HEL KOTY-GŁÓD!WAZNE str.13 ZWROT SKLADEK KTORE MAM NA KONCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 20, 2010 11:25 Re: HEL KOTY-GŁÓD!dorzuc grosz!rozliczenie + ZAMOWIENIE str.11

I dupa :(
W takim razie ja już nie wiem, co myśleć ... co należałoby zrobić.
Brak słów, brak pomysłów :(

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw maja 20, 2010 11:36 Re: HEL KOTY-GŁÓD!dorzuc grosz!rozliczenie + ZAMOWIENIE str.11

Na pewno nie osoba prywatna, musi być policja,oni mają uprawnienia do wejścia na prywatny teren.Z tym,że nie mają pojęcia o zwierzętach,dlatego Straż dla Zwierząt,fundacja...itd musiałyby interweniować.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw maja 20, 2010 11:45 Re: HEL KOTY-GŁÓD!dorzuc grosz!rozliczenie + ZAMOWIENIE str.11

Ewa, mam cały czas nadzieję ze sterylizowanych kotek nie usypiała
Na koniec lutego na podwórku p. Bożeny niesterylizowane były - malutka kotka o imieniu Perełka, oraz 2 kotki podrzucone
Nie wiem jak z kocurami, kocury pojawiały sie 2 - jeden z obciętym ogonem i taki czarny się pojawiał
kocury bły raczej dochodzace, przychodzące na karmienie,
Perełka to pupilka p.Bożeny
I w tym momencie jest obawa że uśpiono koty po sterylce
Mruczek, Gapcio, Gucio, Filip, Filemon w jednym żyją domku!
viewtopic.php?f=46&t=80071&p=12585019#p12585019

jarekm

Od: Pon sie 18, 2008 1:33

Post » Czw maja 20, 2010 11:51 Re: HEL KOTY-GŁÓD!dorzuc grosz!rozliczenie + ZAMOWIENIE str.11

Jeśli chcecie podjąć jakieś ostre działania to proszę aby mnie uprzedzono o tym
Wolę być ostrożny

jarekm

Post » Pt cze 04, 2010 11:30 Re: HEL KOTY-GŁÓD!dorzuc grosz!rozliczenie + ZAMOWIENIE str.11

Nie wiem czy jeszcze tutaj ktoś zagląda

Na wybrzezu trwają porządki przed letnim sezonem i przed przyjazdem wczasowiczów.

Porządki dotyczą również kotów

Czystka trwa

Kuźnica to tylko czubeczek GÓRY LODOWEJ, reszta jest niewidoczna

Tragedia trwa

W ciszy, osamotnieniu i niewyobrażalnym bólu

Nie wiem co dalej...........

Nie mam już siły

Trzeba serce zamienić w zimny głaz
przestać patrzeć pod nogi
przestać dostrzegać to co dzieje się wokół

jarekm

Post » Pt cze 04, 2010 12:05 Re: HEL KOTY-GŁÓD!dorzuc grosz!rozliczenie + ZAMOWIENIE str.11

brak slow..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pt cze 04, 2010 16:43 Re: HEL KOTY-GŁÓD!dorzuc grosz!rozliczenie + ZAMOWIENIE str.11

Serce krwawi, nie wiem,co zrobić.U nas facet z psami myśliwskimi morduje koty.Koty zadbane,sterylizowane,podkarmiane.Na jednym osiedlu uratował się jeden kilkumiesięczny burasek.Jego mama i rodzeństwo zginęli,a on na to patrzył.Jest przerażony.Była policja i jak zwykle ...NIC.Dokąd to będzie trwało,że bezkarnie można zabijać zwierzęta? W pewnym sensie też czuję się odpowiedzialna za mord kuźnickich kotów,bo byłam turystką i to dla mnie też robiono tę czystkę.Napisałam na helskim forum o tym,zrobiła to też moja siostra i nie tylko.A może petycja do Kariny Schwerlzler? Albo jakiegoś kandydata na prezydenta?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie cze 06, 2010 7:03 Re: HEL KOTY-GŁÓD!dorzuc grosz!rozliczenie + ZAMOWIENIE str.11

Koszmar :cry:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sie 29, 2010 20:55 Re: HEL KOTY-GŁÓD!dorzuc grosz!rozliczenie + ZAMOWIENIE str.11

Moi drodzy

Ponieważ po tym coś się stało w Kuźnicy :/ jak na razie z tego co widzę zapał pomocowy opadł (z drugiej strony brzmi to strasznie, ale jeśli mamy pomagać i odkarmiać zwierzaki które potem.......... :()

W lutym było ostatnie zamówienie. WIEM ZE OD TEGO CZASU kilkoro z was wpłacało mi pieniądze na kolejne zamówienie, które nie zostało złożone!!! ja niestety nie jestem w stanie odkopać tak starej historii na moim koncie.

PROSZĘ TE OSOBY O PRW Z INFO ile pieniędzy mi wpłaciły, chciałabym oddać wam pieniądze albo ustalić wspólnie co z tą kasą zrobić

z tego co się orientuję to jest kilkadziesiąt złotych ale NIE SĄ TO MOJE PIENIĄDZE I CHCĘ SIĘ Z NICH JAK NAJSZYBCIEJ ROZLICZYĆ!!!

Przepraszam że pisze dopiero teraz, ale nie wiem czemu nie dostawałam powiadomień i przyznam szczerze że wątek mi gdzieś umknął :/

BARDZO PROSZĘ PISZCIE W WĄTKU ALBO NA PRW ILE OD LUTEGO MAM WASZYCH PIENIĘDZY NA KONCIE
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

[poprzednia]