Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:sasza absolutnie nie zaśmiecasz![]()
kicia leży na fotelu a ja dupskiem wiszę ,ot rządy![]()
![]()
wynędzniała jest bardzo ,chudziutka ,możliwe ze miała rujkę i ktoś ją wyciepał ,albo komuś zginęła.
bibuś koteczka jest sliczna ,na jesień na pewno porośnie długim włosem ,czarna jak noc a podszerstek dymny,rozkłada się mruczy ale też powarkuje .
Kuwetkowa,je suchą karmę ,jak dopbrze pójdzie w piątek ją wysterylizuje.
Wróciłam od weta ,Toto po odrobaczania nabiera apetytu.![]()
Szylki ok. chociaż jedną zabrałam na małe macanko bo wydaje mi się ze więcej śpi ,wetka nic nie znalazła
dorcia44 pisze:zapraszam jutro do mnie na herbatkęz własnym prowiantem .co nie zjemy zasiedli moją lodówkę
![]()
dorcia44 pisze:zapraszam jutro do mnie na herbatkęz własnym prowiantem .co nie zjemy zasiedli moją lodówkę
![]()
ale herbatki mam i to różne i cukier mam
AgaPap pisze:dorcia44 pisze:zapraszam jutro do mnie na herbatkęz własnym prowiantem .co nie zjemy zasiedli moją lodówkę
![]()
No i dlaczego tak daleko mieszkasz? Ja lubię kombinować i pichcić ( oczywiście nie tak ciągle ale mam takie napady), a u mnie w domu nas tylko 3 sztuki, z czego dziecko się odchudza i wybrzydza, a TŻ tylko mięcha najlepiej by jadł. I często robię za dużo, jakbyś mieszkala bliżej to już wiedziałabym do kogo iść ze swoim prowiantem
Wanilka pisze:dorcia44 pisze:zapraszam jutro do mnie na herbatkęz własnym prowiantem .co nie zjemy zasiedli moją lodówkę
![]()
ale herbatki mam i to różne i cukier mam
A cytrynę masz czy z własną trzeba przyjechaćI o której zbiórka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], sadnessofheart i 148 gości