Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia_ a wiesz ile IKA ma kotów? wiesz czy ma przepełnienie na tą chwile? ktoś kto tam pojedzie i odda kota, dokona kontroli, podpisze umowe adopcyjną na DT, ustali i określi warunki, ja jestem za ustalaniem warunków DT na piśmie! Ja bym naszych kociaków do nikogo kogo nie znam osobiście (i to długo) nie dała. No chyba, że w bardzo nagłych przypadkach, ale wtedy trzeba sprawdzać, a osoba sprawdzająca musi chcieć pokazać co i jak.Liwia_ pisze:Tak, oczywiście. Mimo wszystko ciągle i miauowicze są gotowi tam kota wysłać. Jedyne, co można zrobić, to przypominać o tym wątku, odsyłać do niego tych, którzy są na miau czy dogo. Na osoby spoza forum najmniejszego wpływu nie ma.
cangu pisze:Ja mam na tymczasie pieska, do mnie może każdy podjechać (z pewnymi wyjątkami ale to osobny temat)
Pixie65 bym np.nie zaprosiła;)
W takim razie ciekawa jestem, co się z nimi stało - moja liczba jest oparta na wyliczeniu samej Iki - viewtopic.php?f=1&t=110981&start=210 Potem zdjęła koty "nieforumowe" czyli maluszki. Nie wiadomo, ile maluszków odeszło, za to pojawiły się nowe koty. Ostatnie dane to 3 martwe kociaki, możliwe, że umarło ich więcej, wtedy liczba faktycznie się odrobinę zmniejszy, choć na krótko.Doria77 pisze:Ja wiem jednak że kotów nie jest 28! i to z pewnego zródła!
Liwia pisze:cangu pisze:Ja mam na tymczasie pieska, do mnie może każdy podjechać (z pewnymi wyjątkami ale to osobny temat)
Pixie65 bym np.nie zaprosiła;)
Ja też nie. Źle Jej z oczu patrzy![]()
Liwia_, ukłony za sposób prowadzenia tego wątku.
Tak, jak zakładałam konto nie sprawdziłam niestety, że aktywnie się udziela Liwia i wklepałam po prostu swój nick z allegro i jeszcze paru miejsc, czyli właśnie "Liwia_"Legnica pisze:Oszszsz...to Was jest dwie?z ogonkiem i bez![]()
![]()
Dopiero zauważyłam
BOZENAZWISNIEWA pisze:Doria77 pisze:Co taka cisza znudziło się Wam najeżdzanie...?
![]()
![]()
![]()
mar9 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Doria77 pisze:Co taka cisza znudziło się Wam najeżdzanie...?
![]()
![]()
![]()
a można wiedzieć co Was tak bawi w tym wątku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 735 gości