clinique i inne na szczecinskie kociaste:)KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro cze 02, 2010 11:17 Re: clinique i inne na szczecinskie kociaste:)KONIEC

Doszły wplaty:

Lawinka: 10 złotych
Anibo: 20 złotych

Wioruś, ja myslę, że błotko nalezy się lawince, ja swoje dołożę do bazarku i tak.

Uwaga: informuję, że zamówiłam dla Wioli dwa worki karmy Purina CatChow z tuńczykiem i łososiem, slapcio, wielkie dzięki za namieary na promocję krakvetu!
Jestem w pracy, więc potem wkleję tu potwierdzenie zamówienia oraz potwierdzenie przelewu, jaki zrobiłam, już a konto pozostałych wpłat. Zbliża się długi weekend i cała sprawa przeciągnęłaby się do przyszłego tygodnia, a tak zamówienie jest już w toku. Tak wygląda rozliczenie ogólne, któe wkleję również na drugi wątek bazarkowy:

Czarnulka21: 80 złotych - Bazarek Afatima - WPŁACONO
Slapcio 13 złotych -bazarek Afatima - WPŁACONO
Madziulla 20 złotych - bazarek Afatima - WPŁACONO
Lawinka: 10 złotych - bazarek wiora - WPŁACONO
Anibo: 20 złotych - bazarek wiora - WPŁACONO
Boni: 10 złotych - bazarek wiora - WPŁACONO

No i moja wpłata 8 złotych, którą zawarłam już w wyrównianiu płatności dla krakvetu.

Razem dochód z obu bazarków: 161 złotych Do tego dołożyłam 37 złotych i zamówiłam dwa worki po 15 kilo - 198 złotych.

Wiora, ja wiem, że z Twojego bazarku część miała iść dla Izy część dla Wielgowa, więc zamówiłam też dwa takie same worki karmy dla kotów Izy. Razem faktura wyniosła 396 złotych, transport gratis. Wszystko poszło na jeden adres , adres Izy, skąd Wiola odbierze oba worki karmy. Jakbym coś namotała i niejasno napisała to proszę pytać :)

Edit: wstawiam screena z zamówieniem i kopię przelewu:

Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pon cze 07, 2010 12:19 przez Afatima, łącznie edytowano 4 razy
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt cze 04, 2010 9:41 Re: clinique i inne na szczecinskie kociaste:)KONIEC

Dotarła wpłata od Czarnulka21 - aż 80 złotych! Bardzo serdecznie dziękujemy! :1luvu:
Aktualizuję też poprzedni post
Obrazek

Afatima

Post » Pon cze 07, 2010 12:15 Re: clinique i inne na szczecinskie kociaste:)KONIEC

Dotarła wpłata od: Boni: 10 złotych. Dziękujemy bardzo!

Tym samym wszystkie wpłaty za bazarek już wpłynęły, karma została zamówiona i prawdopodobnie dziś dotrze na miejsce.

Wszystkim jeszcze raz serdecznie dziękujemy!
Obrazek

Afatima

Post » Czw cze 10, 2010 13:58 Re: clinique i inne na szczecinskie kociaste:)KONIEC

Dotarła dodatkowa wpłata od: Lawinka!!: 10 złotych. Lawinko, dziękujemy bardzo!
Ponieważ karmę już zamówiłam, zaraz po prostu przeslę te pieniądze na konto Izy.
Dzięuję bardzo!
Obrazek

Afatima

[poprzednia]