PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ- dokładam 5 raz :) - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw cze 03, 2010 16:54 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ dla KOCIEJ CHATKI- to jeszcze dołożę:)

Willow_ pisze:75 zł ... i kto da więcej :wink:

Dziekuje :D i ide zrobic przeglad spiżarni co by tu jeszcze dołozyć 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw cze 03, 2010 21:08 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ dla KOCIEJ CHATKI- to jeszcze dołożę:)

To sobie podrzucę wieczorkiem 8)

Iweta

Post » Czw cze 03, 2010 21:14 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ dla KOCIEJ CHATKI- to jeszcze dołożę:)

80 zł :mrgreen:
O malo nie przegapiłam!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw cze 03, 2010 22:01 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ dla KOCIEJ CHATKI- to jeszcze dołożę:)

taizu pisze:80 zł :mrgreen:
O malo nie przegapiłam!

Przypomniałabym Ci :wink:
Dziekuje :D

Iweta

Post » Czw cze 03, 2010 22:51 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ dla KOCIEJ CHATKI- to jeszcze dołożę:)

skoro tak sie rzuciły to 100zł...(po wypłacie akurat będzie :twisted: )
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt cze 04, 2010 8:51 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ dla KOCIEJ CHATKI- to jeszcze dołożę:)

BOZENAZWISNIEWA pisze:skoro tak sie rzuciły to 100zł...(po wypłacie akurat będzie :twisted: )

Dziekuję :1luvu:

Iweta

Post » Pt cze 04, 2010 12:29 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ dla KOCIEJ CHATKI- to jeszcze dołożę:)

Buuu, trochę dużo.
Iwetko, nie dodawaj więcej do tego, tylko zrob nowy bazarek z tego co miało dojść, co :oops: ? Zwłaszcza jakbyś miała jeszcze nalewkę i galaretkę :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt cze 04, 2010 12:34 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ dla KOCIEJ CHATKI- to jeszcze dołożę:)

To samo miała napisać wczoraj, kiedy Iwetka zadeklarowała przejrzenie spiżarni :!:
Zawsze to więcej osób ucieszonych i zasmakowanych :ryk:

PS. i prosze o krótszy termin nowego bazarku, jeśli będzie ... bo ile w końcu można oczekiwać :strach:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt cze 04, 2010 12:36 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ dla KOCIEJ CHATKI- to jeszcze dołożę:)

Galaretkę... :1luvu: Na taki minibazarek...
Niestety ten miesiąc mam trudnawy finansowo :oops:
A tu kolejne nieszczęście viewtopic.php?f=1&t=111516&start=825

taizu

Post » Pt cze 04, 2010 16:04 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ dla KOCIEJ CHATKI- to jeszcze dołożę:)

Oj dziewczyny, no sama nie wiem 8) Drugi bazarek? W sumie zdaję sobie sprawe, że trudno będzie przebic BOZENAZWISNIEWA , ale cieszę sie, bo za taka kwote mozna już cos zapłacic w Kociej Chatce :ok:

No dobra przemysle a własciwiie przejrze zapasy 8) najtrudniej bedzie z nalewką ale....czego się nie robi jak jest zapotrzebowanie, w koncu nowy sezon sie zaczął, najwyżej oddam swoją nalewkę "na czarna godzinę" :mrgreen: :piwa:

Iweta

Post » Pt cze 04, 2010 16:20 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ dla KOCIEJ CHATKI- to jeszcze dołożę:)

na pierwsza ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pt cze 04, 2010 16:59 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ dla KOCIEJ CHATKI- to jeszcze dołożę:)

Iweta pisze:Oj dziewczyny, no sama nie wiem 8) Drugi bazarek? W sumie zdaję sobie sprawe, że trudno będzie przebic BOZENAZWISNIEWA , ale cieszę sie, bo za taka kwote mozna już cos zapłacic w Kociej Chatce :ok:

No dobra przemysle a własciwiie przejrze zapasy 8) najtrudniej bedzie z nalewką ale....czego się nie robi jak jest zapotrzebowanie, w koncu nowy sezon sie zaczął, najwyżej oddam swoją nalewkę "na czarna godzinę" :mrgreen: :piwa:

Ja bym postartowała i po konfitury bez nalewki :oops:

taizu

Post » Pt cze 04, 2010 17:18 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ dla KOCIEJ CHATKI- to jeszcze dołożę:)

Iweta pisze:Oj dziewczyny, no sama nie wiem 8) Drugi bazarek? W sumie zdaję sobie sprawe, że trudno będzie przebic BOZENAZWISNIEWA , ale cieszę sie, bo za taka kwote mozna już cos zapłacic w Kociej Chatce :ok:

mozecie startowac, dam Wam wygrac nastepnym razem :twisted: -obiecuje..ile mozna zarabiac w końcu... :P i wydawac...a miałam juz pasowac... :twisted:

mnie te konfiturki rozwaliły prawde mówiac- z mysla o moich małych chłopakach na mleko uczulonych..trzeba jakos ponadrabiać zdrowiej :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt cze 04, 2010 18:11 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ dla KOCIEJ CHATKI- to jeszcze dołożę:)

BOZENAZWISNIEWA pisze:mozecie startowac, dam Wam wygrac nastepnym razem :twisted:

Taaa ... czas trwania bazarku jeszcze się nie skończył ... ja Ci radzę - uważaj, bo podejdziemy Cię z nienacka :twisted:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt cze 04, 2010 19:05 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ dla KOCIEJ CHATKI- to jeszcze dołożę:)

Willow_ pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:mozecie startowac, dam Wam wygrac nastepnym razem :twisted:

Taaa ... czas trwania bazarku jeszcze się nie skończył ... ja Ci radzę - uważaj, bo podejdziemy Cię z nienacka :twisted:

nie mam nic przeciw...abyscie konkretnie podbili :twisted: kasa potrzebna...jak sadzę...
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]