Kotomania V-Pynia-nie ma przerzutów!:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 03, 2010 17:37 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Dzięki Kasieńko!
Stojak kupiłam 3 lata temu-kosztował 70 zł,ale przynajmniej koty o niego pazurków nie ostrzą!
Mam sporo bibelotów z mosiądzu,więc mi kolorystycznie pasował.
Co prawda to nie mosiądz,ale co tam.
Cieszę się,że córci się podoba!
A witrynka kosztowała ok 300 złotych,z tym ,że była w kolorze sosny i nie była wtedy tak efektowna,trochę pracy i od razu inny efekt!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw cze 03, 2010 20:03 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Jednym słowem Kaśś - specu od upiększania wnętrz :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Witamy się troszkę późno
\
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt cze 04, 2010 6:51 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

A my raniutko Kasiulka! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt cze 04, 2010 7:03 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Dień dobry Kasieńko :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt cze 04, 2010 7:41 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

kociczka39 pisze:Jednym słowem Kaśś - specu od upiększania wnętrz :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Witamy się troszkę późno
\
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kochanie :1luvu: :1luvu: ,Ty masz teraz znacznie mniej czasu-dobrze,ze w ogóle masz czas na forum!-maluszek na pewno absorbuje bardzo!
kalair pisze:A my raniutko Kasiulka! :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Witaj Bożenko! :1luvu: :1luvu: -ja dzisiaj też wcześnie wstałam,ale nie miałam czasu na kompa :? -dopiero teraz na chwilkę wpadłam,ale też zaraz wracam do pracy-pogoda piękna,to przepierki robię.
bulba pisze:Dień dobry Kasieńko :1luvu:

Witaj Kasiuniu! :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt cze 04, 2010 7:43 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

O, jest Kasiulek! :1luvu:
Miłego dzionka Kasieńko, ja do pracy zaraz.. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt cze 04, 2010 7:48 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Ja dzisiaj z Klarą do kontroli idę,ale dopiero na 11-tą!
Miłego dnia Bozenko!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt cze 04, 2010 8:19 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Kasieńko :1luvu: , wielkie kciuki za dobre wieści o Klarci po dzisiejszej wizycie u weta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przesyłam Wam mnóstwo całusów i kciukuję nieustająco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio trochę mniej piszę, bo w domu królują bracia mojej Mamy, którzy przeprowadzają niezbędne roboty remontowe w moim domku. Jedem przyjechał aż z Olsztyna, więc muszę się nimi zajmować :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt cze 04, 2010 8:22 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Najważniejsze,że nic złego się u Ciebie nie dzieje,a roboty domowe musisz jakoś przetrwać-nie ma rady!!!!!!!
Dzieki kochana,ze mimo tego,znlazłas czas,zeby do nas wpaść! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt cze 04, 2010 9:16 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Mebelki bardo gustownie dobrane, obrazki rarytasiki (w normalnym sklepie 1 ramka jest droższa). Podziwiam, że sama potrafiłaś złożyć biureczko!.
Najbardziej podoba mi sie taca?, podstawka na której stoi kubeczek!!

Kciuki za Klarcie :ok: :ok:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pt cze 04, 2010 9:28 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

kropkaXL pisze:Ja dzisiaj z Klarą do kontroli idę,ale dopiero na 11-tą!

To czekamy z niecierpliwoscia na wiesci od weta! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt cze 04, 2010 9:46 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Dzień doberek :)
Mebelki gustowne. Ciekawe, ile jeszcze Kasiu masz takich ukrytych talentów :D
Trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę w wetek :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pt cze 04, 2010 10:33 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt cze 04, 2010 15:16 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Szura pisze:Mebelki bardo gustownie dobrane, obrazki rarytasiki (w normalnym sklepie 1 ramka jest droższa). Podziwiam, że sama potrafiłaś złożyć biureczko!.
Najbardziej podoba mi sie taca?, podstawka na której stoi kubeczek!!

Kciuki za Klarcie :ok: :ok:

Ewuś-to zeliwna podstawka z ceramiczną płytką-kupiłam w Warszawie na Kole za 20 zł!
Dziewczyny dziękuję za uznanie,aż urosłam od tych pochwał!

Klarcia była grzeczna u wetek,dziąsełka już są w takim stanie,że we wtorek zdejmujemy kamień.Bardzo się cieszę,bo Ania potwierdziła to ,co sugerowałam od poczatku,ze to jednak kamień jest przyczyną,a nie jakies wredne paskudztwo!
Testy co prawda nie były robione,ale stan dziasełek po antybiotyku jest niezły,więc nie wirusówka była przyczyną.I tego się będę trzymać!
Z tego stresu,po powrocie,Klarcia od razu pobiegła do michy i opędzlowała całą saszetkę gourmeta.
Pazurki też ma przycięte :D
Wetka Emilka się nią jak zwykle zachwycała,mówiła,ze ona jest taka delikatna i ma cudne ,wielkie oczy.
No bo ona jest cudna,nigdy nie przestanę się nią zachwycać,bo oprócz niewątpliwej urody,natura obdarzyła ją cudownym charakterem!

Beatko,z tymi talentami to przesada,mam po prostu zdolności manualne,chęci i upór,a to już wystarczy.No i oczywiście narzędzia potrzebne!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt cze 04, 2010 15:29 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-leczymy sie!

Czyli tylko kamień! Co za ulga!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klaruniu kochana!!!! :P :P
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]