Legnica ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 03, 2010 21:01 Re: Legnica.

Legnica cwaniak Ci się trafił :wink: odkarmi się i będą z niego koty :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Czw cze 03, 2010 21:05 Re: Legnica.

PearlRain pisze:Legnica cwaniak Ci się trafił :wink: odkarmi się i będą z niego koty :ok:

Jeszcze żeby udało mu się zdrówko podreperować bo jest naprawdę chory:(

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

Post » Czw cze 03, 2010 21:14 Re: Legnica.

Edi100 pisze:
PearlRain pisze:Legnica cwaniak Ci się trafił :wink: odkarmi się i będą z niego koty :ok:

Jeszcze żeby udało mu się zdrówko podreperować bo jest naprawdę chory:(

uda się, musi się udać, on ma chęć do życia chce jeść i pije to najważniejsze :ok: a leczenie swoją drogą :kotek:

PearlRain

Post » Czw cze 03, 2010 21:26 Re: Legnica.

No nie wiadomo jak będzie.Teraz sie cieszy bo wiatr nie wieje,koty żadne nie dokuczają,jeść od czasu do czasu dadzą.
Ale nie wygląda na takiego,co to tylko odkarmić :( Wetka nie była przekonana czy będzie dobrze...
Legnica

Post » Czw cze 03, 2010 21:38 Re: Legnica.

Legnica pisze:No nie wiadomo jak będzie.Teraz sie cieszy bo wiatr nie wieje,koty żadne nie dokuczają,jeść od czasu do czasu dadzą.
Ale nie wygląda na takiego,co to tylko odkarmić :( Wetka nie była przekonana czy będzie dobrze...

Tak to prawda:( Wetka rokowała ostrożnie:(:(Dlatego Legnica będzie Saszkę jeszcze konsultowała ze swoim wetem w poniedziałek i mam nadzieję, że On powie że jest światełko.
Ja mam nadal nadzieję, że jednak przy leczeniu i dobrym karmieniu się uda.Saszka zdrowiej proszę.

Edi100

Post » Czw cze 03, 2010 21:39 Re: Legnica.

Legnica pisze:No nie wiadomo jak będzie.Teraz sie cieszy bo wiatr nie wieje,koty żadne nie dokuczają,jeść od czasu do czasu dadzą.

Legnica optymizmu więcej, chory bo był nie wiadomo ile bezdomny, złapał choróbsko trzeba dać mu szansę i leczyć, no musi być dobrze :ok: miał kot szczęście że trafił na Was dziewczyny to nie ma innego wyjścia musi być dobrze :ok:

PearlRain

Post » Czw cze 03, 2010 22:16 Re: Legnica.

PearlRain pisze:

Legnica optymizmu więcej, chory bo był nie wiadomo ile bezdomny, złapał choróbsko trzeba dać mu szansę i leczyć, no musi być dobrze :ok: miał kot szczęście że trafił na Was dziewczyny to nie ma innego wyjścia musi być dobrze :ok:

Bardzo w to wierzymy. Bardzo!

Edi100

Post » Pt cze 04, 2010 8:28 Re: Legnica.

jak dzisiaj bohater wczorajszego dnia się miewa? :kotek:

PearlRain

Post » Pt cze 04, 2010 8:44 Re: Legnica.

Dzisiaj bohater zrobił mi obesraną pobudkę 8) zapach obudził mnie w drugim pokoju.
Niby go wczoraj prosiłam o kupala,ale bez przesady,usatysfakcjonowała by mnie jedna.Kupy w klatce były wszędzie,nie wiem ile,na pewno więcej niż jedna.Dość rzadkie,ale nie wodniste,chyba bidok poprostu się niechcąco w tym wypaprał i na sobie poroznosił po klatce.
Jeszcze raz bardzo dziekuję za użyczenie klatki kennelowej dla Saszki!
Jaka do dla mnie wielka radosć ze nie musze "prać" całego pokoju.
Kupa o kolorze tradycyjnym,to już nieco lepiej,bo wczoraj w kontenerku kupala zrobił białego.

Z ostatniej garstki karmy,którą na noc wsypałam mu do miski,została dzisiaj ok. połowa.Czyżby sie nasycił?
Oby,to było to.Bo jeśli przestanie jeść z innego powodu,to będzie nie ciekawie.
Brzuch,mimo wypróżnienia nadal wielki,baniowaty.
Saszka prosi o wypuszczenie z klatki łapeńką,pięknie prosi.Serce boli że nie mogę go jeszcze wypuscić.
Legnica

Post » Pt cze 04, 2010 9:06 Re: Legnica.

Próbuję napisac post,ale sie nie da,bo mi jakiś młodociany łobuz klawiaturę kradnie,ciagnąc za kabel pod biurkiem:
ObrazekObrazek

:lol:
Legnica

Post » Pt cze 04, 2010 9:07 Re: Legnica.

Legnica pisze:Próbuję napisac post,ale sie nie da,bo mi jakiś młodociany łobuz klawiaturę kradnie,ciagnąc za kabel pod biurkiem:
ObrazekObrazek

łabuziak pewno z jakąś kociczką czatuje :wink: daj mu klawiaturę :ok:

PearlRain

Post » Pt cze 04, 2010 9:19 Re: Legnica.

Legnica pisze:Próbuję napisac post,ale sie nie da,bo mi jakiś młodociany łobuz klawiaturę kradnie,ciagnąc za kabel pod biurkiem:
ObrazekObrazek

Ha, znam tego Łobuziaka :1luvu: Wczoraj poznałam osobiście:):)

Edi100

Post » Pt cze 04, 2010 9:24 Re: Legnica.

Nie dam klawiatury.Bayer ma sie emocjonalnie przygotowywać do kastracji,a nie z jakimiś dziewuchami o gupich gupotach rozprawiać.
8)
Legnica

Post » Pt cze 04, 2010 10:52 Re: Legnica.

Legnica pisze:Nie dam klawiatury.Bayer ma sie emocjonalnie przygotowywać do kastracji,a nie z jakimiś dziewuchami o gupich gupotach rozprawiać.
8)

Legnica daj spokój młody chłopak to hormony buzują :wink:

PearlRain

Post » Pt cze 04, 2010 15:32 Re: Legnica.

Edi100 pisze:
ObrazekObrazek

Ha, znam tego Łobuziaka :1luvu: Wczoraj poznałam osobiście:):)

Ale słodziak z tego Bayera :1luvu: :lol: Kurze Ci pomaga wycierać :mrgreen:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

[poprzednia][następna]