Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:sis, jak tam u was, bo u mnie dzis nawet slonecznie i cieplo
Kociara82 pisze:masz ph, bynajmniej nie 5,5, bo ja oficjalnie meza nie mam, ale moze zajeta juz jestem....Nic o mnie nie wiesz...
![]()
Kociara82 pisze:szo?
Z reszta pisalam, ze powiekszenia rodziny nie planuje
Mysia, moje kochanie slodkiea na balkoniku dzis bylo moje sliczne sloneczko? Albo chociaz okienko mialo?
kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:szo?
Z reszta pisalam, ze powiekszenia rodziny nie planuje
Mysia, moje kochanie slodkiea na balkoniku dzis bylo moje sliczne sloneczko? Albo chociaz okienko mialo?
miałam balkonik całe pół dnia,mmmrrraaauuu.Nawet sąsiadka się na mnie patrzyła,jak se po jej balkoniku łaziłam,mmmrrraaauuu
Kociara82 pisze:ups...sis, ona do siasiadki na balkon przelazla?! A nie boisz sie, ze spadnie kiedys?
kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:ups...sis, ona do siasiadki na balkon przelazla?! A nie boisz sie, ze spadnie kiedys?
nie,spoko,te balkony są połączone,więc nie ma obawy,że spadnie.Mamy trzy balkony razem i se tak misior łazi.Sąsiedzi ją znają,to nie obawiam się ,że jej krzywdę zrobią.Zresztą ona nie broi na balkonach
kalair pisze:kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:ups...sis, ona do siasiadki na balkon przelazla?! A nie boisz sie, ze spadnie kiedys?
nie,spoko,te balkony są połączone,więc nie ma obawy,że spadnie.Mamy trzy balkony razem i se tak misior łazi.Sąsiedzi ją znają,to nie obawiam się ,że jej krzywdę zrobią.Zresztą ona nie broi na balkonach
I wszystkie sa osiatkowane?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 196 gości