Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 02, 2010 21:52 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

FILIP /uciekinier :wink: /

Obrazek

Dobry wieczór;) W listopadzie zeszłego roku z Kociej Chatki adoptowałam 3-letniego kocurka Filipa. Czarno-białe cudo jest ze mną już 8 miesięcy,nie licząc 13-stu koszmarnych dni kiedy szukałam go po tym jak wypadł z balkonu. Na szczęście znalazł się cały i zdrowy;) Filip jest strasznie rozwrzeszczanym,towarzyskim i kochającym przytulanki kocurem. Uwilbia jeść i spać,ale to chyba jak każdy kotek. Teraz stoi przy mnie i drze się bardzo ;) Strasznie się cieszę,że go mam. Mój tata też go strasznie polubił,jak wraca do domu kot przenosi się do jego pokoju;) I te jego cudne zielone ślepia wprawiają w zachwyt każdego z moich gości. Jednym słowem chyba nie mogłam trafić lepiej!:)

Pozdrawiam serdecznie. Kasia.

Lusig - dziękuję . Jesteśmy na bieżąco :lol:

DIKA

ObrazekObrazekObrazek

Witam!

Zgodnie z obietnicą przesyłam kilka zdięć koteczki o imieniu DIKA, którą adoptowaliśmy 30.03.2010 r. Kicia czuję się dobrze i ma spory apetyt, a za 2 tygodnie będzie miała sterylkę.
Jest bardzo kochaną, oddaną i mruczącą pieszczoszką, która uwielbia wszelkiego rodzaju zabawy, a zwłaszcza z naszym króliczkiem Zuzikiem.

Pozdrawiam

Anna Szwarc z Jaworzna
MIKUŚ

Post » Śro cze 02, 2010 22:03 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Kasia899 pisze:Dobry wieczór;) W listopadzie zeszłego roku z Kociej Chatki adoptowałam 3-letniego kocurka Filipa. Czarno-białe cudo jest ze mną już 8 miesięcy,nie licząc 13-stu koszmarnych dni kiedy szukałam go po tym jak wypadł z balkonu. Na szczęście znalazł się cały i zdrowy;) Filip jest strasznie rozwrzeszczanym,towarzyskim i kochającym przytulanki kocurem. Uwilbia jeść i spać,ale to chyba jak każdy kotek. Teraz stoi przy mnie i drze się bardzo ;) Strasznie się cieszę,że go mam. Mój tata też go strasznie polubił,jak wraca do domu kot przenosi się do jego pokoju;) I te jego cudne zielone ślepia wprawiają w zachwyt każdego z moich gości. Jednym słowem chyba nie mogłam trafić lepiej!:)

Pozdrawiam serdecznie. Kasia.

Przeklejam posta Kasi :D znalazła nasz stary wątek, może zechce tu się zadomowić troszkę :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro cze 02, 2010 22:05 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Brakuje sporo umów adopcyjnych. Jeśli ktoś ma to fajnie by było zebrać wszystkie umowy razem do kupy. Wciąż napływają maile z odpowiedziami o Naszych byłych podopiecznych.
Żyją, są szczęśliwymi koteczkami, kocurkami. Prawdziwe lwy kanapowe.
Bardzo miło jest dostać informację ze ktoś ma kociaka, wciąż go kocha i nie zamierza absolutnie oddać......
Że kiedyś adoptował, przeszedł Nasze "sito" i jest szczęśliwym, ale to naprawdę szczęśliwym posiadaczem kota.
Takie chwile - momenty pokazują Nam że to co robimy jest tego warte. Warto się wściekać, przesiewać te domy.......Mając pełną świadomość że wybrany przez Nas dom jest tym właściwym, odpowiedzialnym do końca kocich dni.
MIKUŚ

Post » Śro cze 02, 2010 22:06 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

terenia1 pisze:Przeklejam posta Kasi :D znalazła nasz stary wątek, może zechce tu się zadomowić troszkę :D

Już to zrobiłam :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Śro cze 02, 2010 22:47 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Jak tak wszystkich wywołują do odpowiedzi :lol: to też muszę się chyba zgłosić, ja w związku z nasza kocią działalnością stałam się przez przypadek posiadaczką :wink: dwóch kociastych Lolki i Filipa - miały być tymczasami 8O no i zostały rezydentami :ryk: umów adopcyjnych nie podpisywałam :lol: Lolki istnienia w tej chwili zdjęciami nie moge udokumentować bo gdzies się maupa jedna zaszyła i nie wiem gdzie pewnie gdzieś śpi :evil: ale jest mozna sprawdzić, natomista Filip to efekt transakcji wymiennej :ryk: trafił do mnie 4 lata temu, a w zamian do domku gdzie wtedy przebywał pojechała z naszego sosnowieckiego schroniska kotka z 6 malutkimi kociakami, oto Filip rodem z Częstochowy - teraz właśnie lezy obok mnie na kanapie i smacznie sobie pochrapuje :lol:
FILIP stray chłop z jedny zębem dosłownie - ma tylko jednego kła reszta została usunięta z powodów zdrowotnych
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
No mam nadzieję że Filippo wygląda na zadowolonego :mrgreen:

terenia1

Post » Śro cze 02, 2010 23:08 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Zapraszam na bazarek :ok: viewtopic.php?f=20&t=112179
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw cze 03, 2010 0:21 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Zrobiłam ogłoszenia dla naszych kociaków na www.sellit.pl

terenia1

Post » Czw cze 03, 2010 8:30 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Stenia w Domu Stałym jest kochana i rozpieszczana,traktowana jak ważny członek rodziny

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

a tak wyglądała w schronisku:

Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Czw cze 03, 2010 9:26 przez Kropeczka13, łącznie edytowano 1 raz
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw cze 03, 2010 9:17 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Adoptowane z Kociej Chatki jakiś czas temu...i są u nas :D
Tofik i Chrupka:
Obrazek

Czaruś i Kapsel - "neuronki" :
Obrazek
umowy adopcyjne nie podpisane ale kociaki chyba nie narzekają na opiekę i warunki bytowe :wink:
Ostatnio edytowano Czw cze 03, 2010 10:36 przez Kropeczka13, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Czw cze 03, 2010 10:34 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

proszę zerknąć tu i podpisać
http://www.petycje.pl/petycja/5450/pety ... dowli.html

bo te z psudohodowli jak się nie sprzedadzą to trafiają na ulicę lub do schroniska.Być może Chrupka,Steńka czy Buli to właśnie "odpad" z takiej "hodowli"
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Czw cze 03, 2010 11:26 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

MIŁEK

ObrazekObrazekObrazek

Pani Basiu!
Witamy serdecznie:)
Miłek- a u nas Mruczek, to najwspanialszy kot na świecie, jest prawdziwym członkiem rodziny.
W załączeniu przesyłam kilka zdjęć Mruczusia.
Pozdrawiam i podpisuję się dwoma rękami pod petycją.

Marta Grabny

FELIKS

Obrazek

FELIKS JUŻ JAKO,, WIÓREK'' TO KOTEK ,KTÓRY BEZGRANICZNIE JEST WDZIĘCZNY I OKAZUJE TO W KAZDY MOŻLIWY SPOSÓB- OCZYWIŚCIE NA KOCI SPOSÓB. KOTEK RADOSNY ,MA TEŻ KOLEGĘ KTÓRY ZAGINĄŁ I SIĘ ODNALAZŁ DRUGIEGO KOTKA NA KTÓREGO TO MIEJSCU JEST WIÓREK.DWAJ KOLEDZY I TOWARZYSZE.DZIĘKUJĘ ZA PAMIĘĆ POZDRAWIAM I PRZESYŁAM ZDJĘCIE.
MIKUŚ

Post » Czw cze 03, 2010 11:31 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Teresa - wpadnę na kontrolę do Ciebie. Sprawdzę czy Lolka żyje :mrgreen:

Wiesiu - dzięki za info o Steni, i Waszych podopiecznych.
MIKUŚ

Post » Czw cze 03, 2010 12:46 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

a to Gabryś Pan i Władca
ObrazekObrazek
jesteśmy w nim zabujani na maksa, zresztą... nie tylko my :1luvu:
więcej w naszym temacie, link w podpisie ;)
Obrazek

sauatka

Od: Śro cze 04, 2008 21:19

Post » Czw cze 03, 2010 15:19 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Zrobiłam wszystkie ogłoszenia na www.petworld.pl

terenia1

[poprzednia][następna]