Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 02, 2010 10:05 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Przypominam :wink:

PON(07.06) R MONIKA W BEATKA
WTO(08.06) R ..... W TERESA
ŚRO(09.06) R HIDI W BEATKA
CZW(10.06) R ..... W BOŻENA
PIĄ(11.06) R ..... W MARTYNA
SOB(12.06) R MARTYNA W .....
NIED(13.06) R DOROTKA W HIDI
Ostatnio edytowano Śro cze 02, 2010 11:53 przez MIKUŚ, łącznie edytowano 2 razy
MIKUŚ

Post » Śro cze 02, 2010 10:11 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Marta gratuluję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro cze 02, 2010 10:46 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Iweta pisze:Mała kociareczka jest już na świecie :D Obrazek

Witamy Cię Maleńka :D
Obrazek

Gratulacje! :1luvu:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro cze 02, 2010 10:53 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Marta gratuluję :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Śro cze 02, 2010 11:10 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Gratuluje :balony:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Śro cze 02, 2010 11:16 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

No super :ok: też gratuluję Marta :mrgreen:

Właśnie robię ogłoszenia na szerloku, tzn. dodaję nowe, mam problemy, ponieważ szerlok zmienił zasady i wymagają zdjęć conajmniej 100x100px (najmiejsze) w związku z tym kotki takie jak: Zuberek -ma ogłoszenie bez zdjęć, Gucio ma tylko jedno bo więcej nie przeszło, Maja też nie ma żadnych, Boniek też nie ma żadnego, a Dunia ma jedno. Więc przede wszystkim chodzi mi o te kotki. Jeżeli ktoś ma zdjęcia nie aż tak bardzo obrobione jak są na allegro, to bardzo proszę dać znać na pw to dam prywatnego maila. Bez tego ogłoszenie ma marne szanse na powodzenie.
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Śro cze 02, 2010 11:35 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

MIKUŚ pisze:Przypominam :wink:

PON(07.06) R MONIKA W BEATKA
WTO(08.06) R ..... W .....
ŚRO(09.06) R ..... W BEATKA
CZW(10.06) R ..... W BOŻENA
PIĄ(11.06) R ..... W MARTYNA
SOB(12.06) R MARTYNA W .....
NIED(13.06) R DOROTKA W .....

prosze mnie wpisac na srode rano i niedziele wieczor.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Śro cze 02, 2010 11:40 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

hidi pisze:prosze mnie wpisac na srode rano i niedziele wieczor.

Jak sobie Pani życzy :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Śro cze 02, 2010 11:45 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Porozsyłałam maile z petycją do wszystkich osób jakie od Nas kiedykolwiek adoptowały kociaki.

Mam nadzieję ze będzie pozytywny odzew.
Pytałam też o Naszych podopiecznych jak się miewają.
Wkrótce będę wkejać newsy z domków 8)
MIKUŚ

Post » Śro cze 02, 2010 11:47 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Basia wpisz mnie na wtorek wieczór.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro cze 02, 2010 11:52 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

FIGA

Obrazek

Figa miewa się bardzo dobrze. Aktualnie jest już wysterylizowana.

Były z nią drobne problemy- tzn. posikiwała w różnych miejscach- nie od razu, ale po jakimś czasie dopiero. Jej ulubionym miejscem do załatwiania się, stało się łóżko w sypialni. Figa była na badaniach u weterynarza- bo myśleliśmy, że to jakiś problem zdrowotny. Okazało się jednak, że Figa jest zupełnie zdrowa. Pokój był zamykany i Figa niestety miała zakaz wchodzenia, co pomogło J Być może pomogła też sterylizacja..

Aktualnie ma się bardzo dobrze- jest dużym żarłokiem .. W dzień szaleje z dzieckiem, a wieczorem domaga się pieszczot- jak mała śpi, to Figa pakuje się na kolana i mruczy w niebogłosy.. Ostatnio przeżywała ewakuację- ponieważ Makoszowy zalane- musiała być jak wszyscy członkowie rodziny ewakuowana do babci J . Przez tą całą sytuacje, była trochę zestresowana i niespokojna, ale teraz jest już w domu i wszystko wróciło do normy. Figa jest naprawdę fajnym kociakiem J

Pozdrawiam, Asia
MIKUŚ

Post » Śro cze 02, 2010 11:53 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

terenia1 pisze:Basia wpisz mnie na wtorek wieczór.

Tak jest :lol:
MIKUŚ

Post » Śro cze 02, 2010 11:54 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

MARTA

Obrazek

witam serdecznie
Marta jest cudowna wspaniała jest członkiem rodziny.
Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia.
Anna
MIKUŚ

Post » Śro cze 02, 2010 11:57 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Prośba na przyszłość Dziewczyny i Chłopaki.
Piszcie troszkę wyraźniej - czytelniej - dokładniej.

W sporej części umów brakuje: maili, dat, nr dowodu itp.
Niektóre nawet nie są dobrze wypełnione.

Umowa to 5 minut a mamy ją na cały czas.
Do 9 osób nie wysłałam maili bo ich nie byłam w stanie odczytać.
Do ok. 30 osób w ogóle nie ma maili podanych.
MIKUŚ

Post » Śro cze 02, 2010 12:31 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

MILU

Obrazek

Witam,
Milu ma się super J buszuje po całym domu i czuje się już bardzo pewnie. Garnie się do wszystkich domowników i cały czas zaznacza swoją obecność. Załatwia się ładnie do kuwety i nie czyni większego spustoszenia swoim wszędobylstwem. Pierwszego dnia nie chciała jeść ale od wczoraj już chrupie wszystko co ma w miseczce.

Wszyscy są zadowoleni z powiększenia rodziny i Milu najwyraźniej też J

Dziękuję za wszystko i do usłyszenia

Pozdrawiam

Marcin Bratek
MIKUŚ

[poprzednia][następna]