vivien pisze:Rudobrązowy i khaki![]()
A możesz mi na pw albo maila przysłać namiary na konto (razem z adresem) oraz kwotę do przelewu? Baaardzo proszę
jessi74 pisze:no to podrzucę myszki - najlepiej to zrobiłaby Mrunia u moich rodzicówostatnio mojej mamie przyniosła w prezencie taką śliczną żywą i prezencik zrobiła, pod kołdrę schowała
![]()
krynia08 pisze:jessi74 pisze:no to podrzucę myszki - najlepiej to zrobiłaby Mrunia u moich rodzicówostatnio mojej mamie przyniosła w prezencie taką śliczną żywą i prezencik zrobiła, pod kołdrę schowała
![]()
no to kocica kocha BARDZO TWOJĄ MAMĘ
krynia08 pisze:jessi74 pisze:no to podrzucę myszki - najlepiej to zrobiłaby Mrunia u moich rodzicówostatnio mojej mamie przyniosła w prezencie taką śliczną żywą i prezencik zrobiła, pod kołdrę schowała
![]()
jessi74 pisze:krynia08 pisze:jessi74 pisze:no to podrzucę myszki - najlepiej to zrobiłaby Mrunia u moich rodzicówostatnio mojej mamie przyniosła w prezencie taką śliczną żywą i prezencik zrobiła, pod kołdrę schowała
![]()
mama za żywymi myszkami nie przepada
a jeszcze zgodnie z moimi wskazówkami musiała udawać przed Mrunią że się cieszy z tego prezentu
i ukradkiem myszkę wyrzucić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości