Wiem Joasiu, że drażnią Cię te naciski ale nie potrafiłabym go oddać nikomu - SERIO

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Wiem Joasiu, że drażnią Cię te naciski ale nie potrafiłabym go oddać nikomu - SERIO![]()
![]()
JoasiaS pisze:AYO pisze:Wiem Joasiu, że drażnią Cię te naciski ale nie potrafiłabym go oddać nikomu - SERIO![]()
![]()
Bardziej śmieszą, niż drażnią, bo to takie forumowe![]()
Jak już pisałam, czas (i moje koty) pokaże jak będzie
![]()
Tymczasem forumowe ciotki mają za zadanie ochłonąć z emocji przez długi weekend
AYO pisze:Nie zmienia to faktu, że Frycek urokliwy jest bardzo - może dorzucisz jakiś obrazek?
Avian pisze:Mnie zawsze wzrusza obserwacja takiego bezdomnego dorosłego kota, który powoli odkrywa, że można jeść regularnie, spać w wygodnym posłanku, że człowieka dotyk może być przyjemny ... że nie musi sie wciąż oglądać za siebie ...
JoasiaS pisze:Avian pisze:Mnie zawsze wzrusza obserwacja takiego bezdomnego dorosłego kota, który powoli odkrywa, że można jeść regularnie, spać w wygodnym posłanku, że człowieka dotyk może być przyjemny ... że nie musi sie wciąż oglądać za siebie ...
Mam to samo![]()
Wczoraj się prawie popłakałam, gdy siedziałam na krześle, a on spojrzał na mnie z wyraźnym pytaniem czy może wskoczyć mi na kolana... Klepnęłam nogi dłonią i... nie trzeba mu było dwa razy powtarzać![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości