta :cry:

Margolcia się zsikała ,mam wrażenie że na dworzu nie wie chwilami co ma z sobą zrobić :cry: obiecałam że 2-3 tyg. będe dawała jej leki i zobaczymy czy będzie poprawa ,więc jeszcze daje ,ale ja poprawy żadnej nie widzę ,wydaje mi się ze jest gorzej .
Jedyne pocieszenie że ona nie cierpi.

Tytek zazdrosny o maluchy śpi z boku ,a teraz upolował robala i go je Obrazek

przez ten wolny dzień mam wrażenie że dziś poniedziałek .

z utęsknieniem czekam na rentę :oops: teraz najbardziej widzę co to znaczy myśleć o przyszłości ,gdybym chociaż po pare groszy odkłada na konto ,gdybym miała jakieś zaplecze ,na bogatego sponsora nie mam co liczyć :mrgreen: na Galeriankę też już za pózno :roll: :twisted:

mój wątek powinien być przestrogą jak nie należy żyć .

Marcelibu :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 04, 2010 9:54 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

dorcia44 pisze:a jak bym kotecka dostała to bym pod sufit skakała ,a ten niewdzięcznik :evil:
że co :?: że 10 kot w domu ,no bez przesady :smokin:

:ryk: :ryk: :ryk: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt cze 04, 2010 13:15 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

jeszcze co dziennie mnie morduje bo ..kotecek nie daje mu spać ,poluje na jego nózie :twisted: :mrgreen:
w dodatku mruczy i mruczy ,ile to można mruczeć :twisted:

teraz głodna malizna ,zaraz wychodzimy na sterylkę ,zawsze ten sam lęk :cry: :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 05, 2010 7:18 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

witam .
słonko dziś w dobrym humorku ,świeci nam od rana ,może w końcu z kończy się powódz ,tyle dramatów w koło :cry:

Herbatka u mnie była superowa ,dziękuje kochani że znów mogłam pobyć w waszym towarzystwie :1luvu: nacieszyć się radością jaka wnosicie w moje życie :piwa:
nie przyjechała Małgosia D i Oli brakło :twisted: mój sms wisi jako nie dostarczony ,czyżby nr. tel. był zmieniony??? :cry: :twisted:
Wanilka z przyczyn powodziowych też nie przyjechała :cry: ponawiam propozycję gdyby byłą pomoc potrzebna to jesteśmy gotowi ,pamiętaj o tym.

sasza bardzo żałuje że tak szybko poszłaś :cry: Mocca w końcu się rozgrzała na tyle że ożyła i koniecznie chciała wyjśc ,więc jej na to pozwoliłam ,zjadła conva (chociaż powinna dostać dopiero dziś) w nocy spała z Gadziną przytulna jak baba z głową na ramieniu :lol:
to słowa Gadziny ,oczywiście czuje się zmolestowany i wykorzystany ,nawet niewyspany :twisted: :wink:

sherina mam nadzieje że ty dziś będziesz jakoś funkcjonowała :mrgreen:

pozdrawiam wszystkich łikendowo :wink:

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 05, 2010 8:39 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

dorcia44 pisze:witam .

sasza bardzo żałuje że tak szybko poszłaś :cry: Mocca w końcu się rozgrzała na tyle że ożyła i koniecznie chciała wyjśc ,więc jej na to pozwoliłam ,zjadła conva (chociaż powinna dostać dopiero dziś) w nocy spała z Gadziną przytulna jak baba z głową na ramieniu :lol:
to słowa Gadziny ,oczywiście czuje się zmolestowany i wykorzystany ,nawet niewyspany :twisted: :wink:

ja tez bardzo zaluje, ale jak mawiaja starzy gorale: co sie odwlecze, to sie potroi :) , wiec do nastepnego razu!

oo, jak dobrze, ze kocia dochodzi do siebie :1luvu:
wygladala bardzo słabiutko, no ale to przeciez bylo pare godzin po operacji

uhh, zazdroszcze Gadzinie, miec takiego wdziecznego kiciaka przy sobie to prawdziwe szczescie :wink:

sasza925

Od: Pon maja 31, 2010 22:06

Post » Sob cze 05, 2010 13:41 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

witam sobotnio, dopiero teraz bo internet mi siadł, ale już jest ok :)
Dorciu jakie cudne są te Twoje Futra wszystkie razem i osobno każde :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob cze 05, 2010 17:23 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

Są śliczne a co najważniejsze są takie :1luvu

wiatry i burza które były tak poprzestawiały mi antenę na dachu ze nic nie mogę oglądać :cry: zawsze to Grzegorz wchodził i regulował ,oczywiście on na dachu my na dole ,a teraz nie wiem co robic :oops:
pewnie są jacyś fachowcy od ustawiania anten ,gdzie ich szukać ,czyżby niezawodne allegro?
a może znacie kogoś :?:

Grzegorz był od wszystkiego ,a teraz ............................................. :cry:

byłam w markecie ,znów rozmawiałam z tż. zawsze pilnował aby były ściereczki i gąbki do mycia naczyń ,płyny ..chomikował bo i sam najczęściej zmywał :oops:
wrzucał mi tyle dobrych rzeczy do koszyka ,ja wyciągałam ale i tak przemycił ,a teraz człowiek taki pusty ,zagubiony .

wróciłam do domu ,Gadzina jeszcze został w markecie ,okazało się że on ma klucz do mieszkania ,no miałam mord w oczach i niecenzuralne słowa pchały mi się na usta :twisted: :evil:
przeżyłam i ja i on :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 05, 2010 19:35 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

Melduję się z frontu walki z podtopieniem :twisted: Drugi dzień usilnie wypompowuję wodę z piwnicy a ta franca ciągle napływa.Poziom wód gruntowych tak się podniósł ,że każdemu w okolicach coś przecieka. Mam nadzieję ,że w najbliższym czasie nie będzie tak intensywnie padało jak ostatnio i poziom opadnie. Ja już trochę żyje na tym swiecie ,ale wierzcie mi że nigdy nie widziałam jeszcze takiej ulewy jak ta ,która nawiedziła nas we czwartek 8O

Mam nadzieje ,że będzie jeszcze jakaś herbatka :wink:
Zrobiłam sobie dzisiaj tiramisu ...to tak w ramach walki z nadwagą he he :ryk:
Zeżrę chyba całe :oops:

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Sob cze 05, 2010 19:53 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

Bry :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob cze 05, 2010 20:07 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

Wanilka pisze:Melduję się z frontu walki z podtopieniem :twisted: Drugi dzień usilnie wypompowuję wodę z piwnicy a ta franca ciągle napływa.Poziom wód gruntowych tak się podniósł ,że każdemu w okolicach coś przecieka. Mam nadzieję ,że w najbliższym czasie nie będzie tak intensywnie padało jak ostatnio i poziom opadnie. Ja już trochę żyje na tym swiecie ,ale wierzcie mi że nigdy nie widziałam jeszcze takiej ulewy jak ta ,która nawiedziła nas we czwartek 8O

Mam nadzieje ,że będzie jeszcze jakaś herbatka :wink:
Zrobiłam sobie dzisiaj tiramisu ...to tak w ramach walki z nadwagą he he :ryk:
Zeżrę chyba całe :oops:

Wanilko podziel sie nie badz chitra :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 05, 2010 21:06 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

[/quote]
Wanilko podziel sie nie badz chitra :twisted:[/quote]

Jak będę jechała do Ciebie to przywieze he he 8)

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Sob cze 05, 2010 21:10 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

Brakło mi znaków polskich ,musiała jakaś bestyja przebiec po klawiaturze :twisted:
Wanilko herbatka zawsze kiedy chcesz :D to kiedy przywieziesz ciacho ?????

współczuje podtopienia ,wiem że kiedy byłam w pracy musiało dobrze dolać ,bo tunel pływał musieliśmy brodzić w wodzie po kostki,a w pracy byłam 3 godz. :roll:
straty w Polsce są ogromne :cry:
mówią ze to nie koniec :cry:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]