Kociara82 pisze:
moja slicznamoje slodkosci kochane
Jak milutko Cie znow widziec
![]()
Cześć Ukochana Cioteczko OLu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:
moja slicznamoje slodkosci kochane
Jak milutko Cie znow widziec
![]()
Kociara82 pisze:kociczka39 pisze:Kociara82 pisze: Gdzie sie Mysia schowala? Gdzie jestes, moje kocie sloneczko?
Jestem Ukochana Cioteczko OLu![]()
![]()
![]()
co dzisiaj moje slonko porabialo?
trawa11 pisze:dzień doberek![]()
Kciuki dalej trzymamy bardzo mocno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sylwia jeszcze nie urodziła
Kociara82 pisze::) co cie tak na wspominki wzielo, sis
kociczka39 pisze:Często sobie wracam do dziewiątej częsci Myszki,bo często sobie czytam,jak Wy Kochane Kociamberki Wszystkie i Ci co u nas wcześniej nie byli![]()
![]()
i starzy bywalcy
![]()
![]()
trzymaliście kciuki.Do żadnej części Myszki tak nie wracałam jak do tej i tak mi się serducho raduje za każdym razem,choć już nie wiem który raz czytam
![]()
![]()
![]()
![]()
Celowo Danuś zacytowałam Cię,bo pisałaś tego posta w tym momencie jak Młody wychodził na świat o 9.51
trawa11 pisze:kociczka39 pisze:Często sobie wracam do dziewiątej częsci Myszki,bo często sobie czytam,jak Wy Kochane Kociamberki Wszystkie i Ci co u nas wcześniej nie byli![]()
![]()
i starzy bywalcy
![]()
![]()
trzymaliście kciuki.Do żadnej części Myszki tak nie wracałam jak do tej i tak mi się serducho raduje za każdym razem,choć już nie wiem który raz czytam
![]()
![]()
![]()
![]()
Celowo Danuś zacytowałam Cię,bo pisałaś tego posta w tym momencie jak Młody wychodził na świat o 9.51
o przepraszam bardzo![]()
To Twoj TZ byl niedoinformowany
kociczka39 pisze:A byś go widziała na wieczór 13 tego jak te wody zaczęły mi odchodzić.Poszedł kanapki zrobić,a ja na sioo.I jak mi strzeliło w brzuchu i momentalnie pół łazienki zalane.Ja mu mówię,że chyba cos się dzieje czy6 mi leci,juz nie pamiętam,On jak śpiący był tak oczy jak 5 zł dostał![]()
![]()
trawa11 pisze:kociczka39 pisze:A byś go widziała na wieczór 13 tego jak te wody zaczęły mi odchodzić.Poszedł kanapki zrobić,a ja na sioo.I jak mi strzeliło w brzuchu i momentalnie pół łazienki zalane.Ja mu mówię,że chyba cos się dzieje czy6 mi leci,juz nie pamiętam,On jak śpiący był tak oczy jak 5 zł dostał![]()
![]()
oj biedny TZ![]()
![]()
![]()
Mojego akurat w domu nie bylo ,gdy mi wody odeszly, pewnie reakcja by taka sama byla
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 141 gości