Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt cze 04, 2010 17:22 Re: Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

A o to pierwsze minuty w nowym domku :D

Rozpoznanie terenu

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Lekcja poglądowa

Obrazek

Pierwszy posiłek w nowym domku

Obrazek

Zabawa z Kasią

Obrazek

Kolorek Miziolek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pożegnanie

Obrazek

Obrazek

Bądź szczęśliwy Kolorusku :ok: :ok: :ok:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pt cze 04, 2010 17:24 Re: Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Ostatnie jest najlepsze :lol:

Aśka, nie rycz - Kolorusek super trafił, i to jest najważniejsze :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt cze 04, 2010 17:42 Re: Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Prawie nie ryczę 8) :wink:
Gosiu, dziękuję Ci za wspaniałą relację fotograficzną :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I cieszę się, że jednak nie wkleiłaś tej fotki, na której klęczę przed Kasią i błagam by uważała na Koloruska - to chyba był strasznie żenujący widok :mrgreen:
Idę znowu poryczeć, oczywiście ze szczęścia :wink: :ok: :ok: :ok:

Czyż Kolorusek nie jest wspaniały, nawet nam pokiwał :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt cze 04, 2010 17:49 Re: Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Asiulek-wspaniały kotek!-cudownie o niego dbałaś,znalazłaś domek,w którym słodziak bedzie szczęśliwy!
Ale jak czujesz potrzebę to rycz ile wlezie!-ja też tak płakałam,jak oddawałam Maszkę,Beatkę,Brunia,Braciszków i Zoe :oops: :oops: :oops:
Ja skarbie tez miałam łezki w ślepkach ,jak zobaczyłam Cię na zdjęciu-tulącą Koloruska na pożegnanie :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt cze 04, 2010 17:51 Re: Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

ja tam nie żebym miała łezki, ja sie poryczałam regularnie
Bądź szczęsliwy Kolorusku

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt cze 04, 2010 19:14 Re: Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Asiu gratuluję wspaniałego domku dla Koloruska :ok: :ok: :ok: oby wszystkie kotki tak szybko znajdowały takie super domki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt cze 04, 2010 19:25 Re: Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

no i jakie cudne wieści! strasznie się cieszę z domku Koloruska!!!!! to wspaniały kocio - i wspaniały domek, który go przygarnął! :1luvu:

oby wszystkim fiveczkom z katowickiej akcji tak się powiodło!!!!! :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt cze 04, 2010 20:11 Re: Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

jerzykowka pisze:Gosiu, dziękuję Ci za wspaniałą relację fotograficzną :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I cieszę się, że jednak nie wkleiłaś tej fotki, na której klęczę przed Kasią i błagam by uważała na Koloruska - to chyba był strasznie żenujący widok

Asia , wbrew moim wcześniejszym zapowiedziom ja nie paparazzi i wiem ze czyjąś prywatność należy uszanować :D

Małgocha Pe

Post » Pt cze 04, 2010 21:28 Re: Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Powodzenia, szczęściarzu. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob cze 05, 2010 8:17 Re: Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Ciekawa jestem jak tam pierwsza noc w nowym domu :D

Małgocha Pe

Post » Sob cze 05, 2010 8:25 Re: Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Z pewnością Kolorusek ma sie wspaniale.
Zauważyłam nowe zdjęcie dzisiaj:

Obrazek

Ania_NSP

Od: Śro kwi 29, 2009 7:18

Post » Sob cze 05, 2010 8:41 Re: Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Cudne!!!!
Asieńko-i jak humorek dzisiaj??? :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob cze 05, 2010 9:10 Re: Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Ania_NSP pisze:Z pewnością Kolorusek ma sie wspaniale.
Zauważyłam nowe zdjęcie dzisiaj:

Obrazek

Widzę ze wczoraj wieczorem kotecek chyba narozrabiał, za co siedzisz Kolorusku :D :P

Małgocha Pe

Post » Sob cze 05, 2010 9:15 Re: Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Tak bardzo, bardzo się cieszę. :D :D
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Sob cze 05, 2010 10:45 Re: Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Witajcie, Kochane :D
Właśnie rozmawiałam z Miniaturką i mam same dobre wieści :D
Kolorusek w znakomitej formie - cały czas zwiedza i upaja się nową przestrzenią, zdecydowanie domaga się zabaw i mizianek (mało spali tej nocy :wink:), bo własną Dużą też się upaja :lol:
Apetyt mu oczywiście dopisuje, chociaż gdy do miski z wodą wpadł komar to krzyczał, żeby mu natychmiast dać wody bez "wkładki". Pobiegł za Kasią do kuchni i osobiście dopilnował żeby woda była "nowa" :mrgreen:
Kuwetkuje bezbłędnie, tak jak u mnie.
Wygląda na to, że narodzila się wspaniała przyjaźn między Kasią i ślonskim pieronem :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jestem baaardzo szczesliwa i juz nie rycze, tylko troszke tesknie :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]