Wiesz co właśnie wydaje mi się, że karmią. Nawet zauważyłam, że te trzy kocie mamy to czasami karmią nie swoje dzieci

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MartynaP pisze:o matko !!
tyle kotów...
plan trzeba zrealizowac jak w kazdej takiej podobnej sytuacji
-połapac kocieta na DT-choc trudno o Dt
-kotki posterylizowac
cos pomysle...porozsylam dalej
CatAngel masz mozliwosc zrobienia zdjec??jesli nie to moge podjechac,umowimy sie jakos
po tytule orazu mi sie watek specka skojazyl
CatAngel pisze:Mam pytanie czy koty dzikie, bezdomne mają swoje jakieś prawa, paragrafy które je chronią. Potrzebuję tego w razie obrony bo nie podoba mi się jak tam chodzą z psami.
Zaraz napiszę co wiem już wszystko o maluszkach bo dzisiaj 2godziny siedziałam tam i obserwowałam je.
gosiakot pisze:CatAngel pisze:Mam pytanie czy koty dzikie, bezdomne mają swoje jakieś prawa, paragrafy które je chronią. Potrzebuję tego w razie obrony bo nie podoba mi się jak tam chodzą z psami.
Zaraz napiszę co wiem już wszystko o maluszkach bo dzisiaj 2godziny siedziałam tam i obserwowałam je.
Witaj, ja zza miedzy , z będzina - oczywiście , ze koty bezdomne maja prawa. Z ustawy o ochronie zwierząt art. 21 wynika , że ]zwierzęta wolno żyjące stanowią dobro ogólnonarodowe i powinny mieć zapewnione warunki rozwoju i swobodnego bytu- wyjątek stanowią tylko zwierzęta stanowiące jakieś zagrożenie dla człowieka.
MartynaP pisze:podnosze kociaki![]()
CatAngel jak cos mozemy sie spotkac ,podjade jesli trzeba zrobie fotki itp.
CatAngel pisze:MartynaP pisze:podnosze kociaki![]()
CatAngel jak cos mozemy sie spotkac ,podjade jesli trzeba zrobie fotki itp.
To się jak coś zgadamy w poniedziałek jeśli ci pasuję bo w weekend to nie bardzo czas mam bo jestem zalatana![]()
(tel podam ci na PW jakby co)
A i jeszcze jedno starsze koty i kocice tak po 10minutach przebywania ze mną już nie są, aż tak płoche
CatAngel pisze:Mam chwile więc wpadam szybko pisać [b]ważne informacje[/b]![]()
![]()
![]()
![]()
bo mnie nerwy biorą...
![]()
Poszłam dać kociakom leki i normalnie zwariowałam![]()
![]()
wszystkie małe koty wyszły jak je zawołałam najpierw na jedzenie i nie zgadniecie ile ich jest
![]()
![]()
normalnie 11ście małych kociaków mi koło nogi latało
![]()
![]()
+3matki (2wie biało-siwe 1na czarna) + 2wie inne samice widać, że nie kotne(z mordki wyglądają na samiczki) i + 4ry kocury(raczej kocury bo łażą za tymi kotkami)(dwa-biało-czarne, burasek i czarny)
Ja normalnie jestem w szoku, że tu jest tyle kotów![]()
![]()
dobrze,że nikt nic nie mówi
![]()
I tak: MAŁE KOCIAKI
1.czarny---jedno oczko z błoną na którą widzi i jedno normalne(zdrowe)
2.czarny---jedno oczko z błoną na którą widzi i jedno normalne(zdrowe)
3.czarny---dwa oczka normalne(zdrowe)
4.czarny---dwa oczka normalne(zdrowe)
5.biało-czarny---oczka normalne(zdrowe)
6.burasek---jedno oczko z błoną na którą widzi i jedno normalne(zdrowe)
7.burasek---jedno oczko z błoną na którą widzi i jedno normalne(zdrowe)
8.burasek--- dwa oczka normalne(zdrowe)
9.biało-buraskowy---dwa oczka normalne(zdrowe)
10.biało-siwy---dwa oczka normalne(zdrowe)
11.czarny---dwa oczka normalne(zdrowe)
Cieszę się z tego że są zdrowe, że nic takiego im nie dolega(ale boję się o nie) Czekałam jeszcze chwile, ale żaden już nie wyszedł więc powinno być 11ście
Zdjęcia będą jutro na wieczór
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anthonyneept, Google [Bot], PortaMrs, puszatek, Silverblue, smoki1960 i 54 gości