Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KMagda pisze:Z Arim już coraz lepiejZaczął jeść także w ciągu dnia, choć ciągle robi to w bezpiecznym zakątku za szafą, w nocy łazi już po całym domu, a dzisiaj rano po raz pierwszy nie wrócił już za szafę w pokoju tylko rozłożył się na spanko w szafie w przedpokoju
I nie ucieka ani nie panikuje za bardzo przy zaglądaniu tam do niego, aczkolwiek pogłaskać jeszcze się go nie odważyłam
Z głaskaniem ostrożnie, może zacznij do niego wyciągać rękę, niech obwącha, zapozna się itp
KMagda pisze:Nie należę do ryzykantek![]()
![]()
jerzykowka pisze:Do znudzenia będę powtarzać, że magiczny dom Magdy wkrótce odczaruje straszne traumy koteczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KMagda pisze:Ari wytrwale okupuje szafę, co trochę mnie dziwi bo szafa stoi w korytarzu, który jest u mnie najbardziej ruchliwym i hałaśliwym miejscem, ale skoro mu to pasujeSą kolejne postępy - dzisiaj Ari, leżąc w szafie, pozwolił się bezproblemowo pogłaskać
![]()
Co prawda nie mruczał, ale i nie wyglądał na bardzo zestresowanego kontaktem, myślę, że będzie dobrze
KMagda pisze: Są kolejne postępy - dzisiaj Ari, leżąc w szafie, pozwolił się bezproblemowo pogłaskać![]()
Co prawda nie mruczał, ale i nie wyglądał na bardzo zestresowanego kontaktem, myślę, że będzie dobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 1270 gości