Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Tak sobie rozwinę pewną myśl, bo może z perspektywy Warszawy pewne kwestie nie są do objęcia wyobraźnią.Beata pisze:ZADNYCH wetow w okolicy? bo przeciez pobrac krew i zrobic morfologie mozna gdziekolwiek, nie trzeba u Doc od razu![]()
http://maps.google.pl/maps?q=lecznice+w ... d=0CA8Q_AU
Posiłkując się zalinkowaną mapką [mam nadzieję, że działa odpowiednio - jeśli nie - należy wpisać w wyszukiwarkę Wujka Googla: "lecznice weterynaryjne Toruń", a pojawi się lista z zaznaczeniem punktów na mapie.
Dla uściślenia - mieszkam przy wylotówce na Łódź, po tej stronie Wisły, gdzie na mapie zaznaczone są dwa gabinety, z których żaden nie robi choćby morfologii na miejscu, a i z pobraniem materiału do badań w celu własnego dowozu też są problemy, jak wspominałam.
W Toruniu tylko dwa gabinety robią bad. krwi na miejscu. Klinika na ul. Kościuszki i lecznica 'Salus'. Proszę sprawdzić sobie na mapie, jak wygląda dojazd ode mnie. Inną możliwością jest pobranie krwi przez Fundacyjnego, który sam zawozi materiał do Szpitala Miejskiego - ale też radzę sprawdzić jaki jest dojazd ode mnie do lecznicy 'Med-Vet' na ul. Suleckiego. [Dodam, że most autostradowy jest wyłączony z komunikacji miejskiej.]
To tyle w kwestii organizowania sobie diagnostyki.
Beata pisze:...
Agn, google maps bym sie nie sugerowala za bardzo...
Fundacja KOT pisze:Agn, jakbyś znalazła jeszcze jakąś lecznicę, której nie znamy to daj znać - steryl-ulotki i plakaty muszą być we wszystkich
może wczoraj ktoś otworzył?
Fundacja KOT pisze:PearlRain,
ojjjjjj, to pospiesz się - może chociaż jakąś prowizorkę w tym Agn-lesie? - bo na dniach robimy objazdówkę po lecznicach WSZYSTKICH
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 360 gości