K-ów, walki popowodziowej ciąg dalszy :-[[

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 04, 2010 15:34 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

Katia80 pisze:Wyślę do Ciebie, oprócz tego będą jeszcze 2 miski. Dam znać, kiedy paczka wyruszy.

dziękuję :1luvu:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt cze 04, 2010 15:43 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

Dorwałam się na chwilkę do netu :( To koszmar jakiś :( Czy w Krakowie naprawdę tak lało w nocy?
Biedna Mamba :cry:
Niestety fizycznie nie pomogę, nie ma mnie w Krakowie. Podeślę jeszcze coś ekstra na konto.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt cze 04, 2010 15:54 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

Dziewczyny ręcznie pomóc przy sprzątaniu nie mogę, ale może przy rozkładaniu stoiska potrzebna wam pomoc. Niestety jest jeden problem - ja matka karmiąca bez samochodu, więc jakby ktoś jechał mógł mnie zgarnąć i ostawić to z przyjemnością pomogę.

Rzeczowo też jakoś wspomogę, ale w późniejszym czasie jak przejrzę zasoby.

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pt cze 04, 2010 16:03 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

same nieszczęścia.Mocno Was przytulam.
Kiciuniu [*]
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt cze 04, 2010 16:05 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

Wieści porażające

Mamba <`>
Obrazek

Aga_Mazury

Od: Nie sty 11, 2009 10:08

Post » Pt cze 04, 2010 16:39 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

miszelina pisze: :( To koszmar jakiś :( Czy w Krakowie naprawdę tak lało w nocy?

W nocy byla taka wichura, ze moj TZ trzymal szyby w oknach bo sie bal ze wyleca. Teraz jestem na wsi pod Krakowem i widze ze robi sie granatowo. Troche sie boje bo juz jestesmy troche podlani (zalany garaz pod domem) i mam teraz pod opieka 5 kotow, a jestem sama :(
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Pt cze 04, 2010 16:51 Re: K-ów, Roma czyli jak zagłodzić 20-letniego persa ....:[[

Granula pisze:z innej beczki
rozmawiałam z moją koleżanką z pracy, o której pisałam wcześniej, że rozważa wzięcie kociaka
chciałaby kocura, najlepiej tygryska, ewentualnie czarnego
chciałaby zobaczyć zdjęcia kociaków i wybrać jakiegoś
czy Wasze kociaki są jakoś hmmm... "skatalogowane" :twisted:
tak, żebym mogła jej je pokazać?

Są dosłownie skatalogowane. Jeżeli podasz mi maila na pw, to wyślę Ci pdfa. Są zdjęcia, informacjie i dane kontaktowe. Oba kocurki od Toszy też są.

Ja dopiero wróciłam do Krakowa i do cywilizacji.
Biedna Mamba. :cry:

Sama ją wpakowałam do tej klatki...

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt cze 04, 2010 17:41 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

Trafiłam tu z dogo.
Co z kotami? Zostały ewakuowane? Czy potrzebujecie domów tymczasowych?

Florentynka

Od: Pt cze 04, 2010 17:37

Post » Pt cze 04, 2010 17:50 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

Podrzucę tylko, bo nie bardzo mogę inaczej pomóc. :( Jestem za daleko i za bardzo zakocona, żeby wziąć jakieś koty na tymczas.
Przykro mi z powodu Mamby - w takich sytuacjach, choć się nie zawiniło, zawsze pozostaje poczucie winy - powinnam była to czy tamto :cry: A przecież nie dało się tego przewidzieć.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt cze 04, 2010 17:57 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

w jakich godzinach jest ktoś jutro na Kocimskiej? Mogłabym pomóc coś ogarnąć...

gaber

Od: Śro lip 05, 2006 8:09

Post » Pt cze 04, 2010 18:08 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

właśnie, proszę napisać jaki rodzaj pomocy (oprócz pieniędzy na konto) się przyda.
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Pt cze 04, 2010 18:14 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

Mam 3 bure kocice z Kocimskiej - siedzą bidusie w kontenerkach i nie chcą wychodzić. Z jedną spotkałam się przypadkiem w toalecie - dała się wygłaskać, ale była przestraszona na maksa. Niestety przy próbie spuszczenia wody w ubikacji uciekła do kontenera. Jedzenia na razie nie tknęły. Ktoś wie co one lubią? Czym je skusić? Póki co dałam im spokój (są u mnie od ok. 12:30) ale ponoć to seniorki, więc wolałabym, żeby nie pościły za długo.

karaluch

Od: Sob lut 11, 2006 20:03

Post » Pt cze 04, 2010 18:18 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

Florentynka pisze:Trafiłam tu z dogo.
Co z kotami? Zostały ewakuowane? Czy potrzebujecie domów tymczasowych?

Szefowa pewnie napisze więcej, bo jest lepiej zorientowana w stytuacji. Myślę, że nawet jeśli wszystkie obecne w kociarni koty są już w DT, to potrzebujemy więcej DT, bo kilka kotów jest w lecznicach i nie będą miały gdzie wrócić, a nasze DT po dzisiejszej ewakuacji pękają w szwach.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt cze 04, 2010 18:20 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

karaluch pisze:Mam 3 bure kocice z Kocimskiej - siedzą bidusie w kontenerkach i nie chcą wychodzić. Z jedną spotkałam się przypadkiem w toalecie - dała się wygłaskać, ale była przestraszona na maksa. Niestety przy próbie spuszczenia wody w ubikacji uciekła do kontenera. Jedzenia na razie nie tknęły. Ktoś wie co one lubią? Czym je skusić? Póki co dałam im spokój (są u mnie od ok. 12:30) ale ponoć to seniorki, więc wolałabym, żeby nie pościły za długo.

Kuraka lubią.
Z mokrego ostatnio jadły Felixy, ale cieszył się coraz mniejszym zainteresowaniem.

Przypuszczam, że wyszła Marcysia:
Obrazek

Masz jeszcze Majeczkę (najbardziej nieśmiała):
Obrazek
i Pchełkę:
Obrazek

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt cze 04, 2010 19:30 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

:!: :!: :!:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

[poprzednia][następna]